Гости Guest Написано Новембар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 хехе видела си Тамо где сам поставио хехехе , добра фотка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 O Marti slučajno sam pogrešno ukucala fotku, ne kradem ja tuđe ideje :group111: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 O Marti slučajno sam pogrešno ukucala fotku, ne kradem ja tuđe ideje :group111:МА И ДА ЈЕСИ , ОДОБРАВАМ АУТОРСКА ПРАВА :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 http://www.webshots.com/ saјт са мноого предивних слика, има и програм за десктоп који сваки дан, или на сат-2 мења слике,зависи како наместиш. jа сам скинула тону слика и програм Ево једне од сличица: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Sele odakle se skida taj program? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Skontala Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Sa cigaretom nisi sam.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 30, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 https://files.me.com/zeljkobilbija1/89qv8e Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 slava3 sokiran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 24, 2011 Пријави Подели Написано Март 24, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука