JESSY Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Чисто да оживим ову тему.. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дамјан Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Руски фотограф Сергеј Прокудин-Горски, један од пионира фотографије у боји: http://punjenipaprikas.com/fascinantne-fotografije-sergeja-prokudina-gorskog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука