Драган Јашић Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 FOTO NJUZ: Džajića hitno odvode na mesto predsednika Crvene zvezde Заиста је ово било понижавајуће ! Тако нису хапсили највеће криминалце ! Ипак Џаја је наша легенда над легендама фудбала ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 И СветЛАну су тако кињили. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 И Светлану, звезду над звездама, су тако кињили. Да неспамујемо ову тему али , надам се да си мислила на Ражњатовић Цецу , ееее вала њу су мало кињили веруј ми ! Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Видећемо, лопта је била округла пре Караџића, када га стрпају у бувару биће поново округла... Како се каже, не липши магарче до зелене траве. Него ред је да нађете неко ново оправдање, ово је досадно Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Потпредседник владе преговара о председнику једног фудбалског кулба. Животе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Ма где досадно, а и није оправдање, већ реално стање... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 21 година. Понос. Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 НА ДАНАШЊИ ДАН: Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BOd_xnus6Uk RYLAH, w.a.mozart, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 RYLAH and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 На овај дан пре двадесетједне године, Црвена звезда постала је шампион света! Златна генерација, иако релативно растурена услед разних проблема, ипак је успела да донесе вечно место у кругу највећих нашем клубу.Меч је одигран у Токију, које је тако постао трећи град који ће се заувек везивати за име наше Звезде, уз неузбежне Бари и Београд. У финалу је савладана екипа из Чилеа, шампион Јужне Америке, Коло Коло. На терен је истрчао следећи састав: Милојевић, Радиновић, Василијевић, Југовић, Белодедић, Најдоски, Ратковић, Стошић, Панчев, Савићевић, Михајловић. Судио је Курт Ретлисбергер из Швајцарске, а меч на Олимпијском стадиону посматрало је око 55 000 гледалаца. Стрелци су били Југовић у 20. и 60, Панчев у 75.минуту.Наши момци су у финале ушли као фаворити, иако ослабљени одласком Робија, Бине, Шабана, Марета, Дике Стојановића и тренера Љупка Петровића. Меч је почео фантастично по наш тим, након што је млади Југовић у 20. минуту постигао водећи погодак. Ипак, да стрепња буде присутна код навијача, побринуо се Дејан Савићевић, који је искључен у 43.минуту. Један од најбољих играчаасвета тога доба, капитен и предводник те екипе испровоциран је и искључен, након чега је очекиван много тежи посао за нашу екипу.Ипак, у другом полувремену, Црвена звезда је показала због чега јој није било премца на читавој планети. Чилеанци са играчем више, не само да нису могли да конкретније угрозе наш гол, већ су почашћени са још два поготка у мрежи Морона. Стрелци су били најефикаснији играч света тих година, Дарко Панчев и други пут на мечу, најмлађи првотимац, Влада Југовић.Лако, убедљиво, лепршаво. Ма, звездашки! Одиграли су наши момци меч онако како су на то навикли своје навијаче и потврдили оно што је било наговештено пар месеци раније у Барију, да им међу смртницима нема равних. Јадранка-Дервента, Пг, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Звездино дете са друге планете, Владимир Југовић и златна копачка Европе, Дарко Панчев... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 И на првом клипу у овој теми на 1:12:30 Страшно сам поносан на тај детаљ... Дете из Светозарева.... Бори се, Милоје !!!!!!!! w.a.mozart and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 ladno sam zaboravio da je Dejo dobio crven ...moj ćale ga je obožavao-stalno je govorio da je genijalac. inače smo jednom i išli na trening, baš su postali prvaci sveta i svi su bili tu, stojanović golman je legenda, igrao se s nama, bacao nam lopte, dejo se zezao sa svima, bio povredio zadnju ložu tad i generalno su svi bili ok osim prosinečkog koji je pobego u svlačionicu i nikom nije hteo da se potpiše... baš bez veze je bilo Anti Palma Crew and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 baš su postali prvaci sveta i svi su bili tu, stojanović golman je legenda, igrao se s nama Вероватно си помешао, тада смо били само прваци Европе... Стојановић после отишао у Белгију, чини ми се, а заменило га је дете из Светозарева и после је Звонко бранио у финалу у Токију... Постоји легенда да је после те утакмице Џаја изјавио: "Ово нам југословени никада неће опростити" (мислио је на партизановце и партизан) ladno sam zaboravio da je Dejo dobio crven ...moj ćale ga je obožavao-stalno je govorio da je genijalac. inače smo jednom i išli na trening, baš su postali prvaci sveta i svi su bili tu, stojanović golman je legenda, igrao se s nama, bacao nam lopte, dejo se zezao sa svima, bio povredio zadnju ložu tad i generalno su svi bili ok osim prosinečkog koji je pobego u svlačionicu i nikom nije hteo da se potpiše... baš bez veze je bilo Е, то је сећање из детињства... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука