DrNeoCortex Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 kako te ne zanima kao navijaca Partizana ili mozda nisi to? rekao sam ti da ti verujem, šta je još problem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 Ти покушавај да објасниш нешто Гробарима? Какав си ти ентузијаста. Па, брате, Вучић нам је намјестио титулу. И прошле године је(јес` да је нисмо освојили јер су Гробари јачи од Вучића). Кажу да не смију пенал да свирају за њих од Вучића, а кад би се пребројале судијске грешке у њихову корист из првог дијела били би у средини табеле и првенство би увелико било ријешено, тако да Вучић не би морао да се "мучи" да нам намјешта ове године, као и прошле године. Играју против ФМП-а кошарку и тако то. Опусти се. Нека они лијече комплексе. Освојили су шест фудбалски првенстава и 12, 13 кошаркашки за редом и опет их пуцају комплекси. Они су поштено освајали своје титуле - како у фудбалу, тако и у кошарци. Зар не? Њима нико није ишта намјештао, нису им судије помагали, а чак су успјели од Вучића да отму титулу коју је нама намијенио. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 taj kako ti kazes Covic FMP igra u KLS i pobedio vas je u kupu a to sto je Covic usao sa parama u KK Zvezda i napravio od njega nesto i stare i nove zovite je kako hocete i vise ne moze da se dobija sa po 40 poena razlike pa to vama smeta to je druga stvar KK Zvezda je jedna duk stare KK Zvezda je vracen i uskoro ce biti odmrznuta za dve god i trofeji ove nove kako kazes idu staroj naravno Covic ima svoj interes da bude u Zvezdi bili su i vama mnogi takvi sa slicnim projektima... No srecan pocetak posta i laku noc Такође. И успут, нико мене није победио у неком купу или шта ти ја знам, јер ја нисам ни играо. Био сам повређен :-) DrNeoCortex је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DrNeoCortex Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Ko da čitam komentare sa B92 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Пг је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Ninkovic, Bajkovic i Mijailovic pozdravljaju Pazarce Небојша Јовановић and Пг је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Кад скине петокраку са грба и промени име, биће српски фудбалски клуб. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Кад скине петокраку са грба и промени име, биће српски фудбалски клуб. бла,бла,бла.... Пг је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Истина боли... "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 А нема Срба "петокракаша" ? Или се петокракаштво и припадништво српском народу међусобно искључује ??? "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 А нема Срба "петокракаша" ? Или се петокракаштво и припадништво српском народу међусобно искључује ??? Нажалост има. После свих откривених злочина над српским народом, а поготово свештенством, зар није срамота да два највећа "српска" клуба имају црвене петокраке на грбу? "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 То је истина, ни ја не љубим петокраку (а ако нешто мрзими онда је то комунизам, односно не комунизам као комунизам, него то раздобље у нашој савременој историји), али два највећа српска клуба (нажалост) без симбола комунизма, заправо и не постоје. Много би ми драже било да се зову Спартак, Хајдук, Локомотива... али ништа од тога, јер је сада већ касно за промјене. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Видиш шта је српски клуб, људи организују и крштења на стадиону: https://www.facebook.com/4mart1989/photos/pcb.10152367497303279/10152367496943279/?type=1 (А код нас поп неће ни кући да дође да крсти децу ) Trifke, Пг, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 moj sveštenik Ilija Šmigić 8086.gif Пг and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука