Jump to content

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

Постављена слика

Пижон стоји на располагању Просинечком

Роби, зови ако треба помоћ!

Четвртак - 16.12.2010

Роберт Просинечки, нови тренер Црвене звезде, може да рачуна на помоћ Владимира Петровића уколико му је неопходна! Наиме, селектор Србије и бивши сеф струке клуба с „Маракане“ поручио је свом ученику да му у сваком тренутку стоји на располагању.

Пижон није крио задовољство што је легендарни хрватски фудбалер наследио Кристића.

- Драго ми је што је Роби изабран за тренера Звезде. Желим му много среће у будућем раду. На располагању сам му у сваком тренутку уколико му затреба било какав савет. Сигурно је да ће лако доћи до броја мог телефона - отворен је као и увек за сарадњу Пижон.

Човек који је прошлог децембра добио отказ у Звезди, иако је био први на табели, изнео је низ похвала на рачун Просинечког, који ће са црвено-белима покушати да надокнади минус пет у односу на Партизан.

- Роби је изузетно васпитан момак. Тренирао сам га и никада нисмо имали никакав сукоб, што довољно говори о њему као човеку и фудбалеру. Знам да је велики звездаш и надам се да ће успети да оформи добар играчки кадар с којим ће бележити добре резултате - каже селектор.

Пижон се на крају осврнуо и на јесењи део домаћег шампионата у којем је Партизан без икакве дилеме био доминантан.

- Црно-бели су заслужено лидери на табели. Добро играју, имају добре играче, добили су дерби, што им је омогућило да на паузу оду с лидерске позиције - завршио је Владимир Петровић.

http://www.alo.rs/sport/33909/Robi_zovi_ako_treba_pomoc

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Одговори 264
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Коларов: Срби су фрајери, а ја сам звездаш

Постављена слика

21. децембар 2010.

Фудбалер Манчестер ситија признао да би волео да обуче црвено-бели дрес. Само о фудбалу размишљао током НАТО бомбардовања.

Александар Коларов је један од играча који су у последње време из Србије у иностранство отишли у велике клубове, а да претходно нису били чланови "вечитих ривала".

Репрезентативни леви бек је до Манчестер ситија стигао из ОФК Београда преко Лација. Ипак, не крије да би једног дана желео да обуче Звездин дрес.

"Не размишљам о крају професионалне каријере, испред мене је још много година играња и доказивања, али волео бих да се једног дана вратим у Београд и каријеру завршим у Црвеној звезди", изјавио је Коларов за клупске новине, а пренео "Пресс".

Он је прокоментарисао све значајније улоге српских играча у премијерлигашким клубовима - Немања Видић је капитен Манчестер јунајтеда, Бранислав Ивановић је важан шраф Челсија...

"Срби су велики фајтери и изгарају до последњег атома снаге. Српски фудбалери су гладни посла и увек спремни. Свако од нас жели да направи нешто велико јер смо као клинци пролазили кроз тешке ситуације и свако са собом носи другачију причу".

Упитан је Коларов како је поднео НАТО бомбардовање 1999. године.

"Немам ноћне море, али се сећам свега као да је јуче било. Током та три месеца НАТО агресије, на град су падале бомбе, једино што сам ја желео је да тренирам и да играм фудбал. Првих неколико дана када је све почело осећао сам одређен страх, међутим, после тога се навикнете и сваки дан је исти. Једна од бомби је пала близу моје куће и прозор је настрадао. Војни аеродром који је у близини је био мета. Они су гађали све што су стигли, чак и мостове. Било је концерата на мостовима, људи су се скупљали да би их бранили телима. Ја нисам ишао, играо сам фудбал по цео дан", поручио је Александар Коларов.

http://www.mondo.rs/s192567/Fudbal/Kolarov-_Srbi_su_frajeri_a_ja_sam_zvezdas.html

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

УМРО БОРА КОСТИЋ

У Београду је у понедељак изненада умро некадашњи фудбалер Црвене Звезде Боривоје Бора Костић.

Костић је имао 80 година, а узрок смрти још није објављен.

Костић је рођен у Обреновцу, а каријеру је почео у Радничком. У Црвену звезду је дошао 1951. године и у два наврата је носио црвено-бели дрес, у коме је одиграо 257 утакмица и постигао 158 голова.

Са селекцијом Југославије освојио је златну медаљу на Олимпијским играма 1960. године у Риму. Био је капитен нашег националног тима на завршном турниру Купа нација у Паризу исте године, на коме је репрезентација освојила друго место.

Датум и место сахране биће накнадно саопштени.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

УМРО БОРА КОСТИЋ

У Београду је у понедељак изненада умро некадашњи фудбалер Црвене Звезде Боривоје Бора Костић.

Костић је имао 80 година, а узрок смрти још није објављен.

Imao sam zaista čast da upoznam legendarnog Zvezdinog tobdžiju.

Čuveni cepač mreža bio je jedan veoma drag i šarmantan dedica u starosti.

Pokoj mu duši.

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

LEGENDE NIKADA NE UMIRU!!!

...i na nebu tom na koje idem ja, sija moja ZVEZDA CRVENA!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

:bla: :cheesy2:

LEGENDE NIKADA NE UMIRU!!!

...i na nebu tom na koje idem ja, sija moja ZVEZDA CRVENA!

:cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Nedelju dana pred početak prolećnog dela sezone, popularne Delije i Zvezda su danas imale predpremijeru pred svojom publikom...

Gostovali su nam naši prijatelji iz Srpske, Borac iz Banja Luke. Sa njima su došli simpatični Lešinari koji su ostavili lep utisak. I ako ih nije bilo više od 200 pirotehnika i ostala tehnička pomagala su dosta puta korišćena sa njihove strane.

Koliko je Zvezdina publika verna, i koliko voli Zvezdu pokazalo je i to što su na današnji meč, koji nije imao nikakvog takmičarskog već samo revijalni značaj, došlo oko 25.000 ljubitelja fudbala.

Imali smo šanse da vidimo i kakve je novine Žuti doneo Zvezdi, (ako je suditi po ovoj utakmici nikakve)...a ambivalentni Koroman je ispraćen salvom zvižduka. Li Adi je seo na presto Zvezdinog kralja, jer je doživeo ovacije koje mislim da niko od igrača nije ove godine primio.

Rezultat 2:1 za Zvezdu nema nikakvog značaja i ne oslikava pravo stanje na terenu. Borac je bio u svemu ravnopravan i svakako da je zaslužio bar nerešen rezultat.

Постављена слика

Delije su imale uglavnom politički repertoar upućen predšjedniku Srbije, ali nije zaostajala ni podrška igračima...

Primetio sam simpatičnu parolu "Cool ste momci".. ironičnu naravno...

Подели на овим сајтовима

Ostao si duzan strelce da nam saopstis. Vrlo dobro za Zvezdu je da su proradili Borha i Evandro. Bitno je zbog toga sto su pokazali da nisu promasaj prelaznog roka kao sto su to bili Barkos, Edgar, Molina (koji sada dere fudbal).

U sv. slucaju hvala za izvestaj...

p.s. Iz iskustva ti kazem da ces pravu Zvezdu videti tek nakon 2-3 kola prolecnog prvenstva. Ovo kazem kao neko ko Zvezdu prati 16. godina i kao bivsi fudbaler.

Pozdrav brate!

Bravo Zvezdo!

Подели на овим сајтовима

летс го ФАЈТЕР АЛЕА АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕ......

штета што више не идем на трибину иначе би вас сад све изнабадао онако интернет хулигански ко ови данашњи навијачи 319.gif што се фурају на неко навијање и критикују неку власт  а да му сабереш "опрему" и погледаш етикете гардеробе коју носи иду иду и преко 500 евра по навијачу.. а све се нема.. уби нас тиранија..

једном се код нас на трибини десило да је неко испустио бакљу на 5 или 6  "алфиних" фајерки једна је 150е у бања луци па ви видите.. или да вам откријем једну малу тајну КАКО ПРЕПОЗНАТИ НАВИЈАЧА?

патике обавезно БИЈЕЛЕ по могућности "ла коста" или "фред пери"

фармерке разних дезена а у задње вријеме се фура нешто и она војна шара

ако је зима јакана мора бити "фајерка", "хулиган", или она дуга што носа онај енглез у "грин стрит "

дуксеви "фред пери" "хулиган", "пит бул" итд

а да неизоставна опрема сваког навијача је свакако "БАРБЕРИ" качкет карирани наравно!

и да заборавих "аир макс" тике су у задње вријеме постале попларне исто 4chsmu1

и такви критикују државу као лоше им је-....... уф  :)

Подели на овим сајтовима

Brate, moja cela garderoba nije kao jedne AIRmax, a idem na utakmice mnoooogo godina. Ti sa tim markiranim stvarima vole iskljucivo pare koje su napravili preko tribine. Pravi navijac se ne oblaci za stadion, nego na stadion odlazi da bodri voljeni klub. Imam ja jedne fred perry tike, sive su, kostaju 3,500 dinara (Ufatio sam rasprodaju)...

Uostalom, tema je: Crvena Zvezda-srpski fudbalski klub...

Zaboravio si vazne marke: Stone Island, Everslast, Lonsdale...  319.gif

:)

Подели на овим сајтовима

Brate, moja cela garderoba nije kao jedne AIRmax, a idem na utakmice mnoooogo godina. Ti sa tim markiranim stvarima vole iskljucivo pare koje su napravili preko tribine. Pravi navijac se ne oblaci za stadion, nego na stadion odlazi da bodri voljeni klub. Imam ja jedne fred perry tike, sive su, kostaju 3,500 dinara (Ufatio sam rasprodaju)...

Uostalom, tema je: Crvena Zvezda-srpski fudbalski klub...

Zaboravio si vazne marke: Stone Island, Everslast, Lonsdale...  4chsmu1

319.gif

ја па куд да прескочим 4chsmu1 имам јакну чак имам и  фред пери тике 60е исто распродаја але ме нервирају они што некога за нешто криве а живе као бубрег улоју ништа не раде, коцкају се , дувају а навијачи још  а  дошао с неке чуке у мој град јер га потјерали а он сада бањалучанин пење се  мени на шипку  као он воли борац и граду је одан а први пут видио зграду 95... е таквих се гнушам и још да кажем то су ти исти они што по БЛ отимају и шамарају дјецу због шала другог клуба твоје Звезде и нечијег Партизана а све зарад велие браће малене фирмице новосадске што у свом граду не може да буде прва...

елем да не спамујем више... извини требало ми да се издувам мало :)

Подели на овим сајтовима

ја па куд да прескочим 4chsmu1 имам јакну чак имам и  фред пери тике 60е исто распродаја але ме нервирају они што некога за нешто криве а живе као бубрег улоју ништа не раде, коцкају се , дувају а навијачи још  а  дошао с неке чуке у мој град јер га потјерали а он сада бањалучанин пење се  мени на шипку  као он воли борац и граду је одан а први пут видио зграду 95... е таквих се гнушам и још да кажем то су ти исти они што по БЛ отимају и шамарају дјецу због шала другог клуба твоје Звезде и нечијег Партизана а све зарад велие браће малене фирмице новосадске што у свом граду не може да буде прва...

елем да не спамујем више... извини требало ми да се издувам мало :)

Potpisujem!!!!

''Izvini tebalo mi da se izduvam malo'', OVO TI JE CARSKI!!! Svako dobro bratac!!!  319.gif 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Robi zaplakao!!!

Zvezda jedva pobedila banjalučki Borac u generalci pred start prolećne sezone - 2:1 (0:1)

Robi zaplakao!!!

Ponedeljak - 21.02.2011

„Nananananananana Robert Prosinečki, Robert Prosinečki, Robert Prosinečki!“, orilo se iz grla 20.000 „delija“ prilikom izlaska trenera Crvene zvezde na teren „Marakane“, pred prijateljski meč sa banjalučkim Borcem - 2:1 (0:1).

Постављена слика

Navijači Zvezde na nogama su ispratili Robijev put od tunela do klupe, a na gromoglasan aplauz nije izostao ni odgovor - visoko uzdignuta ruka legende crveno-belih iz Zagreba. Isti scenario dogodio se i na kraju meča, po odlasku u svlačionicu.

http://www.alo.rs/sport/35887/Robi_zaplakao

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Владимир Путин у посети Црвеној звезди

Премијер Русије Владимир Путин који 23. марта долази у званичну посету Србији, том приликом обићи ће и Фудбалски клуб Црвена звезда, преноси "Спорт".

Постављена слика

Путин ће заједно са делегацијом "Гаспромњефта", који је генерални спонзор Црвене звезде, посетити најтрофејни српски клуб. Први човек "Гаспромњефта" Алексеј Милер упутио је позив руском премијеру да посети београдски клуб. Њихово пријатељство и сарадња је и спона планирања ове посете једном фудбалском клубу ван Русије.

Милер ће радну посету Србији искористити да први пут од потписивања петогодишњег спонзорског уговора посети Црвену звезду.

СПОРТ СЕРВИС

:)

Подели на овим сајтовима

I braća rusi su Zvezda. Krasnaja Zvezda.

Premijer Putin će dobiti člansku kartu sa brojem 007.. isus-sinai

Zauvar i od njega 1000 dindži godišnje...ma ima da kupimo kada se skupi kintica samo od članova...sledeće godine i Lijonela Mesija. Ima Marakana da se proširi da opet prima 100.000 gledalaca koliko će da bude interesovanje.

ZZZ

Zvezda zauvek zvezdašima

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...