Пајко Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 www.youtube.com/watch?v=bStRbn5NMZE#]Vladimir Stojkovic IZJAVLJUJE....Mrzim Partizan ni za 100 miliona ne bi presao u Partizan!!!.mp4[/url]Леле ала лаже као демократски политичари. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Паре су чудо хехе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Jučerašnja utakmica sa OFK-om je bila bezveze. Iako je izgubila OFK-a sa 1:0, ipak je izašla sa terena časnije, jer je igrala otvoreno i nije bunkerisala. Imaju super trenera (Švabu Đurđevića) i šteta je što su finanskijki slabi pa dobre igrače ne mogu da zadrže u klubu. Zvezda se mučila i prosto je pitanje, šta to škripi. Ja sam odavno apostrofirao da je to direktor Adžić Ivan, ali on ima jako uporište u vlasti, pa je nedodirljiv kao i Tole što je nedodirljiv u FSS. Od naših posebno me je razočarao Kadu (kao i većinu Zapada), pogotovo što je bio glavni krivac za poraz u Derbiju. Elem, kako je utakmica bila uglavnom bezveze, za zabavu su se po pravilu postarali momci sa Severa. Na početku je bio minut ćutanja za našeg Acu i za postradale u zemljotresu (nije mi samo jasno zašto se u Srbiji nakon tog minuta ćutanja, uvek kaže "Slava im" a ne "Pokoj im duše")? Na početku drugog poluvremena je uobičajena nova koreografija u čemu su momci sa Severa nenadmašni. Bio je to ovom prilikom astronaut u čijem se viziru oslikavala koreografija Severa, a ispod je bila parola I NA MARSU AKO TREBA. Zatim bile su uobičajene političke parole .... - prozivan je predšjednik Boki (nije 13) da se ubije i spasi Srbiju. Dobro, ne slažem se sa tim, ali ajde nek se djeca igraju. - zatim je tu bila podrška generalu Mladiću kroz parolu I DA MI PONUDE 10 MILIONA NE BOJ SE TI... a meni najzanimljivija prozivka je bila zbog policijskih zločina i skorašnjeg zverstva jednog njihovog pripadnika U MOJ SI BEOGRAD DOŠAO DA BODEŠ....DA MOŽEŠ DA NAS DOBIJEŠ NA FER, TI BI BIO ČOVEK A NE KER Uobičajenih 10-15 tisuća gledalaca a bile su i zastave Spartaka i Olimpijakosa. U sredu sa Teleoptikom u kupu. Valjda će se tu nadigravati a ne bedačiti. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Smeta li tebi kao navijaču Zvezde da te zovu CIGANIN? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Не. Искрен да будем и не чујем те који нас тако зову... Не чују се уопште на Северу, а чини ми се да ни сами себе не чују на југу... мајкл мајкл smiley-dance007 smiley-dance007 Шалу на страну. Не смета ми, као што и некима не смета што их зовемо стока... Давидова је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Звезда у својој историји,никад није била гора,срамотна и понижавајућа,као што је то случај у последње две-три године! Клуб су преузели пропали фудбалери и функционери,а у сенци владају тајкуни и криминалци,којој такво стање одговара.Док се тајкуни боре за огромно земљиште око маракане,кримоси продају играче... Навијачи су једина светла тачка,мада су и они изманипулисани,јер су они ти,који морају дићи глас против оваквог стања! А како играчи играју,сем овог малог Адија и можда још 2-3,све остало најурити из Звезде,заједно са тренером Кристићем,Лукићем и Аџићем,под хитно! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Звезда у својој историји,никад није била гора,срамотна и понижавајућа,као што је то случај у последње две-три године! Клуб су преузели пропали фудбалери и функционери,а у сенци владају тајкуни и криминалци,којој такво стање одговара.Док се тајкуни боре за огромно земљиште око маракане,кримоси продају играче... Навијачи су једина светла тачка,мада су и они изманипулисани,јер су они ти,који морају дићи глас против оваквог стања! А како играчи играју,сем овог малог Адија и можда још 2-3,све остало најурити из Звезде,заједно са тренером Кристићем,Лукићем и Аџићем,под хитно! Апсолутно се слажем са овим што си написао, и надам се да ће ови болдовани најзад кренути... Давидова је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Звезда у својој историји,никад није била гора,срамотна и понижавајућа,као што је то случај у последње две-три године! Клуб су преузели пропали фудбалери и функционери,а у сенци владају тајкуни и криминалци,којој такво стање одговара.Док се тајкуни боре за огромно земљиште око маракане,кримоси продају играче... Навијачи су једина светла тачка,мада су и они изманипулисани,јер су они ти,који морају дићи глас против оваквог стања! А како играчи играју,сем овог малог Адија и можда још 2-3,све остало најурити из Звезде,заједно са тренером Кристићем,Лукићем и Аџићем,под хитно! мајклна жалост , све је тако ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Ja podržavam svog imenjaka Lukića. Istina je da su neke stvari koje si rekao tačne, ali ova današnja Zvezda ti je kao ono seme iz Biblijske priče. Ovo naše se nije duboko usadilo u zemlju, nego ga vetar razvejao pa se tek uhvatilo za neku stenu ili pukotinu. Ali neka. Biće to opet stara Zvezda. Neki koraci su već učinjeni. Kroz sponzorstvo sa Gazpromom, zatim kroz predavanje Zvezde u ruke članovima kluba (po ugledu na Barsu i Real). Što se tiče igrača, valjda im treba psiholog, šta li je? Gledam recimo tog Kadua, pa Ninkova, Savia,...prošle godine su bili sasvim OK. Ove ko da im je olovo u nogama. Ne treba biti toliko strog prema rukovodstvu (sem prema Adžić Ivanu). Uglavnom zbog nekih postupaka uprave, opet je već 2 godine puna (polupuna) Marakana. Malo li je 10-15.000 gledalaca na nekim BSK, Metalcima ili Sevojnima? Navijači su se po mome podelili i izpolarisali. Hijene su napravile neke bezveze stvari, koje su nas prošle godine koštale titule, a time i mnogo toga drugoga. (Pucanje za vreme kup-a sa OFK-om). Zatim tu je večita polarizacija između stare ekipe, koja nikad se neće smatrati Delijama, i klinaca koji ne poštuju stariju ekipu. Mani ti vođe koji ti preko megafona diktiraju pesme i šta da se radi. Nekada je ekipa sa šipke samo krenula da peva, ni za par sekundi ceo Sever bi pevao, bez da mu neko diktira. Jača je organizacija, odlasci na gostovanja, koreografija, ali meni iskreno fale neke stare stvari. Matorci sa Severa su nekad bili zakon. Diskusije u toku tekme, ko kome, ko zašto...sad svako dođe sa svojom ekipicom i separatiše se. Nekada sam znao ceo Sever, sada ne znam više ni čoveka pored koga sedim. Doduše nisam više na Severu мајкл Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Ja podržavam svog imenjaka Lukića. Моје мишљење је да твој имењак не може да уради неке ствари од разноразних битанги (ту нека се пронађу сви из претходних постова) које се врзмају по клубу... Али надам се да ће неки талас да крене... који ће све то да збрише и остави чисто име нашег клуба. Давидова је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Palma CIGO. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 А што је нагласак да је Звезда СРПСКИ фудбалски клуб. 89898989898989 Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Palma CIGO. 0110_hahaha Уносиш расизам... 0110_hahaha Опа... ајмо опомена... 0102_laugh 0102_laugh Шалим се наравно... Давидова је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 Još jedna obljetnica najvećeg uspeha srpskog klupskog sporta. Delije u Tokio krenule...beše nekad...ponovilo se. Nego izgleda da je Žuti novi čif. Mnogo sam ga voleo kao igrača. Nisam siguran da je on pravo rešenje, jer mislim da stvar škripi u Adžić Ivanu i njegovom ingenioznim dovođenju "fuzbalera". Sa Acom Kristićem gotova je priča, a verovatno je nije trebalo ni počinjati nego pustiti Kratka Ostanića da isfura svoj fazon pa šta nam Bog da. Žuti nikad nije bio glavni trener, već je zadnje 3 godien pomoćni trener u hrvatskoj repki. Sad, da li je nešto naučio, teško je to reći dok ne počne da radi u klubu. Doduše i Aca Kristić je bio pomoćnik a ne glavni čif. Ma voleo bih da Žuti bude faca kao trener, kao što je bio i igračina. Ljudi moji kakav je to bio tehničar. Centriši on negde sa 20 metara i nađe u špic Pančeva koji letuje pred suparničkim golom...I 20 puta tako. On je bio Ronaldinjo pre Ronaldinja. .Ma Žuti je mega car. Živeo je te 4 godine dok je bio u Zvezdi uglavnom u hotelu Srbija. Mama mu je Čačanka a tata rvat. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 СПОРТ Највећа победа легендарног голмана Милојевић поново хода! Недеља - 12.12.2010 Звонко Милојевић са својом Црвеном звездом 1991. године попео се на кров света. Пре и после тога освајао је многа лична признања, титуле, купове... Међутим, највећу победу остварио је пре два дана, у својој 40. години, када је проходао после саобраћајне незгоде 15. новембра 2007, откад је био прикован за инвалидска колица! - Још тешко покрећем колена јер су ми бутни мишићи атрофирали, али и поред тога, успео сам да пређем 10 метара и назад - у једном даху белгијским медијима рекао је Милоје. - За разлику од летос, сада сам у стању да учиним неколико корака ослањајући се на помоћне шипке. Четири пута посетио сам једну клинику у Немачкој, где сам био подвргнут терапијама матичним ћелијама и то ми је заиста много помогло - додаје Милојевић. Голман који је правио бравуре против Коло кола у финалу Интерконтиненталног купа 1991. године (3:0), вечерас ће поново шутнути лопту, после три дуге године. Наиме, Милоје ће извести почетни ударац у мечу своја два бивша клуба, Андерлехта и Локерена, у оквиру њиховог дуела у белгијском шампионату. - Текст у листу „Хет Ниеуwсблад“ много ми је помогао, јер су ме после тога звали Херман ван Холсбек (садашњи тренер Андерлехта), Филип де Вилде (бивши голман Андерлехта), Оливијер Дол (играч Локерена, некада Андерлехта), председник Локерена Рожер Ламбрехт Локерен, голман Локерена Југослав Лазић.... Сви они су ми велики пријатељи. Свима могу да упутим само речи захвалности, и Локерену и Андерлехту. То је доказ да сам био и остао добар спортиста, али пре свега, добра особа. Верујем да ће се сви изненадити вечерас када им покажем снимак како ходам - каже у Белгији још увек популарни Мило. За крај разговора, Милојевић је поручио да једва чека вечерашњи излазак на терен. - Биће то веома емотиван тренутак за мене. Али, нећу плакати, нисам п....(смех). Посебно ме радује поклон у виду дреса који ћу добити од голмана Прота. Једва чекам утакмицу. У сваком случају нећу изгубити, јер моје срце куца за оба клуба - закључује Милојевић. Помогао и Станковић! Терапије Звонка Милојевића, које су биле неопходне за опоравак, коштале су много. Сам Милоје то не би могао да исфинансира. - Мој велики пријатељ Дејан Станковић ми финансијски помаже кад год треба. Он, Црвена звезда, Андерлехт и Локерен су ми велика подршка - не заборавља пријатеље Милојевић, људска и фудбалска величина. Извор: http://www.alo.rs/sport/33762/Milojevic_ponovo_hoda БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука