Јелина Написано Октобар 9, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2011 Од кад сам је први пут угледала и чула - запленила је моју пажњу. Баш због тог ововременог сагледавања живљења у Христу. И по ведрини коју исијава. Леп, користан и лаган мост за прелажење на другу страну. Ово тумачење уметности само употпуњава радосну појаву њене личности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
TatjanaS Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 Нема шта да питам игуманију,јер ја знам разлоге зашто је напустила манастир,а поред тога итекако је везано за тему... Ja zelim da znam zasto je ta starija monahinja napustila manastir, mada mozda i mogu da pretpostavim. Nemam nista protiv igumanije ali je ona poprilicno liberalna kada je monaski zivot u pitanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
TatjanaS Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 Не, бављење претпоставкама и оговарањима монаха неће бити овде, нека то каже лично преко ПП. Све поруке које ће се тицати ових причица које немају везе са темом нарочито од оних "који немају времена да гледају видео" биће брисано а корисник портала биће санкционисан. Хвала. Mislim da je ovo previse strog pristup, vidim da si odusevljen ugumanijom pa bi mogao onda i da se ugledas na nju. Dakle, ako neko psuje i govori lazi zabrani ga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
TatjanaS Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 Немам времена сад да гледам,него да ли је причала о томе,зашто их је напустила једна старија монахиња ?1 Posalji mi odgovor na pp jer ce admin verovatno da obrise ako stavis ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
TatjanaS Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 Mati Efimija ovde spominje da je bila pozvana na Svetu Goru, koliko ja znam zene ne mogu da posete Svetu Goru, mislila sam da to vazi i za monahinje ali izgleda nije tako. Ako neko zna nesto o tome neka prokomentarise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
TatjanaS Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 A sto se tice vladike Grigorija, ne mislim nista dobro o njemu i ne mislim da je moralno biti deo spc-e i ziveti u raskosi, na zalost danas je mnogo takvih primera medju vladikama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 куц куц. Помаже Бог домаћине.... https://www.pouke.org/forum/topic/51-%d1%83%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%98%d0%bc%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0%bc%d0%be-%d1%81%d0%b5/page__pid__491353__st__2964#entry491353 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 Изгледа да је сестра погрешила адресу... заиста не волим када одмах треба да реагујемо. Дакле, представите се па онда да разговарамо, у супротном ћемо морати да примењујемо непопуларне методе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 11, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2011 Само кратко,да се обратим Татјани С ,собзиром да сам на крају живаца после гледања текме.... Нећу те удостојити никаквог одговора, јер су ти намере лоше да не кажем злонамерне... Иначе,не знам да ли сам више киван на ове аустроугарске коњушаре који су гинули на терену,или ове наше несртенике... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука