Jump to content

Нова забава Британаца-Гледају гладиаторске борбе дечака

Препоручена порука

LONDON - Britanci svoju decu stavljaju u kaveze gde se brutalno tuku i sve to posmatraju sa tribina!

Veliku Britaniju potresa skandal pošto su u javnost objavljene fotografije dečaka od osam godina koji se bez ikakve zaštite brutalno bore u kavezu.

Dečake njihovi očevi treniraju da se bore sa svojim vršnjacima ispred publike koja navija, piše Dejli mejl. Organizatori borbi se pravdaju kako se, za razliku od borbe odraslih, deca ne smeju da se udaraju rukama, nogama, kolenima i laktovima, ali se u stvari ta pravila ne poštuju.

Na snimku se vidi devetogodišnji Kain Mekinson, koji u ovom brutalnom takmičenju učestvuje već devet meseci. Bori se s godinu dana mlađim dečakom, koji se posle deset minuta rasplakao. Borbu su prekinuli doktori. Meč je posmatralo oko 250 odraslih ljudi .

Policija tvrdi da klub gde se održavaju borbe ima dozvolu, ali nisu znali da u njima učestvuju deca.

Stiven Najtingel (28), organizator borbi, koji je i sam profesionalni borac u kavezima, tvrdi da je reč o sportu i da deci ne preti nikakva opasnost.

I otac dečaka Kaina kategoričan je da borba nije štetna i da je bolje da trenira nego da se gađa kamenjem.

ИЗВОР

Подели на овим сајтовима

Djeca su se uvijek tukla, i ja sam se mlatila sa drugima kad sam bila dijete, doduše ne često, a odrasli su služili da prekinu taj rat pesnica, vidim danas roditelji pronašli zanimaciju u gledanju istog. Šta da kažem - sram da bude roditelje koji ovo odobravaju sFun_bat sFun_bat sFun_bat

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Нема шта, још један доказ у општем ставу задапа да смо ми Срби варвари,

а германи и англосаксонци високо цивилизован и племенит свијет.

• Волим 1

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

једном речју - катастрофа!!!!!!! :o

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Jel ovo oni kulturni i civilizovani anglosaksonci? Kako ovo kod njih da bude, covece... 0212_rolleyes 0205_whistling

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Све цивилизације су у једном тренутку свога развоја постале декадентне и пропале. Иста судбина чека и нашу цивилизацију.

Подели на овим сајтовима

У принципу деца раде греплинг,то је бразилска џиу џица без кимона али сам амбијент и психолошки утицај који оставља је ужасан.

Подели на овим сајтовима

У принципу деца раде греплинг,то је бразилска џиу џица без кимона али сам амбијент и психолошки утицај који оставља је ужасан.

Баш то! Ризиковаћу да ме напљују, али мени није јасно шта је овде толико страшно? Осим амбијента, наравно...

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...