Гости Guest Alefshin Написано Септембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 Gostimir Popovic Banjaluka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Септембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2009 Iguman Mihajlo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Септембар 7, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2009 Силазак Светог Огња 2009. Силазак Светог Огња 2009. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Септембар 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2009 Исто што смо ставили на теми тв емисије Двери важи и овде. Дакле, учествујте заједно са нама у креирању насловне стране, сваки видео садржај са ове теме треба описати са по 7-8 реченица, можемо ми то, драга браћо и сестре ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Септембар 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Шта би? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Хм...ја сад не знам:Да ли ми треба да опишемо фајлове пошто сви буду описани или да кренемо одмах?Јер ево видим да се још додаје. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Септембар 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 ??...?? ??? ?? ????:?? ?? ?? ????? ?? ??????? ??????? ????? ??? ???? ??????? ??? ?? ??????? ????????? ??? ????? ?? ?? ??? ??????. ???? ?? ???????? ? ??????????? ???????? ???? ?? ????????? ? ??? ?? ????? ???????? ????, ? ?? ?? ????? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ?????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 Оптински новомученици-Св. Терапонт, Св. Трофим, Св. Василије, који су убијени 1993. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 Патријарх српски Павле, интервју за тв емисију "док анђели спавају" у двору патријаршије 1996. године. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 Беседа са Свештеником Илијом Шугајевим, настојатељем храма Архангела Михајла у граду Талдому. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 Група ходочасника из Србије недавно је посетила грчко острво Егина како би се поклонила моштима Св. Нектарија Егинског Свеправославног Чудотворца. Погледајте шта се догодило на том путовању... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 Hilandarske_Price.avi ?????????? ? ?????????? ???????????? ? ???????? ? ?????????? ????? ???? ? ?????????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Септембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Hilandarske_Price.avi ?????????? ? ?????????? ???????????? ? ???????? ? ?????????? ????? ???? ? ?????????. ??? ?? ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Прва порука на овом топику. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука