Гости Guest Alefshin Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 ?? ???? ???? ?????? ?????.....??? ????????.... ??? ?? ??. AutoGK ???? ???? ?? `???????` ??? ?? ??? `?????` ????? ?? ??????? ?????????? ? ??????? ???????. ???, ?????? ?? ??? ???? ????? ??? ??? ??????? ???? ? ?? ???? ?? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 16, 2009 Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Требали сте поставити на јутјуб па из више дјелова.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Ово је више аудио него видео али нема везе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ZLElXihIb4E&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Esvetijakov%2Eorg%2Fforum%2Findex%2Ephp%2Ftopic%2C222%2E15%2Ehtml&feature=player_embedded#t=31 Gospod Govori Coveku У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Hvala brate Radoslave za ovaj video! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 20, 2009 Пријави Подели Написано Август 20, 2009 Hvala brate Radoslave za ovaj video!????? ?? ?? ?? ?? ????? srecan У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=B0sUW5MgLRU# Духовни отац српског народа на КиМ, ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ!!! Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Prvi crni Pravoslavni svestenik u Americi posetite: www.godsgardenthefilm.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2009 The Glory of High Dečani, Serbian province Kosovo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2009 O.Velibor Dzomic Montena 2a This is a private video on Vimeo O.Velibor Dzomic Montena 2c This is a private video on Vimeo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Da li je moguce gledati ove video postavke iako kaze da su private? Ne mogu sad proveravati sa posla pa stoga moje pitanje....nadam se da ne gnjavim. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Da li je moguce gledati ove video postavke iako kaze da su private? Ne mogu sad proveravati sa posla pa stoga moje pitanje....nadam se da ne gnjavim. ????? ?????, ??????, ???? ??? ??? ???????? ??? ??? ???????, ???? ????? ?? ???? ????? ??????, ??? ???????? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Ових дана крећу многи млади богослови у једну од наших најзначајнијих школа уопштено-у Карловачку богословију. Овај видео представља исту што може бити нарочито корисно онима који не знају шта их тамо чека. Karlovacka bogoslovija RTS1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Da li je moguce gledati ove video postavke iako kaze da su private? Ne mogu sad proveravati sa posla pa stoga moje pitanje....nadam se da ne gnjavim. ?????? ?? ?? ??? ???? ???????? ??????? ? ????? ? ??????? ???, ???????? ?? ?? ?????? ??? ????? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Sve radi.... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука