fsa Написано Август 6, 2009 Пријави Подели Написано Август 6, 2009 Емисије из тв серијала "Духовници": http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=16&t=21233&hilit=Duhovnici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Август 9, 2009 Пријави Подели Написано Август 9, 2009 Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Август 10, 2009 Пријави Подели Написано Август 10, 2009 Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Август 10, 2009 Пријави Подели Написано Август 10, 2009 Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 O Velibor Dzomic Montena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 16, 2009 Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Браво оче Горане,свака част pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 16, 2009 Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Хоће ли бити још ових снимака? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Да, само полако. Него, могао би мало да `обрадиш` о.Велибора па да нам дође ођена у госте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 16, 2009 Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Ја бих радо,ја сам му и рекао још на видовдану да дође али није имао времена.... Сад кад будем ишао да се видим са њим обавезно ћу му рећи јер бих баш волио да нас посјети.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Август 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2009 O Velibor Dzomic Mirko Djordjevic OKO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 16, 2009 Пријави Подели Написано Август 16, 2009 Не ваља овај снимак нешто.....тон заостаје.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука