JESSY Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Караконџула, Драшко, Veliki Marko and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Догађај из трамваја 80их Улази у трамвај човек са дететом у наручју. Старији господин им уступа место. Човек изговара "ево сине, чика је џентлмен, уступио нам је место" Старији господин "какав џентлмен!!!! Ја сам првоборац!!" Милан Ракић, Mилена КШ, Jelena 76 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Догађај из трамваја 80их Улази у трамвај човек са дететом у наручју. Старији господин им уступа место. Човек изговара "ево сине, чика је џентлмен, уступио нам је место" Старији господин "какав џентлмен!!!! Ја сам првоборац!!" :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Ova slika bi, zapravo mogla biti svojevrsni odgovor na pitanje - "Gdje su nestali džentlmeni???" . Млађони, Саша од Москве, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Doslo je do promena, ima vise od jednog dzentlmena na forumu :D Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 А где је нестала Зорица која је покренула ову тему? Пронашла џентлмена? :.mislise. Драгана П., Jelena 76 and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 А где је нестала Зорица која је покренула ову тему? Пронашла џентлмена? :.mislise. Отишла у манастир. На време схватила да нема ништа од џентлмена Караконџула and Столе је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NovoIme Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Veceras sam bila u drustvu 3 dzentlmena... :0442_feel: I dalje postoje!!! Mилена КШ, Столе, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Veceras sam bila u drustvu 3 dzentlmena... :0442_feel: I dalje postoje!!! bogami 8086.gif :bendoff: Jelena 76 and NovoIme је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Veceras sam bila u drustvu 3 dzentlmena... :0442_feel: I dalje postoje!!! O daaaaaa, i te kako 8086.gif :good2: Mилена КШ, NovoIme and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ja mislim da uopšte nisu nestali. Već samo da ih je teže naći, pronaći, susresti... U globalu, verujem da se slični ljudi, sličnima i raduju. Kad - tad i privuku. Divne duše, s divnim dušicama. Kavaljeri s damicama, osećajna bića s osećajnim ljudima, itd. Ne mislim da ih nema. I ja nekada u besu, možda rezigniranosti, šta znam...i sama kažem: "A nema dobrih i normalnih mupkaraca...", jer verujem da ih mira. Ma, mora postojati. Neko mora da je i protivteža, ovih drugih, jel te. Šalu na stranu, po meni je kavaljer, onaj muškarac, koji je odrastao u domu, gde se žena, najpre njegova majka poštovala, kao žena, od strane njegovog tate. Ja duboko, duboko verujem da se sve nosi iz kuće. Vaspitanje, maniri, i ko te je rodio. Znači, kakav si genski, kao čovek, karakterno stvorenje. Takav muškarac recimo, će uvek biti kavaljer, u smislu dznetlmen. Jer je naučen da poštuje, ceni i vrednuje žensko biće. Da mu ona nije stvar i objekat. već da je kao i on, biće od krvi i mesa, s osećajima, željama, stradanjima, snovima pobedama i porazima u životu. Kavaljer je nešto što se po meni nosi u sebi; rođenjem. Sve ti to možeš da nadogradiš, okolnostim, situacijama, manirima, obrazovanjem..ali ako to negde nije utkano genetskim kodom u tebi, da umeš da voliš, da umeš da želiš, da umeš da si pažljiv, da umeš da štitiš, da vrednuješ, da pokažeš, osećaje, dzabaka sve. Ponekad se pitam da li se takav čovek ipak negde i nečim zaslužuje ili se rađamo sretnima, da takve dobijemo ili dobijamo kroz život? Ponekad se pitam, polako i ja, da nisu ipak možda izumrla vrsta, pa su već i oni počeli da brkaju lončiće, da se srozavaju kroz pogrešno manifestovane vrednosti...ili se tražimo još uvek, i postojite ali ono zaista da postojite, samo se još uvek nismo našli? Mislim, da se takvim rađaš. I da su to oni ljudi, kao da su pobegli s filma..Dostojanstveni a blagi. Postojano čvrsti a opet nežni. Neko ko ti nikada ne bi zlo naneo i uvek te štitio i voleo. Inner Truth, @Amin and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 ubaciću se nevezano za temu razgovora... možda nije loše da se molitveno setimo naše sestre u Hristu, Zorice koja otvori ovu temu a danas je iskušenica u Žiči Срђан Шијакињић, Дијана., Dragi and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Poginuli na Kosovu 1989 sad osta samo prica od djentl mana 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Мислим да их ипак има само се стиде да то покажу јер то баш и није "савремено". Руку на срце можда не могу ни доћи до изражаја јер је наступила ера доминантних жена. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 јер је наступила ера доминантних жена Gđo Zorice, možete li mi pojasniti ovu sintagmu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука