Jelena 76 Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Džentlmeni još uvek postoje. Doduše deluje nam kao da spadaju u "izumrlu vrstu", ali ih ima. Postoji jedan i na ovom forumu Veliki Marko and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Није ваљда да је само један... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Није ваљда да је само један... Ovde, i za sada samo jedan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Није ваљда да је само један... Ovde, i za sada samo jedan Htela je da kaze da je za nju samo jedan, znaci za svaku po jedan :bendoff: Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Smatram da sam džentlmen. Devojke, gde ste? e, moj Srki, ne javi se ni jedna devojka....ne znam sta da ti kazem....jesi li ti siguran u to sto smatras....? Jelena 76 and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Ovde, i za sada samo jedan у том смислу...вероватно је тако како кажеш 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 e, moj Srki, ne javi se ni jedna devojka....ne znam sta da ti kazem....jesi li ti siguran u to sto smatras....? биће да се једна јавила... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Draga Petrovic-Nina Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 sve zavisi od toga sta covek\zena traze, sad se tu moze pisati i citati do sutra...a u manastir ne odlaze nezadovoljne i nezeljene zene...nego prizvane\prizvani,vazi za muskarce takodje Jelena 76 and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 the earth has music for those who listen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 биће да се једна јавила... mora da mi je promaklo....Koja....? :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Немој дуго да се чешкаш...направићеш рупу у глави Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 направићеш рупу у глави what do you mean? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 ....a u manastir ne odlaze nezadovoljne i nezeljene zene...nego prizvane\prizvani,vazi za muskarce takodje Malo mi nije jasna ova zadnja recenica, moze pojasnjenje? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 oni koji po svom unutrasnjem pozivu osete i znaju da mogu samo u manastir,oni tamo i idu(ne znam kako prostije da objasnim). Veliki Marko, Jelena 76, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 oni koji po svom unutrasnjem pozivu osete i znaju da mogu samo u manastir,oni tamo i idu(ne znam kako prostije da objasnim). Thank you Milena very si Macka Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 Thank you Milena very si Macka ju velkam macane :bendoff: 8086.gif Veliki Marko, Никола Поповић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука