Crveni Baron Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Љубомора и завист су гадне емоције. Не бријем се ја за мене, моја земља ће бити обрађивана. Бринем се за то што ће такви као ти направити да моје село још више становника изгуби. Pa nije bitno gde ljudi zive vec kako zive. Selko odumire na celoj planeti ali oni koji ostaju na selu obradjuju 50 ili vise hektara.. I posto vidimo iz postoiva da ti obradjujes zemlju onda ne izmisljaj vise da se ne isplati obradjivati zemlju. Isplati se itekako. A onima kojima se "ne isplati" bih naplatio porez, a to ce drzava uskoro i poceti, da se sve pusi. Pa kad im se ne isplati da rade zemlju znaci i da imj ne treba ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Љубомора и завист су гадне емоције. Е то мене брине. А тужно је то што ти доносиш одлуке вођен љубомором. A zasto da budem ljubomoran? Bezvredna zemlja koju se ne isplati ni obradjivati? Vidis Milosavljevicu kako laz ima kratke noge.... Ti svesno lazes ali ti podsvest neda .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 I posto vidimo iz postoiva da ti obradjujes zemlju onda ne izmisljaj vise da se ne isplati obradjivati zemlju. Isplati se itekako. Црно-бело размишљање. Ако се једном исплати - значи свима се исплаћује. Кад ти је исплативо, ти хектар земље у Србији зарадиш за месец дана. Уштекај мало пара за годину дана имаш за имање веће од мог са све кућом, за 2000 евра имаш и трактор и још 1000 евра за половну машинеру. Дођи па ради - када живиш толико у убеђењу да се исплати. По твојој логици ако се једном човеку исплати живети од трафике - свима се исплати да живе од трафике. Ако неки могу да живе од земље, сви могу? Ја ти кажем да се многима не исплати и то ти причам објективно. A onima kojima se "ne isplati" bih naplatio porez, a to ce drzava uskoro i poceti, da se sve pusi. Pa kad im se ne isplati da rade zemlju znaci i da imj ne treba ... Па лепо, лупи им, ставићеш гомилу земље на продају, што ће још више оборити цену земље, и људи ће масивно продавати земље, куповати најгоре станове у граду и прелазити у градове. Као што рекох, одличан ти је начин да уништиш Српско село. Исто као што су Београдом уништили друге градове, такви паметни као ти. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 @, @@Crveni Baron, Што не отворите тему: "Да ли је исплативо бавити се земљорадњом у Србији?" Искрено, волео бих да чујем полемику на ту тему, али не само од вас двојице. Овако, пошто је оф, нико се ни не укључује у разговор.. R.Žiskar, nana, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 @, Што не отворите тему: "Да ли је исплативо бавити се земљорадњом у Србији?" Ја овде не полемишем да ли је исплативо бавити се земљродањном, јер бавити се земљорадњом има широк значај. Мене овде занима зашто Црвени Барон оће да се увде мера која уништава српско село. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 @, @@Crveni Baron, Што не отворите тему: "Да ли је исплативо бавити се земљорадњом у Србији?" Искрено, волео бих да чујем полемику на ту тему, али не само од вас двојице. Овако, пошто је оф, нико се ни не укључује у разговор.. Kad bi voleo, onda otvori temu Ja na primer mogu da napisem sve u vezi sa krompirom. Ali ima i kultura koje su retko zastupljene ali su isplative. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Мене овде занима зашто Црвени Барон оће да се увде мера која уништава српско село. Mere koje unistavaju neradnike i parazite koji iznajmljuju zemlju seljacima ...te bih rasterao batinom .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Kad bi voleo, onda otvori temu Ja na primer mogu da napisem sve u vezi sa krompirom. Ali ima i kultura koje su retko zastupljene ali su isplative. Отворио бих када бих имао нешто паметно да напишем..овако бих волео да чујем нешто паметно. Радио сам у њиви, није да нисам...кромпир, кукуруз, соју....али као испомоћ, око исплативости и тренутног стања не знам много... Млађони and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Mere koje unistavaju neradnike i parazite koji iznajmljuju zemlju seljacima ...te bih rasterao batinom .... Лако је теби де теоришеш како је у Српском селу док живи у Италији. Срамота је што појма немаш а лупеташ глупости. Као и увек, лицемерје. Никад из твоји уста поштена и часна идеја неће да изађе. Радио сам у њиви, није да нисам...кромпир, кукуруз, соју....али као испомоћ, око исплативости и тренутног стања не знам много... еве ти тема https://www.pouke.org/forum/index.php?app=forums&module=post§ion=post&do=new_post&f=28 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Mislim da vas dvojica treba da se nadjete na skajpu,fejsu ili već negde, manite više žru sa vašim ličnim prepirkama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 УЖАС: Чудовишни ГМО бикови сада стварност! (Видео) Због генетске селекције и експеримената, Белгијски Плави (Belgian Blue) је огромни врста бика набијена мишићима и месом. Ова невероватна супер врста стоке има више од 40% додатне мишићне масе. Добија на тежини невероватно брзо, а даје високопротеинско млеко за своју телад. Оно што је скривено од јавности, јесте чињеница да су ови бикови генетски модификовани. Њихов неконтролисан раст мишића представља велику опасност по здравље, телад могу развити увећане језике и круте ноге које им отежавају да једу и да се крећу, што доводи до ране и болне смрти. Напомена: Испод текста је већи број линкова на релевантне студије и текстове. First Long Term Study Released on Pigs, Cattle Who Eat GMO Soya Genetically Modified Meat Seminar on GMO Cattle: Biotechnology for Improved Livestock Productivity Chinese GM Cows Make Human Breast Milk GM cows make ‘low allergy’ milk Nutritional assessment and fate of dna of soybean meal from roundup ready or conventional soybeans using rats GM Wheat May Permanently Alter Human Genome, Spark Early Death Frankenscientists announce mutant GMO cows to produce hormone-induced ‘engineered’ milk for human babies Unborn NZ Children Exposed To Genetically Engineered Toxin За Србин.инфо превео: Александар Јовановић - Руска странка. http://srbin.info/2013/10/uzas-cudovisni-gmo-bikovi-sada-stvarnost-video/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 УЖАС: Чудовишни ГМО бикови сада стварност! (Видео) Због генетске селекције и експеримената, Белгијски Плави (Belgian Blue) је огромни врста бика набијена мишићима и месом. Ова невероватна супер врста стоке има више од 40% додатне мишићне масе. Добија на тежини невероватно брзо, а даје високопротеинско млеко за своју телад. Оно што је скривено од јавности, јесте чињеница да су ови бикови генетски модификовани. Još malo lupetanja iz anti-GMO tabora (ništa lično Željko, znam da si ti samo preneo tekst)... Belgian Blue sorta nema nikakve veze sa GMO... jer pod izrazom GMO podrazumevamo modifikacije izvršene direktno na samim genima a ne ukrštanja tj. "genetsku selekciju"... Naravno da je ova sorta, kao i sve sorte domaćih životinja i biljaka nastala "genetskom selekcijom", ali nema veze sa GMO... Sorta je inače nastala još u 19. veku... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 jeste,ovo je 200 godisnje plansko selekcionisanje i ukrstanje,gadno izgleda jer je obrijana dlaka,inače bi izgledao predivno bez toga,a vijerovatno ovaj primjerak je malo napumpan steroidima,da mu vide genetski potencijal,nemoguće je da govedo koje ništa ne radi po cijeli božiji dan ima ovako otesanu muskulaturu,pogledajte mu samo vene na butinama... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Дуг, али веома занимљив чланак: http://www.nspm.rs/savremeni-svet/tri-primera-slobodnog-trzista-opijum-radijum-i-gmo.html nana and Перса је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Нек је ван памети, ја бих да их заобиђем ако је икако могуће . Mozes naravno. Niko ti ne brani. Samo ne vidim zasto svi moraju da ih obilaze? ,već znamo da GMO nije ekološki pogodan zato što je agresivan za ekosisteme i tu leži glavni problem To je tacno, zato sam ja protiv uzgajanja, ali ne i protiv prodaje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука