Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Одлично.......благо теби а и вама. Хвала. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Могуће је да је после оволико страница био потављен овај видео, а ако није, ево: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Могуће је да је после оволико страница био потављен овај видео, а ако није, ево: Ето например, лажирана студија одма на почетку видеа. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Ето например, лажирана студија одма на почетку видеа. Ево шта каже неко кога су убедили да је истраживање лажно. Какви су преваранти ови ГМО-овци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Ево шта каже неко кога су убедили да је истраживање лажно. Nije istraživanje lažno, već su rezultati irelevantni i neponovljivi... metodološki je loše. Какви су преваранти ови ГМО-овци. Kad smo kod prevara, da li si svestan da kod ovih miševa tumori nisu nastali od GMO hrane, tj. da miševi sa tumorima koje si video na snimku mogu veoma lako da budu i iz kontrolne grupe (one koja nije jela GMO)? Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Ево шта каже неко кога су убедили да је истраживање лажно. Није ме тешко убедити када сазнам д је аутор истраживањ користио пацове који имају генетску предиспозицију за рак.. да си их хранио божанским нектаром добили би рак. Као што рекох, лагали су. Ја сам некада веровао у много тога што су лагали.. али сам провалио барабе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Nije istraživanje lažno, već su rezultati irelevantni i neponovljivi... metodološki je loše. Kad smo kod prevara, da li si svestan da kod ovih miševa tumori nisu nastali od GMO hrane, tj. da miševi sa tumorima koje si video na snimku mogu veoma lako da budu i iz kontrolne grupe (one koja nije jela GMO)? Није ме тешко убедити када сазнам д је аутор истраживањ користио пацове који имају генетску предиспозицију за рак.. да си их хранио божанским нектаром добили би рак. Као што рекох, лагали су. Ја сам некада веровао у много тога што су лагали.. али сам провалио барабе. То што ви кажете је тврдња оних којима је у интересу да ГМО прође свуда, а овакве студије им извлаче милионе из џепа, то је бар свима јасно. Још мало, па ће да вас убеде да ГМО храна лечи рак, уместо што га изазива. Истраживање је рађено од стране озбиљних научника. http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:402692-Francuska-GMO-hrana-dovela-do-poremecaja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Није ме тешко убедити када сазнам д је аутор истраживањ користио пацове који имају генетску предиспозицију за рак.. да си их хранио божанским нектаром добили би рак. Mооолим те, погледај бар првих 5-6 мин. оног што сам ја поставила па ми реци своје мишљење....јесу ли и ови несретници из града у ком је Монсантова фабрика(др. Алабамо) били предиспонирани па подметнути да би их барабе , какве ти непогрешиво проваљујеш, злоупотребиле? Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Mооолим те, погледај бар првих 5-6 мин. оног што сам ја поставила па ми реци своје мишљење....јесу ли и ови несретници из града у ком је Монсантова фабрика(др. Алабамо) били предиспонирани па подметнути да би их барабе , какве ти непогрешиво проваљујеш, злоупотребиле? Монсанто у тим фабрикама прави и јаке пестициде и силну другу хемију. Самим тим фабрика избацује пуно отрова(који јесте каанцероген). Али то не значи да је ГМО парадајз канцероген. Они то одлично знају, и зато јесу барабе - јер знају да вас лажу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 То што ви кажете је тврдња оних којима је у интересу да ГМО прође свуда, а овакве студије им извлаче милионе из џепа, то је бар свима јасно. Још мало, па ће да вас убеде да ГМО храна лечи рак, уместо што га изазива. Истраживање је рађено од стране озбиљних научника. http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:402692-Francuska-GMO-hrana-dovela-do-poremecaja Nisi odgovorio na pitanje... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 . Истраживање је рађено од стране озбиљних научника. како не.. Озбиљни научници не праве овакве неозбиљне грешке случајно... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 ja ne znam da li je uopste moguce da neka hranljiva materija bude kancerogena, cak i ako je pokvarena nije kancerogena, premda je stetna na neki drugi nacin, tako da ne vjerujem u tu teoriju da je gmo kancerogen, kancerogeno je nesto sto ima tendenciju da bude agens koji unistava dna informaciju celija koje treba da se kopiraju nakon odredjenog vremena... ali gmo moze biti vrlo opasan po ekosistem Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 ali gmo moze biti vrlo opasan po ekosistem Тачно и то је прави проблем ГМО и прави разлог зашто нам не треба ГМО. Ту је права опасност од монсаанта и њихов прави "план"... људи оће да зараде паре и труде се да направе пољопвиривреднике зависне од њих. јер им монопол доноси новац. А није им циљ да потрују своје муштерије како тврде барабе са снимака. Deki992 and kordun је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука