Jump to content

ГМО (спојене теме)

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

super... hvala

који цаааааааааааАААААААААААААААААААААААААААААААААр!!!

Ово више не ради,  па ај нам бар препричајте  о чем се ради..... .mislise.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Краљево прва општина која није усвојила декларацију против ГМО

До сада од кад је Чачак као прва општина донела превентивну декларацију против ГМО, многе су општине у Србији донеле исту декларацију. Преко 30 градова и општина, заједно.

Данас имамо изненађујуће вести !

Краљево прва општина која није усвојила деклерацију против ГМО!

44835_10200227958358891_206806463_n.jpg?

Краљево није донело декларацију у скупштини на данашњем гласању, јер је било уздржаних (илити против), који су се правдали да је закон јасан (јер још увек забрањује ГМО)...

Пратимо их надаље...

Преузето са. http://srbijabezgmo.wordpress.com/

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Опет криво, само су констатовали да је ГМО забрањен законом.  4chsmu1 :bla:

• Волим 1

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Опет криво, само су констатовали да је ГМО забрањен законом. 4chsmu1 :bla:

za razliku od Cacana koji ni toliko nisu umeli da konstatuju.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Волим 2

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Како нич не капираш, па Чачани су ти традиционално превентивно ударили по ГМО, да надаље буде банован, ако се ко досети да ту нешто мења да одма рачуна су чим ће имати посла и ШББКББ...    osmeh1 :bla:

za-ove-ni-bager.jpg

Подели на овим сајтовима

Ваља погледати истини у очи - ми смо земља Трећег света, код нас је све могуће остварити корупцијом. ГМО није наш избор.

Све и да не пустимо ни зрно ГМО да дође на наше тле, полен лети. Природа одради остатак посла за њих. И то им пролази већ годинама.

За 20 година јешћемо ГМО храну хтели ми то или не уколико земље у окружењу дозволе ГМО узгој.

Избор су направили пре 20-ак година у некој лабораторији, кад су одлучили да изнесу биљку напоље. Од тада па на овамо, природа ради све сама.

Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'"

Подели на овим сајтовима

a niko ni da pocne da objasnjava zasto je to GMO hrana stetna,,,

kao ovce smo...

Тренутна борба која се води око ГМО јесте у ствари да ти они наплате то што полен лети јер је то њихово

интелектуално власништво (хинт Монсанто), а не да ли је штетно или није.

Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'"

Подели на овим сајтовима

Тренутна борба која се води око ГМО јесте у ствари да ти они наплате то што полен лети јер је то њихово интелектуално власништво (хинт Монсанто), а не да ли је штетно или није.

Ja sam vec pisao da je jedini front na kome se treba boriti protiv Monsanto, zapravo, monopol, trziste, poslovanje....

Ne bi me iznenadilo da je sam Monsanto odgovoran za plasiranje ovih glupih debata da li je GMO stetna jer tako odnosi paznju sa glavnog problema (mada nisam u fazonu teorija zavere).

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...