feeble Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Da oko 6000 evra je hektar. Некидан кум продао хектар за 15.000 евра у околони Бечеја. Можда је тамо мало боља земља, али то је цена. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Kupiti stan i izdavati ga je nesto najgluplje sto sam cuo, i to odavno, to je prosto moda, nista licno nego me to izuzetno nervira. 5 hektara sto imas nije malo, posadi na hektar ili dva krompira pa da vidis love, dobro, treba ti investicija za kap po kap itd. ali se isplati i to dobrano. Ma zemlja je bre blagoslovena... kakvi crno ne isplati se ... nego nasi seljaci deru sa cenama i nemaju potrebe da se muce i da obradjuju sve pa kao fol kukaju kako se ne isplati .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Некидан кум продао хектар за 15.000 евра у околони Бечеја. Можда је тамо мало боља земља, али то је цена. Ma sve to ima uticaja ali nemas ti zemlje jeftine u srbiji, ne daju to seljaci lako, znaju kolika lova lezi u zemlji .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Karić: GMO nije uslov za STO, moramo biti vešti u pregovorima Najznačajnije zemlje EU - Nemačka, Francuska, Austrija - imaju zabranu GMO i štite svoje potrosače i poljoprivredne proizvođače, naveo je predsednik Zelenih Srbije Lupeta... ni Nemačka, ni Francuska, ni Austrija nemaju zabranu prometa GMO proizvoda... Francuzi zabranjuju uzgoj, Nemci uzgoj samo jedne GMO vrste, Austrija uzgoj nekoliko GMO vrsta... promet je dozvoljen... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Некидан кум продао хектар за 15.000 евра у околони Бечеја. Можда је тамо мало боља земља, али то је цена. Ima gde su ljudi prodavali i za 50 000 evra, al to je prodato na lokaciji gde magnati grade objekte... A uskoro ce biti i gladi, pa ko ima zemlju taj ce imati da jede. Od IPhona i ostalih dzirlo tricarija sto se valjaju po gradovima nema leba, to ce da pukne pre ili kasnije. feeble је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 5 hektara sto imas nije malo, posadi na hektar ili dva krompira pa da vidis love, dobro, treba ti investicija za kap po kap itd. ali se isplati i to dobrano. Као што рекох ја одлично знам шта ћу са мојом земљом. И знам како ћу да зарадим. Ти имаш реалног додира са селом, требало би да си свестан као и ја колико би порез на необрађену земљу уништио српско село. И то је оно што ја покушавам Барон да објасним. А он је са тога скренуо у нешто шесто, али сасвим небитно, oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ти имаш реалног додира са селом, требало би да си свестан као и ја колико би порез на необрађену земљу уништио српско село. И то је оно што ја покушавам Барон да објасним. А он је са тога скренуо у нешто шесто, али сасвим небитно, Ovo nit sam komentarisao nit me interesuje. Sve poreze treba smanjivati da bi se svima isplatilo da rade. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Као што рекох ја одлично знам шта ћу са мојом земљом. И знам како ћу да зарадим. Ти имаш реалног додира са селом, требало би да си свестан као и ја колико би порез на необрађену земљу уништио српско село. И то је оно што ја покушавам Барон да објасним. А он је са тога скренуо у нешто шесто, али сасвим небитно, Ma kakvo neobradjivanje zemlje? Ko ne obradi ono sto poseduje, dzaba bi mu bilo i sedmica na lotou ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Некидан кум продао хектар за 15.000 евра у околони Бечеја. Можда је тамо мало боља земља, али то је цена. Ма дај молим те, 15 000 евра је максимална могућа цена на неким убер супер локацијама. Није Србија само војводина. Ја ти потписујем да у расинском, лесковачком, нишком и осталим окрузима не можеш да продаш хектар за преко 5000 евра не занима ме шта пише у новинама које цене траже. И то је реално бедна цена за хектар земље. Исто ко што за ауто у огласу напише цена 1200 евра а прода га за 600. Ma kakvo neobradjivanje zemlje? Ko ne obradi ono sto poseduje, dzaba bi mu bilo i sedmica na lotou ... Рекао сам ти и поновићу. Много људи има делове земље које не обрађује јер се тренутно не исплати. Много га кошта - мало заради. Да би натерао људе да обрађују земљу, требаш да им скинеш акцизе са нафте и порезе са ђубрива и семена да би могли достојанствено да живе од тог обрађивања. А не да им повећаваш намете, па још да их стављаш у позицију да земљу морају да продају. Да не могу да је чувају за нека боља времена уколико сада немају услова да је обрађују. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ма дај молим те, 15 000 евра је максимална могућа цена на неким убер супер локацијама. Није Србија само војводина. Ја ти потписујем да у расинском, лесковачком, нишком и осталим окрузима не можеш да продаш хектар за преко 5000 евра не занима ме шта пише у новинама које цене траже. И то је реално бедна цена за хектар земље. A zasto je bedna? To kao, seljaci su stedeli, pa kupili zemlju, pa sada pala cena zemlji pa su u gubitku? Mani me tih prica, svima je palo gratis u tanjir sve sto imaju i jos nece da obradjuju jer im se "ne isplati" ... e takve bih odrao od poreza ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 A zasto je bedna? To kao, seljaci su stedeli, pa kupili zemlju, pa sada pala cena zemlji pa su u gubitku? Mani me tih prica, svima je palo gratis u tanjir sve sto imaju i jos nece da obradjuju jer im se "ne isplati" ... e takve bih odrao od poreza ... Koме је земља пала гратис у тањир молим те? Па за то што сада имају су се њихови дедови мучили, ти ту лупеташ да им пало гратис у тањир? Колико ти немаш ни образа ни срама ја не верујем. Не обрађују је јер им се стварно не исплати. Уложиш типа 10 000 евра на годину заради 11 000 евра, целу годину радиш за 1000 евра, шта се ту исплати мајке ти? О чему ти причаш? Из ког си цртаног филам изашао? Са тобом уопште не вреди причати ти тврдоглави тераш своју причу без трунке разумевање. Као што рекох... лако је туђим спловилом коприве млатити и ти управо то радиш. Немаш срама ни образа. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Koме је земља пала гратис у тањир молим те? Па за то што сада имају су се њихови дедови мучили, ти ту лупеташ да им пало гратис у тањир? Колико ти немаш ни образа ни срама ја не верујем. Jelda, deda ti se mucio pa ti danas mozes da plandujes i prodajes zemlju ali malo ti je 5000 evra a kostalo te koliko i kada prdnes posle pasulja a jos pride ti se "ne isplati" da je obradjujes ...Uh kako bih vam odrao kozu sa ledja da znas ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Jelda, deda ti se mucio pa ti danas mozes da plandujes i prodajes zemlju ali malo ti je 5000 evra a kostalo te koliko i kada prdnes posle pasulja a jos pride ti se "ne isplati" da je obradjujes ...Uh kako bih vam odrao kozu sa ledja da znas ... То што си љубоморан на мене што ја нешто у овој србији имам, и ти немаш ништа, и што сам отишао у дедовину док си ти побегао трбухом за крухом, није мој проблем. Можеш да ме мрзиш из те љубоморе до ујутру. Мени кожу са леђа не би могао да одереш, јер је мени сваки хектар под обрадом радимо ја и ћале заједно. И да, наравно да ми је мало 5000 евра. Шта би ти, да ти је поклоним кад си се набро пара у италији, па би још и овде мене да пљачкаш ? Губи се ђубре једно без образа. п.с. Не пројектуј на мене, не продајем ја ништа. Ја ти причам објективно какво је стање људи. То што ниси способан за објективно размишљање већ сматраш да свако када размишља о политици размишља субјективно као ти.... Шта да ти кажем посети психолога да те ослободи тих емоција које те чине неспособним за објективно размишаљање. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 То што си љубоморан на мене што ја нешто у овој србији имам, и ти немаш ништа, и што сам отишао у дедовину док си ти побегао трбухом за крухом, није мој проблем. Можеш да ме мрзиш из те љубоморе до ујутру. Ne tripuj se previse ... i obradjuj tu zemlju jer uskoro stizu porezi .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ne tripuj se previse ... i obradjuj tu zemlju jer uskoro stizu porezi .... Љубомора и завист су гадне емоције. Не бријем се ја за мене, моја земља ће бити обрађивана. Бринем се за то што ће такви као ти направити да моје село још више становника изгуби. Тренутно има око 10 клинаца у школи, уколико такви као ти воде политику - биће их још мање. Е то мене брине. А тужно је то што ти доносиш одлуке вођен љубомором. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука