ego Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 А Монсанто је Робин Худ... 4chsmu1 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Ја сам жена, то вам гарантујем... И као таква наравно волим квалитетне италијанске ципеле например. Оне су наравно скупе. Е сад имају и оне јевтине кинеске,пластичне или већ какве. Оне су наравно јевтине. Па могу да бирам. Квалитетне и скупље, или јевтине и бофлук, уз то и контаминиран, ко зна од чега се праве ове кинеске. Од коже нису. Е тако и храна. Јевтина и убитачна или скупља а квалитетна. Да ли су Кинези бофлуком освојили свет? јесу. Да ли су обезвредили све наше и европске стандарде. јесу. Тако има и неки ланац трговински Лидл ваљда. Не знам чији је, али причали ми људи да ту има мало врста намирница али да су четвороструко јевтиније од других. Кажу да ту можеш да купиш 4 паковања сладоледа од кила, за једно фрикомово паковање. Па нема џабе ни код бабе, каже народ. Али има у Лидлу. Е то ти је бато ГМО храна. Па сиротињо навали. Sneza Dj. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Vec sam pisao o ovome, al ajmo ponovo... obratite paznju sta mi jedemo vec decenijama! kako ste se tek sad setili da je GMO hrana stetna a jedete je godinama vec?! Prirodna banana GMO Banana Gde vidite ovu donju bananu NE KUPUJTE! Kupute samo prirodne nemodifikovane banane poput one na gornjoj slici! Uprkos mom sarkasticnom tonu, ovo JESTE zaista istina. Gornja banana je prirodna bez covekovog upliva. Ova donja (koju svi znamo i jedemo) spada u genetski modifikovanu hranu. Od kad sam se rodio jedem ovu GMO bananu i ne primecujem da mi ista fali? Sve tri ruke i sve tri noge su mi tip-top! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Како то да нико није потегао клипове са Интернета? Обично ове расправе оду у том правцу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 И поново иста слика! Заиста ми је невероватно да једна иста екипа која брани ГМО брани и хомосексуалце итд. и по правилу увек стоји етикета - атеиста. Једни исти који заступају антихришћанске ставове се само пресипају са оних тема на ове, и заступају увек исте обратне ставове Хришћана у свакој теми о којој се полемише, где ми се чини да је однос Православних према тој-и-тој теми здрав или у повоју да такав буде. Невероватно. Andre Williams and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Тако има и неки ланац трговински Лидл ваљда. Не знам чији је, али причали ми људи да ту има мало врста намирница али да су четвороструко јевтиније од других. Кажу да ту можеш да купиш 4 паковања сладоледа од кила, за једно фрикомово паковање. Па нема џабе ни код бабе, каже народ. Али има у Лидлу. Е то ти је бато ГМО храна. Па сиротињо навали. GMO sladoled... covek stvarno svasta moze da cuje ako se nadje na pravom mestu Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Ništa se ne plaši, da to stvarno ima lošiji odnos cena/kvalitet, ne bi se o tome ni govorilo, ne bi oni ni zucnuli, nego je nešto drugo u pitanju izgleda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Него ајмо ми народе да се удружимо као ова скупштина па на бојкот. Лидла,мидла...и осталих тралала... И оних што претерују плашећи и збуњујући људе. Има ваљда још увек младих и паметних људи који би могли плајвазом да нас науче шта је најкорисније у трулој држави Данској за овај народ у овој земљи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Како то да нико није потегао клипове са Интернета? Обично ове расправе оду у том правцу. Polako, Coa, evo sad kače tekstove sa četvorocifrenim brojem reči, očekujem da će nas prosvetljivati klipovima kol'ko do sedamnaeste strane teme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Polako, Coa, evo sad kače tekstove sa četvorocifrenim brojem reči, očekujem da će nas prosvetljivati klipovima kol'ko do sedamnaeste strane teme. Мислио сам на клипове са обе стране Обично пре треће стране крећу да се покрећу клипови. Са једне стране Алекс Џоунд и онај професор пољопривреде, а са друге неки шатро научници исто Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Него ајмо ми народе да се удружимо као ова скупштина па на бојкот. Лидла,мидла...и осталих тралала... И оних што претерују плашећи и збуњујући људе. Има ваљда још увек младих и паметних људи који би могли плајвазом да нас науче шта је најкорисније у трулој држави Данској за овај народ у овој земљи. Možda za početak da se "narod" transformiše u građane. (Ako to nije previše kontroverzan i nesvarljiv stav.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Мислио сам на клипове са обе стране Обично пре треће стране крећу да се покрећу клипови. Са једне стране Алекс Џоунд и онај професор пољопривреде, а са друге неки шатро научници исто Ne bih se iznenadio da institut za voćarstvo u Čačku dodeli Alex Jones-u neko veliko priznanje. Juan Valdez and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Interesantno da niko od zagovornika ove hrane nije ni okrznuo clanke o "saradnji" multikompanija i indijskih poljoprivrednika, koje je ego postavio na 2. strani... nana је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 taj primer banane, koji kao papagaji ponavljate, veze nema sa sadasnjom GMO tehnologijom... znaci cak ni taj jedan primer koji imate nije adekvatan... a sto zmurite na sve ostalo sto ide u paketu sa GMO, i navodite samo tu bananu, je, najblaze receno, beslovesno feeble and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Možda za početak da se "narod" transformiše u građane. (Ako to nije previše kontroverzan i nesvarljiv stav.) Хехехе, је ли то оне граџане, што краду по продавницама храну, поједу је и оставе амбалажу у замрзивачу, хехехе, или попут оне политичарке јуче у Подгорици замене скупу крему у амбалажу од јевтине креме па крену да изађу напоље из скупе радње али је заустави баја... Или оне грађане што су их стрељали рођаци данашњих београдских главоња после рата... nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука