Вукашин Написано Август 24, 2024 Пријави Подели Написано Август 24, 2024 Атанасије је пророчки рекао о нашем путу у ову нову европску унију: бићемо нова колонија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 24, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2024 Па ваљда је и стара била таква, немој сад. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Август 24, 2024 Пријави Подели Написано Август 24, 2024 Знаш историју. Рече неко од интервјуисаних на улици, каже не знам ништа о рударењу, али кад год су Немци овде долазили нас је остајало 20% мање. Далеко им лепа кућа. Тако и сада, нека копају код себе, а нас нека оставе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 24, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2024 Треба свако место где се било шта гради, бушити, ако није бушено у кругу од 50 метара, у дубину до пар километара. Код мене у Пачиру су пронашли на дубини од 1,2км врућу воду панонског мора. Сада је ту бања, опште позната по розе боји воде, лековита и боља од сличних бања у окружењу. Оваква термална вода може се користити и за грејање цикличним системом, да, потпуно еколошки, и уштедимо и заштитимо окружење. Мада, не би ме чудило да странци код нас већ вековима истражују и буше али је немогуће да све знају. Ми треба да истражујемо и да знамо тачно шта је под нашом Земљом. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 24, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2024 Гледао сам пре више година филм совјетских безбедњака, са лица места, како су спашавали земљу од катастрофалног избијања гаса кроз бушотину. То је било море природног гаса, који је као гејзир избијао у ваздух и ширио се свуда, трујући све око себе. То је била незамисливо јака хаварија. Нико није могао пронаћи начин да се затвори рупа кроз коју је избијао гас. Када су чак успели да је затрпају, гас је пробијао кроз поре у околини земље. Али увек се нађе решење. Атомска бомба. Избушили су на брзину другу рупу поред постојеће, ширине да може проћи бомба, а дубине на пола пута до дна прве рупе. Затим су детонирали бомбу, чија експлозија је померила масу земље у страну и затворила бушотину. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 26, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2024 ,,Тема литијума је парекселанс научна тема, и тек научници и они који су стручни треба то да разматрају , — они нису ни почели то да разматрају, напросто немају шансу да почну јер је ово већ политизовано, у ствари је злоупотребљено у политичке сврхе" Погледати све од 21:04 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 26, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2024 Ево како Професор рударско-геолошког факултета говори: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Август 27, 2024 Пријави Подели Написано Август 27, 2024 АНАЛИЗА ПРОЈЕКТА ЈАДАР - Branko Dragaš WWW.DRAGAS.BIZ АНАЛИЗА Procena ekonomskog uticaja Projekta litijuma i borata „Jadar“ SEPTEMBAR 2023 Izveštaj sačinila kompanija Ergo Strategy Group Пријатељи су cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 27, 2024 Пријави Подели Написано Август 27, 2024 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 27, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2024 Заборавили сте шта значи реч идентитет. Мрзите и самога Бога. А лепо вам то говори Господ унапред. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 27, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2024 Само показујеш да си поремећен. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 28, 2024 Пријави Подели Написано Август 28, 2024 Ne zna se ko je veća bagra da li ovi što trenutno vladaju ili ovi što botuju za njih za neku crkavicu. Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 28, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2024 Не знам како не схватате оно што вам је Бокан објаснио. Или сте потпуно наивни или злонамерни. Мени личите на несрећнике који траже разлог или да се не врате у земљу или да оду из ње. Држава је сувише велика светиња за Србе, да би се неко тако шегачио. Али сви ћемо стати пред српске Државнике. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara91 Написано Август 29, 2024 Пријави Подели Написано Август 29, 2024 пре 38 минута, Владимир Владимирович Цар1 рече Овај Макрон побегао из Буркине, Малија Нигера а код нас као битан, дочекује га Председник да нас понижва. Земља Св. Саве, Св. Вл Николаја, Св. Аве Јустина, али не више. Било некад. Тако да нас поред Председника понижва и Макрон. И Шулц.27 марат 1941 смо се побунили било много теже па смо се показали као Срби. I to ga dočekujemo kao da je Isus koji ponovo silazi na zemlju. Doživeli smo da nam se svi smeju i rugaju otvoreno u lice sa ovakvom vlasti kakvu nažalost imamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 29, 2024 Пријави Подели Написано Август 29, 2024 Nisam gledo docek, samo sam cuo usput kako Makron pominje da mora da postujemo suverenitete. Predpostavljam da ga je Vucko pito sto Francuska ne postuje nas suverenitet na KiM, posto vidim da su kao neki veliki drugari pozdravljaju se ko da su na fudbalskoj utakmici. Inace, bio sam skoro u Selters Mladenovac i pricaju ljudi, ima na ulazu u Mladenovac veliko preduzece Petar Drapsin jos iz doba stare Juge, sad je zapusteno, velika povrsina, i iz BG donelu tu u tu pustaru neki medicinski odpad ili tako nesto slicno na spaljivanje, i ljudi protestovali. Znaci nece Beogradjani da spaljuju kod sebe nego negde u unutrasnjosti, sigurno i ovi sa Zapada ne zele bas da skladiste nuklearni odpad kod sebe ako to moze negde drugde. Deluje da smo mi idealna destinacija, zato sto su kod nas sve institucije podredjene jednom coveku i jednoj partiji, institucije ne funkcionisu i ne postoji nezavisna kontrola vlasti, pazi kad je Ustavni sud suspendovao odluku o ne kopanju litijuma, i to bas kad cela drzava krenula da lobiraju za litujum. Pa kad su toliko hrabri i objektivni sto nisu to uradili pre 2 godine kada je doneta odluka, pa ako je sada neustavna, neustavna je bila i pre 2 godine. Ma komendija. Tamara91 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука