Баба Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 http://katodnacevsvetrpi.blogspot.com/2013/06/blog-post_20.html Уф ово ти је добра сличка: Где си је само напабирчио, мора да је на стормфронту... Berkut and Broken је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 На ком оно беше сабору су оци изгласали демократски да и жене имају душу? Јел Картагински чини ми се? Uvek sam se pitao da li su sabori zaista nepogrešivi. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Уф ово ти је добра сличка: Где си је само напабирчио, мора да је на стормфронту... Mada je ovo dobra ideja.Muz da bude vojnik,glava,a zena stub porodice.Nema veze sto je u NS fazonu.Skroz ispravno. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Уф ово ти је добра сличка: Где си је само напабирчио, мора да је на стормфронту... Nemam pojma, nashao text kod gazde Nichizawe pa rekoh da i ja blagoslovim malo temu http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 47. И ако те око твоје саблажњава, ископај га: боље ти је с једним оком ући у Царство Божије, неголи са два ока да будеш бачен у пакао огњени. Па на тај цитат сам му одговорио... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Што су Срби на овој слици плави као њемци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Што су Срби на овој слици плави као њемци. Pa zato sto su Srbi pravi arijevci. Sto je teskom mukom potvrdio i Dejvid Djuk. Prvo su nastali Srbi a onda svi ostali narodi tako sto su otpadali od Srba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Pa zato sto su Srbi pravi arijevci. Sto je teskom mukom potvrdio i Dejvid Djuk. Prvo su nastali Srbi a onda svi ostali narodi tako sto su otpadali od Srba. Ма то је слика док су Срби били Словени. Него јел картагински сабор? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Na zalost dobar deo muske populacije kod nas ima neresen "odnos" sa majkom i komplekse koje vuce kroz citav zivot. Da se to zadrzi samo na njemu pa i nekako ali kada se ozeni pa problem prosiri .... to je vec nesreca. Znači da se ne ženi i problem se neće širiti a samim tim neće doći ni do nesreće. :0104cheesy: Таша је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Ма то је слика док су Срби били Словени. Него јел картагински сабор? Mislim da je makonski sabor ali nisam siguran. Sto ti kazes Ace nigde kad treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Na zalost dobar deo muske populacije kod nas ima neresen "odnos" sa majkom i komplekse koje vuce kroz citav zivot. Da se to zadrzi samo na njemu pa i nekako ali kada se ozeni pa problem prosiri .... to je vec nesreca. Ја за све кривим мајку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Кад смо код мајки, зашто многе свекрве у Србији патолошки мрзе снајке, а неке чак и мржњу претачу у праксу, па се труде да им колико је могуће загорчају живот? Када се то деси, муж који не стане уз жену и не нацрта мајци линију преко које не сме да пређе, је по мени тешка шоња. Многи су се разводи десили баш због тога. Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Кад смо код мајки, зашто многе свекрве у Србији патолошки мрзе снајке, а неке чак и мржњу претачу у праксу, па се труде да им колико је могуће загорчају живот? Када се то деси, муж који не стане уз жену и не нацрта мајци линију преко које не сме да пређе, је по мени тешка шоња. Многи су се разводи десили баш због тога. Zato sto je to kroz mnoge godine bio nepisani zakon koje medju mnogim drugim stvarima cinio taj cuveni patrijarhalni koncept porodice. Snajka ima da cuti i da slusa sta god da joj sverkva kaze jer ako drugo ne tako se celici, "stice smirenje" sto je sverkva sutira i tretira kao robinju. Sad kad nema vise te meme patrijarhata nego svaka mlada zena shvata da nije robinja i da pomagati nekome ne znaci robovati sad svekrva ne moze da se izivljava pa samo gomila frustracije. Таша, Juan Valdez, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Уф ово ти је добра сличка: ona+da+radja+on+da+brani.jpg Чини ми се да је (вишепутабановани) Михајло имао овакав аватар .mislise. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Као што је Христос глава цркви, муж је глава жени. Велика је одговорност на мужу. Пројавити према жени оно што је Христос пројавио према цркви: благост, кротост, милост, праштање, непогрешиво руковођење кроз животне недоумице и снагу и сигурност у животним бурама,једном рјечју љубав Таша, Лидија Миленковић and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука