Sara" Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Muškarci su zentare! likefaceeeeeeee I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Не, него коме нешто смета - немој да гледа. Писмо каже "ако те око твоје саблажњава извади га и баци од себе", а то значи "мењај себе, а не друге". e taj citat mi je nedostajo kao argument Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Arhipastir je i žene poslao ne da ćute, već, čak medju prvima od svih, da govore i blagoveste o Carstvu Bozijem, a to se previdja kada se krene sa temom - Biti žena u crkvi i sl. Sara" је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
С.И. Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Svako mora da bude "NEŠTO" - pa i žena. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Ево баш сам прегледавам мој одговор на ову тему...отприлике прошло је година дана,у међувремену смо постали родитељи по четврти пут и ситуација је оваква: потпуно сам се преорентисала на бебу јер од мене зависи,неописиво сам срећна и богатија што сам родила малу Макрину,међутим,доста тога је и у стагнацији(логично). Имам 36 година.Митрополит Амфилохије каже за рађање деце: Прво је за оца,друго за мајку,треће за отаџбину.Све преко тога су мајке Југовића.Лепо је то што је рекао и била сам срећна када сам ово чула.Што се мене тиче,ја сам свој задатак обавила и љубав продужила на децу ипак,и поред свега и дивних речи парохијана и људи у Цркви,охрабрења нас самих,ја се осећам последњих седам месеци недоречено.Мајка сам и жена сам,али сам на првом месту,Хришћанка,и то је мој идентитет.Волим Цркву и волим да живо и активно учествујем у животу Цркве.Чекам да Макрина још мало порасте а онда натраг,пуном паром на организовање,нове идеје,Типик,певница...то је мој живот и само сам тако комплетна личност( нема већег смирења и педагогије од мајке која брине о малом детету) Поздрав из Ражане.Интермецо је завршен.Хехе.... Благовесник, Лидија Миленковић, Sara" and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Nama Srbima sa našim maminom kompleksom, nama ne trebaju ropkinje, ta kombinacija ne može da funkcioniše kod nas. Sta je u stvari pisac hteo da kaze?! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Da smo mi Srbi muškarci posebno priveženi našim mamama. Zar je loše voleti svoje mame? B)Ti bese nisi 'zenjen ?! Pa niiiiije do 15 -18 g. E vec nakon toga momak je zreo za strucnu pomoc Cika Jerotic je govorio o tom problemu na nekom od svojih predavanja. Баба је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Vidiš, sama daješ odgovor zašto nam treba mama. Zar rekoh nešto pogrešno? Na zalost dobar deo muske populacije kod nas ima neresen "odnos" sa majkom i komplekse koje vuce kroz citav zivot. Da se to zadrzi samo na njemu pa i nekako ali kada se ozeni pa problem prosiri .... to je vec nesreca. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 @@Dragi, Znas, zao mi i tebe i tvoje mame a po najvise tvoje buduce zene. Neka joj Bog pomogne . Dragi је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Znam, ja sam težak karakter. Ne. Ti si "mamin sin" Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Не, него коме нешто смета - немој да гледа. Писмо каже "ако те око твоје саблажњава извади га и баци од себе", а то значи "мењај себе, а не друге". Свето Писмо вели још и ово:"А који саблазни једнога од ових малих који верују у мене, боље би му било да му се објеси камен воденични о врат и да се баци у море" (Мк. 9, 42). Или: "Тешко свијету од саблазни; јер потребно је да дођу саблазни, али тешко човјеку оном, кроз кога долази саблазан." (Мт. 18, 7) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 А који саблазни једнога од ових малих који верују у мене, боље би му било да му се објеси камен воденични о врат и да се баци у море" (Мк. 9, 42) 47. И ако те око твоје саблажњава, ископај га: боље ти је с једним оком ући у Царство Божије, неголи са два ока да будеш бачен у пакао огњени. Лидија Миленковић and С.И. је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Искрено говорећи,у цркви нема баш саблазни у виду страва девојака, и мишљења сам да је лакше камили кроз иглене уши,него доброј риби ући у цркву... Кад изгледаш моћно,сва друга врата су ти широм отворена,отворена су наравно и црквена,али их заобилазе... not_i Благовесник and Баба је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 http://katodnacevsvetrpi.blogspot.com/2013/06/blog-post_20.html http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 На ком оно беше сабору су оци изгласали демократски да и жене имају душу? Јел Картагински чини ми се? Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука