Анастасија Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 To je to - o muškarcima će se uvek govoriti drugi put i najzad nikad, sve ostaje samo na ženi. Pa da su žene zakopčane do grla sa maramom na glavi i suknjom do poda,da pričaju samo kad i ako ih neko nešto pita, muškarci ne bi imali ni pomisli a još manje bi bili izazvani Znači žena i njeno ponašanje i oblačenje navode jadne muškarce na blud.Zato su tekstovi o ponašanju žena u crkvi mnogobrojni.Žena - to je GREH! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Коме смета немој да гледа. То је стара бољка да се своји проблеми решавају наметањем правила другима. Намећи правила себи. Анастасија, Gordana ., Sara" and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Власти града Њујорка дају на знање да жене могу шетати обнажене, тј. голе до паса: ''ЊУЈОРК – Током овог лета становнице Њујорка, барем оне најсмелије, моћиће да без икаквих сметњи шетају у топлесу градским улицама. Власти Њујорка су недавно подсетиле полицију да током топлих дана жене имају право да, баш као и мушкарци, скину горњи део одеће. У допису послатом свим полицијским станицама у граду, власти Њујорка подсећају припаднике снага реда да шетња голих прса не представља никав прекршај не само за мушкарце, већ ни за жене. Полицајци не треба да кажњавају нити приводе даме које ће овог лета шетати наге до струка, већ да им притекну у помоћ уколико је то потребно, истиче се у допису. „У случају да показивање груди изазове велику пажњу, полицајци су дужни да растерају гужву”, наводи се у ноти чији је садржај објављен у „Њујорк тајмсу”. У Њујорку је још 1992. донет закон којим је женама допуштено да ходају у топлесу у случају великих врућина. Мало ко од грађала, али и полицајаца, међутим, зна за његово постојање''. Чак штавише, полицајци су дужни да притекну у помоћ, уколико оцене да је потребно припомоћи да се дуде пренесу са једне стране улице на другу страну... drvce је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Al čim se neko pobuni protiv ovakvog nebuloznog teksta o oblačenju žena, ubrzo se jave oni koji odmah postave članak o polugolom oblačenju.Namerno odlaze u takođe besmislenu krajnost.Kao što je jedna krajnost da žene nose suknje do poda i marame na glavi takođe je druga krajnost da šetaju polugole na ulici.Jeste li vi nekad čuli za sredinu?Da žena može da se obuče lepo i moderno a da ne bude vulgarno?Da može da se našminka i ima lepu frizuru a da ne izgleda kao sponzoruša?Da takođe može da nosi štiklu a da ne izgleda kao grandovka? Ne razumem na šta bi ste vi " super pravoslavni" napravili ženu?Na hodajuću nakaradu?A sami je prvi ne bi ni pogledali a kamoli uzeli u razmatranje za neku ozbiljnu vezu ili brak.Licemerština na kub. Ленка*, Јефимија Крунић, Таша and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Ја сам акценАт турио на ову помоћ, ако се појави потреба, тј. ако нека жена посустане под теретом, а не на стил облачења... Наравно, да треба наћи меру у свему. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Био сам у Њу Јорку - и то по великој врућини - и нисам видео никога да иде "топлес" (ни мушко ни женско). Без обзира на дебиле који доносе такве законе, људи су већином нормални. Чак и NY... Што се ових "наших" тиче. Ту прво имаш неке који фантазирају о неком свом свету где би сви били уштогљени и обезличени, а следе их многи који имају проблема са самопоуздањем и лече своје комплексе на погрешан начин. Gordana . and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Био сам у Њу Јорку - и то по великој врућини - и нисам видео никога да иде "топлес" Што не написа раније, сад морам да отказујем аранжман. Grizzly Adams, Анастасија, Deki992 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Па били су неки црнци доле у Battery Park који су изводили неке акробације, али мислим да ниси њих планирао да видиш... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 [...]da žene nose suknje do poda i marame na glavi [...] Управо тако треба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Што не написа раније, сад морам да отказујем аранжман. Ali imas u Nemackoj. Svedok sam, jun mesec, Nuremberg, upekla zvezda a svabice se vracaju sa posla sandale u rukama a kosulje preko ramena, do duse nose BH ali nije sve idealno Da, na to se osmele uglavnom one zgodne, ove druge trpe vrucinu Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Управо тако треба. Nije lose, ali vec vidjeno greengrin , previse si stereotipan, sredi to malo pa mozda i napravis . Mironosica је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Nije lose, ali vec vidjeno greengrin , previse si stereotipan, sredi to malo pa mozda i napravis . Озбиљно мислим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Без и мало смисла и пастирске љубави и обраћања.Тешко да ће данас овакав текст да утиче на савремену жену. Naravno da utiče,neće joj pasti na pamet da udje u crkvu. Срђан Шијакињић, Deki992 and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Озбиљно мислим. Ajde ajde, nemoj mi te fore kako to ozbiljno mislis, kako je to ispravno, pa je sledece kako sam losa hriscanka i imam dugacak jezik i kako sam drska...nema potrebe . Ovo je jednostavno los trol ...ili ludilo . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Ма шта се бринеш Нато, нек се дечко облачи како воли... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука