Ignjatije Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343908851' post='687107] његово МИШЉЕЊЕ је његово МИШЉЕЊЕ а не став Цркве. научи већ једном ту лекцију. а лепо ти рекох да не би препознао истину ни кад би те ударила: па ти бирај, оћеш ли бити мува, или пчела: Када неко дође код мене и почне да оптужује друге људе, доведе ме у тешку ситуацију и ја му наведем овај пример. Тада му кажем да одлучи којој категорији жели да припада, како би могао да нађе људе исте врсте и да се са њима дружи.” Ja tebe nisam optuzivao ni za sta. I ne trudim se da svugde vidim zlo i smrad, ali ne mogu ni da negiram njegovo postojanje, jer bih tada bio pcela bez nosa i sletao bih svuda ukljucujuci i prljava mesta. Желе Зека and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 I ne trudim se da svugde vidim zlo i smrad, ali ne mogu ni da negiram njegovo postojanje, jer bih tada bio pcela bez nosa i sletao bih svuda ukljucujuci i prljava mesta. не философирај и престани да будеш буквалиста и да посматраш све црно-бело. узми и погледај своје постове уназад, чиме се баве и какви су ти коментари, јел су позитивни или негативни и колико којих има. сем тога, пронађи позитивно и у папи и у РКЦ, можда се преумиш да постанеш пчела, па и да нађеш друге пчеле. можда на крају и укапираш зашто се молимо за пријатеље а још више за непријатеље и не гонимо ниједне, јер бавећи се злом не бавимо се добрим. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343909873' post='687113] не философирај и престани да будеш буквалиста и да посматраш све црно-бело. узми и погледај своје постове уназад, чиме се баве и какви су ти коментари, јел су позитивни или негативни и колико којих има. сем тога, пронађи позитивно и у папи и у РКЦ, можда се преумиш да постанеш пчела, па и да нађеш друге пчеле. можда на крају и укапираш зашто се молимо за пријатеље а још више за непријатеље и не гонимо ниједне, јер бавећи се злом не бавимо се добрим. Ne posmatram ja svet crno-belo. Moji postovi mozda ne oslikavaju moju licnost bas najtacnije to znaju oni koji me poznaju ( da sam pozitivan lik ) . Uvek sam govorio da u RKC ima mnogo pozitivnih stvari, vernika i svecenika. Moja negativnost je usmerena na vrh RKC i to sa dobrim razlozima. Trudim se da se molim za neprijatelje i da se bavim dobrim stvarima, ali nas zlo mnogo okruzuje, pritiska i izaziva i desava mi se da se cesto bavim njime. A i ti se bavi malo sobom i nemoj misliti da sve najbolje znas i da uvek pronalazis mane u tudjim postovima i stavovima. Ni si ti merilo ispravnosti, kao sto nisam ni ja. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343909873' post='687113] не философирај и престани да будеш буквалиста и да посматраш све црно-бело. Tebi je već rečeno da prestaneš na ovakav način da se obraćaš članovima. dragisa and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343908851' post='687107] његово МИШЉЕЊЕ је његово МИШЉЕЊЕ а не став Цркве. научи већ једном ту лекцију. njegovo MISLJENJE je i prica o pceli i muvi Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 njegovo MISLJENJE je i prica o pceli i muvi He he, kako se toga nisam setio http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 zajedno smo jaci! :laugh: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Tebi je već rečeno da prestaneš na ovakav način da se obraćaš članovima. опрости и помјани greengrin пс. сјаши мало с пендрека, опомињи мало ацу милојкова и соломона кејна за агресију епитетисања чланова и опомињање на лупетања па ми се онда јави клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Ne posmatram ja svet crno-belo. Moji postovi mozda ne oslikavaju moju licnost bas najtacnije to znaju oni koji me poznaju ( da sam pozitivan lik ) . Uvek sam govorio da u RKC ima mnogo pozitivnih stvari, vernika i svecenika. Moja negativnost je usmerena na vrh RKC i to sa dobrim razlozima. Trudim se da se molim za neprijatelje i da se bavim dobrim stvarima, ali nas zlo mnogo okruzuje, pritiska i izaziva i desava mi se da se cesto bavim njime. A i ti se bavi malo sobom i nemoj misliti da sve najbolje znas i da uvek pronalazis mane u tudjim postovima i stavovima. Ni si ti merilo ispravnosti, kao sto nisam ni ja. брате, претерано демагогишеш пошто ми не верујеш, узми сам сабери па ће ти бити јасно колико се одузимаш клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343942366' post='687300] брате, претерано демагогишеш Taki sam ti ja узми сам сабери па ће ти бити јасно колико се одузимаш Do ponistavanja :P http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Ovu temu moram komplet pročitat.Da vidimo ta svetonadahnuća u pisanju 0212_rolleyes Bosanac kako god sa smo nadahnuti, barem nismo nadahnuti tako da vidimo krilate kobile, i leteće ćilime., Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 Bosanac kako god sa smo nadahnuti, barem nismo nadahnuti tako da vidimo krilate kobile, i leteće ćilime., само чекам да ти одговори да видимо запаљене грмове и магарице који говоре greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343942203' post='687295] опрости и помјани greengrin пс. сјаши мало с пендрека, опомињи мало ацу милојкова и соломона кејна за агресију епитетисања чланова и опомињање на лупетања па ми се онда јави имаш опомену dragisa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 имаш опомену то сам и хтео, хвала Mironosica је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343999256' post='687523] само чекам да ти одговори да видимо запаљене грмове и магарице који говоре greengrin greengrin greengrin Vjerovatno čeka da mu dođe nadahnuće greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука