Jump to content

"Papa je vidljivi i živi Krist na zemlji"!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 334
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343906532' post='687086]

колко сте ви неуки, па свашта пишете ...

зашто, кад је потврдио да је папа наследник Апостола Петра? :D

http://sr.wikipedia....ki/Обрнути_крст

Moze on da stavi i rogove na glavi pa da kaze kako je to simbol borbe protiv djavola ili su to oni rogovi sa oltara iz SZ.....

" Tesko onima koji zlo zovu dobro, a dobro zlo.... "

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343906532' post='687086]

колко сте ви неуки, па свашта пишете ...

зашто, кад је потврдио да је папа наследник Апостола Петра? :D

http://sr.wikipedia....ki/Обрнути_крст

Па да он је наследник Апостола Петра исто колико и ја sHa_sarcasticlol

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Moze on da stavi i rogove na glavi pa da kaze kako je to simbol borbe protiv djavola ili su to oni rogovi sa oltara iz SZ.....

" Tesko onima koji zlo zovu dobro, dobro zlo.... "

јесте ли или није - није моја ствар, ал ти не би препознао истину ни кад би те ударила.

Подели на овим сајтовима

Па да он је наследник Апостола Петра исто колико и ја sHa_sarcasticlol

опет свашта пишеш, јер јеси Петров наследник јер си његово духовни потомак :)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343907148' post='687093]

јесте ли или није - није моја ствар, ал ти не би препознао истину ни кад би те ударила.

Ali zato ti sve prepoznajes, o premudri Milane uputi me na put istine da ovako glup ne lutam u mraku neznanja.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Који део мога поста није истинит или је проблематичан? Не разумем?

Upravo kad se vodi polemika da li u Srbiji postoji netolerancija prema drugim konfesijama i kada se i mi katolici upinjemo da dokažemo kako nisu tačne ocene u izveštaju Stejt departmenta o tome da Srbija od svih zemalja u regionu najmanje poštuje verske slobode onda ti napišeš da mi katolici smo antihristi koji veruju u đavola i kao čudiš se šta si to ružno rekao.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343907587' post='687096]

изгледа сасвим довољно препознајем, ал ево ти читај од неког паметнијег :)

https://www.pouke.org...e-i-ljudi-pcele

Sta si hteo reci tim tekstom ? Da sam ja Bakster ?

Je li mudri starac ciji si tekst postavio smatrao papu za naslednika ap. Petra ili je imao drugacije misljenje o njemu ?

Evo sta mudri kaze o papi : " Pitanje Starcu Pajsiju: Da li ce vodja ovog rata biti Jevrejin?

Starac:Da bice Jevrejin. Pomoci ce mu i Papa. Zato je i sv Kozma Aetolski govorio: Toga Papu da proklinjete jer ce on pomagati uzdizanju antihrista. Drugi Pape u odnosu na ovog izgledace dobri.(isecak iz knjige EKLEKTOS SKEVOS, 266 str.) "

Подели на овим сајтовима

Upravo kad se vodi polemika da li u Srbiji postoji netolerancija prema drugim konfesijama i kada se i mi katolici upinjemo da dokažemo kako nisu tačne ocene u izveštaju Stejt departmenta o tome da Srbija od svih zemalja u regionu najmanje poštuje verske slobode onda ti napišeš da mi katolici smo antihristi koji veruju u đavola i kao čudiš se šta si to ružno rekao.

Ma pusti ih, ja kad pročitam takve stvari kažem si, hvala Bogu dragom što sam KATOLIK a ne takav nekakav kome je sav taj njegov osnovni hrišćanski "optio fundamentalis" zasnovan primarno na šovinizmu ili eventualno još na mržnji prema Papi i pljuvanju njegove osobe, ti su također toliko hrišćani koliko i ja budhista.

Подели на овим сајтовима

Sta si hteo reci tim tekstom ? Da sam ja Bakster ?

Je li mudri starac ciji si tekst postavio smatrao papu za naslednika ap. Petra ili je imao drugacije misljenje o njemu ?

Evo sta mudri kaze o papi : " Pitanje Starcu Pajsiju: Da li ce vodja ovog rata biti Jevrejin?

Starac:Da bice Jevrejin. Pomoci ce mu i Papa. Zato je i sv Kozma Aetolski govorio: Toga Papu da proklinjete jer ce on pomagati uzdizanju antihrista. Drugi Pape u odnosu na ovog izgledace dobri.(isecak iz knjige EKLEKTOS SKEVOS, 266 str.) "

његово МИШЉЕЊЕ је његово МИШЉЕЊЕ а не став Цркве.

научи већ једном ту лекцију.

а лепо ти рекох да не би препознао истину ни кад би те ударила:

Постоје људи који подсећају на муву. Људи који припадају овој категорији навикли су да мисле негативно и у животу увек траже лоше стране, ниподаштавајући и одбијајући присуство добра.”

па ти бирај, оћеш ли бити мува, или пчела:

Када бисте од пчеле затражили да вам покаже где се налази баштенско ђубре, одговорила би: “Не знам. Могу ти рећи само где да нађеш цвеће, сласт, мед и шећер.” Она зна само за добре ствари у животу, док су јој оне рђаве непознате. То је друга категорија људи која има позитивне мисли и види само добру страну ствари. Они се увек труде да прикрију зло како би заштитили ближње; напротив, људи прве категорије се труде да изложе зло и да га изнесу на површину. Када неко дође код мене и почне да оптужује друге људе, доведе ме у тешку ситуацију и ја му наведем овај пример. Тада му кажем да одлучи којој категорији жели да припада, како би могао да нађе људе исте врсте и да се са њима дружи.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...