Jump to content

"Papa je vidljivi i živi Krist na zemlji"!?

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343908851' post='687107]

његово МИШЉЕЊЕ је његово МИШЉЕЊЕ а не став Цркве.

научи већ једном ту лекцију.

а лепо ти рекох да не би препознао истину ни кад би те ударила:

па ти бирај, оћеш ли бити мува, или пчела:

Када неко дође код мене и почне да оптужује друге људе, доведе ме у тешку ситуацију и ја му наведем овај пример. Тада му кажем да одлучи којој категорији жели да припада, како би могао да нађе људе исте врсте и да се са њима дружи.”

Ja tebe nisam optuzivao ni za sta.

I ne trudim se da svugde vidim zlo i smrad, ali ne mogu ni da negiram njegovo postojanje, jer bih tada bio pcela bez nosa i sletao bih svuda ukljucujuci i prljava mesta.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 334
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

I ne trudim se da svugde vidim zlo i smrad, ali ne mogu ni da negiram njegovo postojanje, jer bih tada bio pcela bez nosa i sletao bih svuda ukljucujuci i prljava mesta.

не философирај и престани да будеш буквалиста и да посматраш све црно-бело.

узми и погледај своје постове уназад, чиме се баве и какви су ти коментари, јел су позитивни или негативни и колико којих има.

сем тога, пронађи позитивно и у папи и у РКЦ, можда се преумиш да постанеш пчела, па и да нађеш друге пчеле.

можда на крају и укапираш зашто се молимо за пријатеље а још више за непријатеље и не гонимо ниједне, јер бавећи се злом не бавимо се добрим.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343909873' post='687113]

узми и погледај своје постове уназад, чиме се баве и какви су ти коментари, јел су позитивни или негативни и колико којих има.

сем тога, пронађи позитивно и у папи и у РКЦ, можда се преумиш да постанеш пчела, па и да нађеш друге пчеле.

можда на крају и укапираш зашто се молимо за пријатеље а још више за непријатеље и не гонимо ниједне, јер бавећи се злом не бавимо се добрим.

Ne posmatram ja svet crno-belo. Moji postovi mozda ne oslikavaju moju licnost bas najtacnije to znaju oni koji me poznaju ( da sam pozitivan lik ) .

Uvek sam govorio da u RKC ima mnogo pozitivnih stvari, vernika i svecenika. Moja negativnost je usmerena na vrh RKC i to sa dobrim razlozima.

Trudim se da se molim za neprijatelje i da se bavim dobrim stvarima, ali nas zlo mnogo okruzuje, pritiska i izaziva i desava mi se da se cesto bavim njime.

A i ti se bavi malo sobom i nemoj misliti da sve najbolje znas i da uvek pronalazis mane u tudjim postovima i stavovima. Ni si ti merilo ispravnosti, kao sto nisam ni ja.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343909873' post='687113]

Tebi je već rečeno da prestaneš na ovakav način da se obraćaš članovima.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343908851' post='687107]

његово МИШЉЕЊЕ је његово МИШЉЕЊЕ а не став Цркве.

научи већ једном ту лекцију.

njegovo MISLJENJE je i prica o pceli i muvi

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

zajedno smo jaci! :laugh:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Tebi je već rečeno da prestaneš na ovakav način da se obraćaš članovima.

опрости и помјани greengrin

пс. сјаши мало с пендрека, опомињи мало ацу милојкова и соломона кејна за агресију епитетисања чланова и опомињање на лупетања па ми се онда јави ;)

Подели на овим сајтовима

Ne posmatram ja svet crno-belo. Moji postovi mozda ne oslikavaju moju licnost bas najtacnije to znaju oni koji me poznaju ( da sam pozitivan lik ) .

Uvek sam govorio da u RKC ima mnogo pozitivnih stvari, vernika i svecenika. Moja negativnost je usmerena na vrh RKC i to sa dobrim razlozima.

Trudim se da se molim za neprijatelje i da se bavim dobrim stvarima, ali nas zlo mnogo okruzuje, pritiska i izaziva i desava mi se da se cesto bavim njime.

A i ti se bavi malo sobom i nemoj misliti da sve najbolje znas i da uvek pronalazis mane u tudjim postovima i stavovima. Ni si ti merilo ispravnosti, kao sto nisam ni ja.

брате, претерано демагогишеш :D

пошто ми не верујеш, узми сам сабери па ће ти бити јасно колико се одузимаш ;)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343942366' post='687300]

брате, претерано демагогишеш :D

Taki sam ti ja :)

узми сам сабери па ће ти бити јасно колико се одузимаш

Do ponistavanja :P

Подели на овим сајтовима

Bosanac kako god sa smo nadahnuti, barem nismo nadahnuti tako da vidimo krilate kobile, i leteće ćilime.,

само чекам да ти одговори да видимо запаљене грмове и магарице који говоре greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343942203' post='687295]

опрости и помјани greengrin

пс. сјаши мало с пендрека, опомињи мало ацу милојкова и соломона кејна за агресију епитетисања чланова и опомињање на лупетања па ми се онда јави ;)

имаш опомену

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1343999256' post='687523]

само чекам да ти одговори да видимо запаљене грмове и магарице који говоре greengrin greengrin greengrin

Vjerovatno čeka da mu dođe nadahnuće greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...