Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

хвала!

гдје да нађем да се теме слажу одоздо нагоре? и шта је с овим емотиконима, само она прва мања група или ни то све

Kad klikneš na emotikon dugme, otvara ti se desno prozor sa smajlijima. E onda imaš dugme dole 'prikaži sve'. Kad klikneš na njega, pojaviće se nazivi smajlija, ali ne i smajliji. Da bi njih videla, skroluj desno (skrol bar u dnu prozora sa smajlijima).

11122

Подели на овим сајтовима

Нашао сам дибидус фалинку.

Док пишеш одговор у теми, не постоји опција ,,уметни цитат'' када се укаже потреба за то. Не можеш човече да уметнеш цитат. То не можеш ни док пишеш поруку ни док преправљаш поруку. А то је претходни форум омогућавао.

И да ли уопште постоји могућност да се током постављања поруке обавестимо о новим порукама док смо писали? Без тога често ћемо јурити да преправљамо своје поруке чим их поставимо - а још нема опције уметања цитата. Муку му његову.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Milane ako želiš da umetneš citat u svoj post,klikni na opciju *uzvrati odgovor* koja je na dnu svakog posta.Ovo oko mogućnosti o obaveštavanju o novim porukama se montira na profilu,malo pretraži,sigurna sam da ćeš naći.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Зар треба да понављам поново целу поруку? Прочитајте је поново.

У поруци коју си почео да пишеш, нема опције да ,,уметнеш цитат''.

А већ сам тражио у профилу за подешавање обавештења о новим одговорима током слања поруке, па нисам нашао. Може ли помоћ?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Evo koliko ja mogu da ti pomognem:uđi na opciju *moja podešavanja*,pojaviće ti se u levom delu ponuđene opcije,klikneš na *obaveštenja* i tu su sve mogućnosti koje ti trebaju da podesiš sve kako ti želiš.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Не верујем да је опција која мени треба ова:

,,Прикажи искачући прозор када добијем једно у низу обавештења

Овом опцијом ће свако ново обавештење које сте абонирали изаћи у искачућем прозору''

Мени треба опција да када пошаљем поруку, у случају да је неко у међувремену одговорио новом поруком, да о томе будем обавештен и да ми порука остане и даље у форми писања, да бих учинио потребан корак услед нове ситуације.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Људи, где се денула она опција приказивања нових одговора на теми на којој сам већ писао?

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

Kad klikneš na emotikon dugme, otvara ti se desno prozor sa smajlijima. E onda imaš dugme dole 'prikaži sve'. Kad klikneš na njega, pojaviće se nazivi smajlija, ali ne i smajliji. Da bi njih videla, skroluj desno (skrol bar u dnu prozora sa smajlijima).

11122

:cheesy2: Genije, bas si genije! samo mi i na ovo trece odgovori - ako uopste ima ta opcija. Ne sjecam se gdje se tacno nalazila na starom,ali kad pratis temu ako hoces pocetak lijepo odes na zadnju stranu a lako vidis novitete. Tj.primijetila sam da mi se ovde otvara tamo gdje sam stala sa pregledanjem sto je super, ali navika je cudo ^-^

Подели на овим сајтовима

Људи, где се денула она опција приказивања нових одговора на теми на којој сам већ писао?

ja saznala pa da podijelim girl_jumping dakle gore skroz izmedju avatara i pisma - moj profil - moj sadrzaj - ito je to... mada, bilo je sjajno kad je bilo ponudjeno uz dugme za sve nove sadrzaje, navika je cudo... 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Нашао сам дибидус фалинку.

Док пишеш одговор у теми, не постоји опција ,,уметни цитат'' када се укаже потреба за то. Не можеш човече да уметнеш цитат. То не можеш ни док пишеш поруку ни док преправљаш поруку. А то је претходни форум омогућавао.

И да ли уопште постоји могућност да се током постављања поруке обавестимо о новим порукама док смо писали? Без тога често ћемо јурити да преправљамо своје поруке чим их поставимо - а још нема опције уметања цитата. Муку му његову.

Da fali to da imas mogucnost umetanja svih citata pa onda izaberes sta te zanima a ostalo delete.

sad imas ovo ispod odgovora koji te zanima, odgovori to ti citira samo taj post, i visestruki citat mislim da se odnosi na to ako je post vec sadrzan od nekoliko citata. Ali to nije ono da mozes da biras izmedju svih sto je bilo cool nego moras da ih ganjas jedan po jedan

za to drugo - jel ne obavjestava vise tokom pisanja poruke - peh, 0409_feel hm...

Подели на овим сајтовима

Izgled foruma mi se uopste ne svidja,funkcije nikako,sve u svemu jako lose u odnosu na ranije,a o boji da i ne govorim.Vratite staro kako je bilo

Mnogo je belo...mislim,belo,sve je oko mene belo..... 0102_laugh

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

ja saznala pa da podijelim girl_jumping dakle gore skroz izmedju avatara i pisma - moj profil - moj sadrzaj - ito je to... mada, bilo je sjajno kad je bilo ponudjeno uz dugme za sve nove sadrzaje, navika je cudo... 0205_whistling

Хвала сестро, нашао сам. Мало ми нису јасне ове иконице поред порука, али снаћи ћу се већ некако, ваљда... Није ми исто јасно чему слуши опција "прегледај први непрочитани пост" која изађе кад се кликне на стрелицу поред назива теме на којој сам писао.

Морам и ја рећи да нисам баш одушевљен новим изгледом форума, старији је био много једноставнији и прегледнији.

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

Хвала сестро, нашао сам. Мало ми нису јасне ове иконице поред порука, али снаћи ћу се већ некако, ваљда... Није ми исто јасно чему слуши опција "прегледај први непрочитани пост" која изађе кад се кликне на стрелицу поред назива теме на којој сам писао.

hm, zvuci kao da te prebaci na prvi neprocitani da ne moras da skrolujes unedogled svaki put iznova. moracu ja to pogledati.mozda sam slucajno to takla jer nekad me vraca tacno tamo gdje sam stala prosli put a nekad idem na pocetak. zato je ono prije bilo korisno da ih obrnes pa da nove pouruke budu na vrhu, ali nikako da mi iko odgovori da li ta opcija jos postoji i gdje naravno.

Подели на овим сајтовима

А што ми се мени неће промени слика? Кад одем на мој профил видим слику коју сам `тела (розе старкице girl_jumping ), али када се вратим на форум, ондак и даље ћути оно srcee. И тако већ неки дан...

Idi na 'moja podešavanja' (gore desno od profila), pa idi na 'profil', i tu imaš 'promeni SLIKU' (to je ono što se vidi kad neko uđe u tvoj profil), i 'promeni AVATAR' (tvoja slika vidljiva drugima na tvojim postovima na forumu).

Хвала, али ја сам то већ више пута урадила у предходних пар дана, зато и питам ЗАШТО НЕЋЕ .mislise.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...