Jump to content

RON PAUL - алтернатива?

Оцени ову тему

uros

Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?  

27 члановâ је гласало

1. 1. Да ли је Ron Paul представља суштинску алтернативу досадашњем приступу вођења политике и економије САД?

• Да, у потпуности
      14
    • Да, углавном
      8
    • Не, углавном
      2
    • Не, нимало
      3

Препоручена порука

• Одговори 578
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Да бре, покупи порез па потроши на бомбардовање Либије и Авганистана... То решава проблем гладних - побијеш г***а и готова ствар.

To je sve sto znas da kazes? Za razliku od tebe ja jesam anti war; a ti podrzavaj onoga koji ti prodaje maglu; kao ja sam protiv rata ali cela moja stranka je proratna i huskacka.Kada je toliki anti war borac zato ne napusti svoju nacisticku partiju?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Opet se nisam daleko izmakao ; klasicno srpsko misljenje o americkoj spoljnoj politici

Kakvo bre klasicno srpsko misljenje? To je moje licno misljenje koje je uzgred potvrdjeno dokazima u praksi. Hajde pokazi u cemu se to razlikuje Busova od Obamine spoljne politike (u praksi a ne u prici) osim u kolicini ratovanja gde je Obama pobednik?
Da li su Dveri i E novine isto? Rimokatolicka i Pravoslavna crkva? Sneg i sunce?

Kakve blage veze imaju RKC, PC, republikanci i demokrete? Covece, i republikanci i demokrate vode ratove, imaju identicnu spoljnu politiku, ne razlikuju se apsolutno ni u nicemu. PC i RKC ne samo da se razlikuju nego imaju dijametralno suprotan nacin misionarenja (da uzmemo misionarenje kao nekakvu psevdo-"paralelu").
Подели на овим сајтовима

To je sve sto znas da kazes? Za razliku od tebe ja jesam anti war; a ti podrzavaj onoga koji ti prodaje maglu; kao ja sam protiv rata ali cela moja stranka je proratna i huskacka.Kada je toliki anti war borac zato ne napusti svoju nacisticku partiju?

За разлику од мене? Ја сам увек био против сваког рата.

Није уопште битна партија, причамо о једном човеку и његовим ставовима.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ron Paul je inace Intelectual father of Tea Partu za nepucene. Ko je sponzor mozda mozete otkriti ovde:

In an August 30, 2010, article in The New Yorker, Jane Mayer said that the billionaire brothers David H. Koch and Charles G. Koch and Koch Industries are providing financial and organizational support to the Tea Party movement through Americans for Prosperity, which David founded. The AFP's "Hot Air Tour" was organized to fight against taxes on carbon use and the activation of a cap and trade program.

A ovaca za sisanje uvek ima 0205_whistling

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ja ne znam kako se to za šta se zalaže Zvonko, jasno i glasno ne osudi na ovom forumu. I on se još usuđuje da poredi taj fašizam i sa hrišćanstvom, kada je jasno da je taj alavi kapitalizam sušta suprotnost hrišćanstvu.

Ма да бре, "јавна осуда" је најбољи аргумент у дискусији. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

За разлику од мене? Ја сам увек био против сваког рата.

Није уопште битна партија, причамо о једном човеку и његовим ставовима.

To me podseca na Stepinca; i on se borio protiv fasizma, dok je sa istima ispijao kafe i pricescivao ih na nedeljnim misama. Ne mozes me ubediti da si ti ( Ron Paul) anti war a da je cela ali cela tvoja partija gomila red neckova koji pocnu da mokre u gace od srece na sam spomen novog rata.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

To me podseca na Stepinca; i on se borio protiv fasizma, dok je sa istima ispijao kafe i pricescivao ih na nedeljnim misama. Ne mozes me ubediti da si ti ( Ron Paul) anti war a da je cela ali cela tvoja partija gomila red neckova koji pocnu da mokre u gace od srece na sam spomen novog rata.

Човече ја нисам члан никакве партије, нити сам икада био... Зар ти апсолутно ниси способан да водиш нормалан разговор?

Администрација, да ли ми морамо да толеришемо ове гадости да нас неко упоређује са фашистима и нацистима?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...