Andre Williams Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 У, да, добро је. Лепо изгледа. Треба се сада снаћи. ма снаћићеш се. ти си бруце лее Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 OOOOOOOO najzad bre... Era ora, sto bi rekli 'talijani .... facenew22222222 0304_smile4 algabacaju Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 ма снаћићеш се. ти си бруце лее Хвала, чика Момо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Ajd, pa nek je sa srecu! algabacaju Nicholas је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Pa da vas i ja pozdravim. Kako ste izdržali ovo gašenje foruma? A bilo napeto, a tek sad će da bude napeto, dok se ne uđe u fazon, ali tu smo da svi zajedno učimo, i da se pomažemo. Eto tolikod od eks Mileve. P.S: valjda sad utrefim da pošaljem poruku 0102_laugh Nicholas and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Pa da vas i ja pozdravim. Kako ste izdržali ovo gašenje foruma? A bilo napeto, a tek sad će da bude napeto, dok se ne uđe u fazon, ali tu smo da svi zajedno učimo, i da se pomažemo. Eto tolikod od eks Mileve. P.S: valjda sad utrefim da pošaljem poruku 0102_laugh E,uspela si girl_jumping Nicholas је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2011 slava3 Ajd, pa nek je sa srecu! algabacaju Анастасија and Nicholas је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 ЕВО И МЕНЕ НАПОКОН...МОРАМ ПРИЗНАТИ ДА ЋЕ МИ ТРЕБАТИ ВРЕМЕНА ДА ОВО СВЕ УКАПИРАМ...ЧИНИ МИ СЕ ДА НЕ МОГУ ДА ОТВОРИМ ПОЧЕТНУ СТРАНУ...? :mellow: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Iz nekog razloga sam morao da resetujem sifru da bi se ulogovao. Forum je bruka dobar klapklap Nicholas је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 да ли ви остали улазите на почетну страну? и зашто пише два пута почетна? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Čisto da probam kako izgleda...malo je zaguljeno ali, dobro. Valjda ćemo da se naviknemo E..a di su smajlovi? Nicholas је реаговао/ла на ово 1 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Čisto da probam kako izgleda...malo je zaguljeno ali, dobro. Valjda ćemo da se naviknemo E..a di su smajlovi? U istom redu gde je formatiranje slova (boldovanje, itd..). Piše 'emoticons' i otvaraju se u prozoru desno Nicholas је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 ЕВО И МЕНЕ НАПОКОН...МОРАМ ПРИЗНАТИ ДА ЋЕ МИ ТРЕБАТИ ВРЕМЕНА ДА ОВО СВЕ УКАПИРАМ...ЧИНИ МИ СЕ ДА НЕ МОГУ ДА ОТВОРИМ ПОЧЕТНУ СТРАНУ...? :mellow: Početna još ne može još ne klikćite na tu opciju Nicholas је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Početna još ne može još ne klikćite na tu opciju е сад ми је лакше, мислила сам да не умем да се снађем... Nicholas је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Август 25, 2011 Пријави Подели Написано Август 25, 2011 Samo da vidim mogu li da se snađem. E, a ovi prstići gore-dolje što se nalaze dolje desno, je li to kao lajk-dislajk za post? Nicholas је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука