Анастасија Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Да није тужно било би смешно kriminalac “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Човек сведочи своју веру. kriminalac ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 ja sam rekao da ne vrjedjate , vi ste posle toga napisali jos stvari i zbog toga sam poslao poruku . samo na njima je dal hoce da pomognu. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 ja sam rekao da ne vrjedjate , vi ste posle toga napisali jos stvari i zbog toga sam poslao poruku . samo na njima je dal hoce da pomognu. IZNESI VALJANE ARGUMENTE PA DA SE DISKUTUJE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Исти Мухамед - када неко каже нешто што ти се не свиђа, вади мач и удри... kriminalac ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Исти Мухамед - када неко каже нешто што ти се не свиђа, вади мач и удри... kriminalac zvonko nemoj tako.... pusti coveka da iznese najbolje argumente, a ja se samo nadam da nisi onaj sto tumaci bibliju na YT kako hoce i to uzima za tacno.... IZNESI NAJBOLJE ARGUMENTE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 То су њему најбољи аргументи. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 ja sam rekao da ne vrjedjate , vi ste posle toga napisali jos stvari i zbog toga sam poslao poruku . samo na njima je dal hoce da pomognu. Ма слободно хакујте, то и можемо да се надамо од свих оних који су фанатици. Но, и ми коња за трку имамо, не брини друже. kriminalac Свакако, са овим претњама које говориш само потврђујеш оно што сви мисле о муслиманима. Дакле, ништа добро не чиниш да се муслиманска вера и сами муслимани схвате као добронамерни. Мислиш да овим претњама нешто постижеш? Само засмејаваш људе овде и брукаш муслимане. Ја познајем толико муслимана који су одлични људи, са којима може да се разговара и да се прича о свему. Пошто си примитиван и џиберски настројен а и претиш, добијеш последњу опомену пред вечито бановање са форума, па иди и жали се Ал Каиди ако хоћеш. Иначе, не плашимо се никаквих претњи. Дошао си на форум православних хришћана да нам говориш како Христос није Бог. То треба да идеш и учиш на муслиманским форумима. Овде можеш да разговараш и да мало проучиш шта то уче хришћани, као што ми волимо да сазнамо шта то говоре муслимани. Овако, затворио си врата на ЖРУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 poslao sam dvije poruke Indonezijskim hakerima , nadajte se da nece htjeti da mi pomognu 0110_hahaha што би у мом селу рекли ПОКЛОПИ СЕ УШИМА! 0110_hahaha 0110_hahaha kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 AJDE SAD svi lijepo recite NE ZNAMO NISTA O ISLAMU , i onda bih prihvatio to , a ne MI ZNAMO O ISLAMU SVE . to j vas problem a ne moj i opet vam kazem vi ste sami izazvali ovakvu moju reakciju . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Ok je ja sam primitivan a sta ste vi? ? ? ? ? / ? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 vi ste sami izazvali ovakvu moju reakciju. Ти си сам одговоран за своје поступке, нико не може да те натера да чиниш зло ако нећеш. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 AJDE SAD svi lijepo recite NE ZNAMO NISTA O ISLAMU , i onda bih prihvatio to , a ne MI ZNAMO O ISLAMU SVE . to j vas problem a ne moj i opet vam kazem vi ste sami izazvali ovakvu moju reakciju . Нема ко да нас научи. Ми хтели да чујемо, дошао човек који је дао себи форумско име "Истина је само једна" (што ми јр то нешто познато), а ништа не чујемо сем претњи. Ако је то ислам- нека хвала. Можда би сада највише волео да побијеш све "невернике" не би ли доказао да је Мухамед истинити пророк? Видиш, слабо то пролази пријатељу. Сва срећа па то заиста и није исламско учење. Прави муслимани то никад не говоре: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,15274.msg471695.html#msg471695 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Ok je ja sam primitivan a sta ste vi? ? ? ? ? / ? Ниси примитиван али си некултуран и фанатик. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 6, 2011 Пријави Подели Написано Јул 6, 2011 Ok je ja sam primitivan a sta ste vi? ? ? ? ? / ? ŽIVE REČI UTEHE Za sve i svakoga... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука