Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Бидните фини , нисте деца иначе има да ради kraljica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Super svira. Ozbiljno muzicira. Sa svim fensi hvatovima koje kao da je pokupio od nekog španskog majstora klasične gitare čiji vrat je širok kao autoput. kraljica to ne sporim...ali ima i dara ka bubnjevima. Nadam se da ću i ja svirati tako kada budem bio stariji. I meni je pomalo žao što nisam bubnjeve učio da sviram. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Звонко,хвала ти "за домаћи",али мислим да мени није потребан. Поента је да ти мериш све искључиво из перспективе личног доживљаја "скривања" које не мора код нас и њих имати исти историјско-цивилизацијски извор,културолошку позадину,религиозно значење и смисао...причам о облачењу муслиманки,наравно. Терористи,који год да су,крију своја лица из већ познатих разлога...да их не препознају и не ухвате или спрече у акцијама које су планирали kraljica...исти је принцип,у суштини,код свих терориста или насилних расиситчких организација,били они припадници ЕТЕ,ИРЕ,Кју-Клукс Клана или Ал-Каиде,зар не? Поздрав брате и не замери ми! Људи,лаку ноћ...ваља сутра у Цркву! [/quotsa srecom...poz,pa se vidimo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Бидните фини , нисте деца иначе има да ради :bla: Martyr znači mučenik. Ti si Mučenikije. kraljica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Размисли брате Соломоне још мало зашто људи сакривају лице па ћеш видети да није у питању "лични доживљај" већ нешто што је супротно вери у Бога, бар што се Хришћанства тиче. Не ради се ту само о сакривању "да ме неко не препозна", већ о пуно дубљем проблему са којим се такав суочава. Суштина јесте да он не жели да има однос са другом особом и зато сакрива лице. Убица не жели да буде "личност" и да има "однос" са оним кога убија. Када жена сакрива лице због наводног "страха да не изазове погрешног мушкарца" она чини исту ствар. "У љубави нема страха". to ne sporim...ali ima i dara ka bubnjevima.... I meni je pomalo žao što nisam bubnjeve učio da sviram. Ниси укапирао... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Људи,лаку ноћ...ваља сутра у Цркву! Dejo, kakva je ovo šala? Ja ateista, ovi muslimani a ime teme Islam. E bez šale, kako to ide kod Muslimana, koji je njima dan za odlazak u džamiju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Размисли брате Соломоне још мало зашто људи сакривају лице па ћеш видети да није у питању "лични доживљај" већ нешто што је супротно вери у Бога, бар што се Хришћанства тиче. Не ради се ту само о сакривању "да ме неко не препозна", већ о пуно дубљем проблему са којим се такав суочава. Суштина јесте да он не жели да има однос са другом особом и зато сакрива лице. Убица не жели да буде "личност" и да има "однос" са оним кога убија. Када жена сакрива лице због наводног "страха да не изазове погрешног мушкарца" она чини исту ствар. to ne sporim...ali ima i dara ka bubnjevima.... I meni je pomalo žao što nisam bubnjeve učio da sviram. Ниси укапирао... Zato što lupaš, jeste li tako? Kažem, trebalo je bubnjeve da učim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Бидните фини , нисте деца иначе има да ради :bla: Martyr znači mučenik. Ti si Mučenikije. kraljica сад ћу да те изМучакам :bla: , :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 ...бар што се Хришћанства тичеО овоме ти ја све време причам,брате мој,али нећеш да ме схватиш шта желим рећи...нема везе.Буди ми поздрављен,али стварно морам на спавањац.Чујемо се сутра ако Бог да.Не замери ми на чему! Људи,лаку ноћ...ваља сутра у Цркву! Dejo, kakva je ovo šala? kraljica Ja ateista, ovi muslimani a ime teme Islam. E bez šale, kako to ide kod Muslimana, koji je njima dan za odlazak u džamiju? Није шала,друже.Петак је њихов дан,Дарко...нека ти Ениз или Мирсад потврде...не могу више да мислим,душа ми спава.Бришем! Ћао! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Бидните фини , нисте деца иначе има да ради :bla: Martyr znači mučenik. Ti si Mučenikije. :bla: сад ћу да те изМучакам :bla: , :bla: Koristićeš Mučake? Haha, danas sam video, cigani prodaju vuvuzele za to dinara a napisali na nekom kartonu "Muzele - 99.99 dinara". kraljica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Бидните фини , нисте деца иначе има :policeman: да ради :bla: Martyr znači mučenik. Ti si Mučenikije. 0102_laugh сад ћу да те изМучакам , :bla: Koristićeš Mučake? Haha, danas sam video, cigani prodaju vuvuzele za to dinara a napisali na nekom kartonu "Muzele - 99.99 dinara". 0110_hahaha :cheesy2: јел си купио 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Naravno da nisam kupio. Da ne uzurpiramo temu, neka odgovore ova dvojica koji im je dan za džamiju a ja odoh da spavam verovatno još malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Људи,лаку ноћ...ваља сутра у Цркву! Dejo, kakva je ovo šala? 0212_rolleyes Ja ateista, ovi muslimani a ime teme Islam. E bez šale, kako to ide kod Muslimana, koji je njima dan za odlazak u džamiju? obaveza muslimana je svakodnevna molitva,najmanje 5 puta na dan,i ako je u mogucnosti,da te molitve obavi u dzamiji(jer se vise vrednuje).Petak je dan centralne molitve-Dzume. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Људи,лаку ноћ...ваља сутра у Цркву! Dejo, kakva je ovo šala? 0212_rolleyes Ja ateista, ovi muslimani a ime teme Islam. E bez šale, kako to ide kod Muslimana, koji je njima dan za odlazak u džamiju? obaveza muslimana je svakodnevna molitva,najmanje 5 puta na dan,i ako je u mogucnosti,da te molitve obavi u dzamiji(jer se vise vrednuje).Petak je dan centralne molitve-Dzume. Obavezno pet puta na dan? Jao. A gde Vi stanujete ako nije tajna? Odgovorite na PP ako hoćete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Super svira. 0212_rolleyes Ozbiljno muzicira. Sa svim fensi hvatovima koje kao da je pokupio od nekog španskog majstora klasične gitare čiji vrat je širok kao autoput. 0110_hahaha Погодио си. :cheesy2: ...бар што се Хришћанства тичеО овоме ти ја све време причам,брате мој,али нећеш да ме схватиш шта желим рећи...нема везе.Буди ми поздрављен,али стварно морам на спавањац.Чујемо се сутра ако Бог да.Не замери ми на чему! :policeman: Лаку ноћ! Где таквом муџахиду да нешто замерим... 0102_laugh ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука