Jump to content

Header za novi layout foruma, ucestvujmo svi!:D

Оцени ову тему

Препоручена порука

MiXajlo, Star Trek moze tek kad Star Wars heder dodje na red, pa posle toga... ladan laugh1.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

ha dobre fore onda ponajbolje da napravimo Serenity header 0102_laugh

23k98oz.jpg

ko nije gledo, obavezno! ;)

http://www.imdb.com/title/tt0379786/

nego nesto ne stima, ne znam kako nije centrirano Mikonjaaaaaaaaaaaaaaaaa! 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Нешто је, Дино, мало као из неке књиге за децу. Ок, позитивна атмосфера, али делује некако једноставно, неубедљиво.

Јеси провалио какве графите раде момци по граду, да ти памет стане. А ти као да си правио бојанку за децу. Дај нешто моћније мало.

Подржавам дискусију друга Ратка С. prstgore

Подели на овим сајтовима

evo podrzavam i ja, nista lakse 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Header je odličan,meni se sviđa Dyna ... jednostavana je,lep i baš to što izgleda kao dečiji je najlepše. facenew22222222

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Header je odličan,meni se sviđa Dyna ... jednostavana je,lep i baš to što izgleda kao dečiji je najlepše. facenew22222222

facenew22222222 nasznak

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Нешто је, Дино, мало као из неке књиге за децу. Ок, позитивна атмосфера, али делује некако једноставно, неубедљиво.

Јеси провалио какве графите раде момци по граду, да ти памет стане. А ти као да си правио бојанку за децу. Дај нешто моћније мало.

Ma ćuti Ratko, ne čačkaj mećku pod plećku, ostavi to kako jeste. Bolje da smo mi to odrasli predlagali recimo nego kakva djeca. A sasvim svejedno što izgleda kao slikovnica i previše pozitivno. Danas je vrlo malo takvih stvari. Kod nas u Češkoj neka seoska učiteljica zadala djeci zadatak na likovnom da nacrtaju cestu kojom dolaze u školu i šta tamo vide. dječica inače bila iz nekog sela koja do škole išla takvim putem koji je vodio paralelno uz magistralu E 55 prema Drezdenu i Njemačkoj, to selo bilo sasvim blizu graničnog prelaza. I pogodi šta joj se na njenom stolu našlo kad su djeca završila te crteže? Na svakom bila šarena auta i još šarenije obučene "tete" koje su se pogađala s "mušterijama". Naravno da su se dječica tamo "iživila" crtajući. Muškići s najvećom pažnjom crtali ta bijesna auta i "mečke, merdžane" a djevojčice tašnice, duge noge s čizimicama i kratke suknjice u tih "teta". OMG! A ti ovdje pišeš nešto o "pozitivnoj atmosferi za djecu". Učiteljica bila u takvom šoku i ne lijenila pa sve crteže iskopirala i poslala odmah na ministarstvo školstva. Potom na sjednici parlamenta bila neviđena svađa oko toga, poslankinje, feministkinje, prosvjetarke i doktorice za zdravstvena pitanja tamo digle strašnu dreku i frku radi toga! A u Švedskoj je to još i gore kako čujem! Tamo neka djeca imaju vrlo veliki problem s tim kad trebaju nacrtati na likovnom nešto na temu: Moja mama na poslu - moji roditelji na poslu! Šta radi moja mama? I slično. Jadna djeca! OMG!

joooj smiley-dance007

prostituce-46ee4b4cba4cb_275x230.jpg

prostitutka_slapka_denik_clanek_solo.jpg

FHO17c8fd_kurva.jpg

Подели на овим сајтовима

тренутни хеадер је одличан!!!много ми се допада, не треба га мењати, по мом скромном мишљењу prstgore

а како се искључује напредни едитор?

у ствари сад сам проверила , није ми ни укључен...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...