Jump to content

Kako je unisten Inteligentni Dizajn u USA, predavanje Kennetha Millera

Препоручена порука

Ја сам се стварно сморио, и немам снаге ни да читам, задње атоме снаге и квиска улажем у питање које је један брат поставио Мирољубу Петровићу на једном предавању: Винуксе, којој вероисповести (мислиш да) припадаш? Нисам нигде пронашао, опрости ако си већ написао а ја нисам видео...

nisam mislio da je to vazno,

pravoslavnoj veroispovesti. jel to znaci da moram da budem evolucionista?

Подели на овим сајтовима

znas li koliko pravoslavaca ne veruje u evoluciju? evo nijedan iz moje okoline, a ima ih dosta, i svi smo mi sektasi?

Ne niste sektasi vec ste jeretici jer tumacite bukvalno ono sto pravoslavlje uci da se tumaci simbolichno.

Takodje ima i dosta pravoslavaca koji su nacionalisti pa su takodje jeretici jer je kako je Agnist reko Etnofiletizam po pravosvlju jeres.

To vas ne sprecava da se nazivate pravoslavcima, ali bacate veliko ruglo na vasu religiju koja uci nekim drugim vrednostima.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

nisam mislio da je to vazno,

pravoslavnoj veroispovesti. jel to znaci da moram da budem evolucionista?

Не, него да треба да цитираш православне Оце а не протестантске...

А знаш зашто не можеш? Јер им је доказивање Бога незнабошцима науком иза задње рупе на свирали.

Пази, протестанти су давно улетели у ту замку да (као муслимани) научно посматрају (своје) Свето Писмо и никад неће одатле испливати...Тј хоће, кад постану православни... sHa_sarcasticlol

Задњи пут, најдобронамерније: Бог се не може доказати ни директно ни индиректно егзактним научним методама јер:

1. Онда не би био неухватљив, недодирљив, несазнајан по својој природи

2. Била би укинута слобода оних који неће у њега да верују, јер би морали да верују, тј знали би, а кад знаш онда нема да верујеш, нема слободе избора хоћу-нећу...

Изађи из тог зачараног круга научног доказивања Бога. Боље потроши то време и енергију на корисну литературу, јер ако верујеш у Бога-сва та протестантска квазинаука је ПОТПУНО непотребна. Брате, Бог не жели никога да на силу уведе у Царство Божије, а то што ти покушаваш са атеистима и еволуционистима је ЧИСТО силовање ума... Опрости на искрености...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Takodje ima i dosta pravoslavaca koji su nacionalisti pa su takodje jeretici jer je kako je Agnist reko Etnofiletizam po pravosvlju jeres.
Само да нагласим да није то јерес зато што сам ја тако рекао, већ зато што је то тако званично прогласио Све-Православни сабор у Константинопољу 1872. године. Да не буде да се ја ту нешто питам :) .

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Само да нагласим да није то јерес зато што сам ја тако рекао, већ зато што је то тако званично прогласио Све-Православни сабор у Константинопољу 1872. године.

Naravno, cak sam i malo istrazio o tome. Pise i na sajtovima spc se upravo to.

Ti si samo ukazao na zanimljiv argument u borbi protiv ovih kvazi-pravoslavaca t.j wannabe pravoslavaca po titluli i nacionalnosti.

А знаш зашто не можеш? Јер им је доказивање Бога незнабошцима науком иза задње рупе на свирали.

Пази, протестанти су давно улетели у ту замку да (као муслимани) научно посматрају (своје) Свето Писмо и никад неће одатле испливати...Тј хоће, кад постану православни... sHa_sarcasticlol

Задњи пут, најдобронамерније: Бог се не може доказати ни директно ни индиректно егзактним научним методама јер:

2. Била би укинута слобода оних који неће у њега да верују, јер би морали да верују, тј знали би, а кад знаш онда нема да верујеш, нема слободе избора хоћу-нећу...

Изађи из тог зачараног круга научног доказивања Бога. Боље потроши то време и енергију на корисну литературу, јер ако верујеш у Бога-сва та протестантска квазинаука је ПОТПУНО непотребна. Брате, Бог не жели никога да на силу уведе у Царство Божије, а то што ти покушаваш са атеистима и еволуционистима је ЧИСТО силовање ума... Опрости на искрености...

Alal vera Jane, svaka ti dala vode iz bokala. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ево још једном ово:

http://www.youtube.com/watch?v=sCasxhwzaVo

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

...

Alal vera Jane, svaka ti dala vode iz bokala. :)

Да рече бар вина ал` `ајде.. Са толиком водом могу само да 0912_sport.gif' class='bbc_emoticon' alt=':0912_sport:' /> И да се надам да ми неће од предугог пливања, по теорији еволуције, израсти пераја, па да ме неко pecanje

;)

Подели на овим сајтовима

Ево још једном ово:

http://www.youtube.com/watch?v=sCasxhwzaVo

Добро, момак је отишао на широко и лепо описао суштински пад протестантизма по питању тумачења Библије. Задњих два минута су суштина, осим што је прећутао гафове РКЦ са Галилеом, Ђорданом и сл... facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Добро, момак је отишао на широко и лепо описао суштински пад протестантизма по питању тумачења Библије. Задњих два минута су суштина, осим што је прећутао гафове РКЦ са Галилеом, Ђорданом и сл... facenew22222222

video je smesan,

a ovako sta bi ja dobio kad bi postavio video koji je neko drugi postavio samo par postova iznad?'

ius bi vikao trolovanje i lupao nogama o pod

Подели на овим сајтовима

9. На крају, ако сам те увредио, стварно опрости, није ми била намера (није патетика, као што није било ни оно раније, али нема везе). Тек сам сада стварно скапирао да ме ниси разумео, као што се тешко могу разумети два човека са два супротстављена погледа на свет, а ја нисам умео да ти објасним своја питања, јер не умем да гледам на твој начин да бих ти питања поставио тако да их разумеш. Нећу се више јављати по овој теми, јер се ови разговори врте у круг и не дају било каквог плода, а своје време, па и на овом форуму, могу да утрошим и на боље начине.

Свако добро, Аквилитусе!

Nisi me uvredio nego mnogo više razočarao kao sagovornik u opštem ophođenju. Ne zameri ni ti ako sam preoštro

izneo zamerke.

Uzgred predposlenju rečenicu shvatam kao, veoma očekivani, odgovor na moje najvažnije pitanje iz poslednjeg posta.

Evo bilo ko od vas objasnite fenomen razvoja životinjskih vrsta?

Da bi vaše objašnjenje moglo da se kvalifikuje u domen naučnih objašnjenja mora da ima

-Jasno definisan opseg objašnenja

-Jasno i precizno razloženu moć objašnjenja(akcenat na predviđanju)

-Mora da bude oboriva

Hajde da vidimo koja su to alternativna objašnjenja tih šatro naučnika koji su pod represijom?!

Ako niko nema odgovor na ovo I rest my case!!! Jer sve van ovoga su trice i kučine.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...