Jump to content

Dveri srpske!?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Уместо да гледа како нам пољоприведа и привреда пропада!

Привреда и пољопривреда ће да крену да се развијају кад их политичари оставе на миру. Последње што нам треба је још један ”план” за развој пољопривреде, па био он ”секуларни” или ”васколико-православни”.

:drugarstvo: Хтео сам само да нагласим да се не потенцира та прича о секуларности.Дечко понавља као папагај,а не схвата да неће ништа да се промени.Боље да се усредсредимо на нешто друго,па сам дао баналан пример за горе наведено.

Pazi ovako.Tema je bila sta mislite o Dverima,i ja sam odgovorio na pitanje.To je moj stav sa kojim ti mozes da se ne slazes ili slazes koliko god hoces.Tvoja stvar i to se mene ne tice.Nigde nije bilo ni pomena o poljoprivredi niti bilo cemu drugome sto pominjes.

Ako tebi odgovara stranka kao sto su Dveri,evo punoletan si,pa ces lepo moci na sledecim izborima da glasas za njih.Veoma prosto.

Dobro cekam i ja tebe da postanes punoletan,pa da glasas za stranku_______,koju?Naravno ona sto ce da mi donese sekularnu drzavu,ipak se od toga zivi.

Trenutno nijedna nece doneti sekularnu drzavu.A sto ce tice stranke za koju cu glasati,to ce biti DS.

I opet ti kazem,tema nije o poljoprivredi.Otvori posebnu temu,pa mozemo lepo i o tome da porazgovaramo.Od sekularnosti se ne zivi,ali to sto vi zelite da je prikazete kao nesto lose,ili kao nesto sto je stetno po drustvo,sto ugrozava tvoja prava kao vernika,to itekako jeste problem.Uostalom,sve sam to nasiroko objasnjavao na temi "Pravoslavlje i mladi",ili kako se vec zvala.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Скоро сам на фејсбуку читала нека писања подмладка из Двери,чини ми се да су били Двери-Сомбор...чини ми се.Веома фашистичке,наци-патриотске изјаве.Није ми се допало нимало.Мислим да морају да имају увид у своје чланство и да усмере те младе људе на праву страну јер ово овако,није добро.

Сигурно ћемо ове године ако видимо Бошка на Сајму књига,рећи му неке наше примедбе,онако пријатељски.

Ја сам се носила мишљу да гласам за њих,чак сам и годинама,притајено гајила наду да ће ући у политику и променити неке ствари у овој јадној земљи али сада више нисам сигурна у то и жао ми је због тога.

Ај се потруди да цитираш те наводно фаши изјаве...

а посебно ћу се ја потрудити да издвојим нацистичке изјаве Демократа кроз овај период њихове владавине...

После одемо код неког судије...у Р.Српској...јер су у Србији политизовани и видимо где има основа за тужбу..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Фејсбук је тешко контролисати и кад је твој лични профил у питању а камо ли некаква група.

Ево мени су јуче уредници на фејсу брисали поруке са мог профила, а могли су и да убаце неке слике и подметну ми како подржавам ЛГТБ организације или да сам транвестит, док ја отворим фејс и видим шта је , ђењаааа  319.gif

Коме после да певам у цркву , сви би бежали од мене а неки би ми се примицали , куку

И мени су јуче побрисали пар порука..не све..када сам прочитао да су теби брисали..реко да тестирам..

Кад оно нема 4 поруке...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Фејсбук је тешко контролисати и кад је твој лични профил у питању а камо ли некаква група.

Ево мени су јуче уредници на фејсу брисали поруке са мог профила, а могли су и да убаце неке слике и подметну ми како подржавам ЛГТБ организације или да сам транвестит, док ја отворим фејс и видим шта је , ђењаааа  1000000001010

Коме после да певам у цркву , сви би бежали од мене [glow=red,2,300]а неки би ми се примицали [/glow] , куку

hehehhehehe,e to si 100% u pravu 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Пре свега велики поздрав за Немању. Мислим да је у сваком смислу веома храбро твоје појављивање у Инсајдеру, и сматрам да си тиме показао да и неко ко је православни хришћанин може у овој земљи да делује слушајући глас своје личне савести (не умишљене колективне).  

о. Иван Цветковић: „Оно што ја могу да кажем и као свештеник и као грађанин јесте да Двери никако не могу да се убаце у исти контекст са ултрадесничарским и прикривеним нацистичким организацијама.“

ndmilinovic: „Slažem se da Dveri nisu ultradesničari i neonacisti.“

Бојим се да се са овим не могу сложити. Једина разлика између Двери и Образа а коју су увек подвлачиле и саме Двери, јесте да су образовци политичка организација док Двери то нису. Према томе, сада када су и дверјани ушли у политику нема, по свему судећи, између њих никаквих разлика, осим организационих и стратешко-тактичких.

Од осталих организација се у првом реду разликују у томе што су колико толико образованији, писменији, уљуднији, и што ипак нису хулигани и отворени расисти.

Предлажем да прочитате следећа два текста.

http://www.pescanik.net/content/view/5831/1104/

http://www.nspm.rs/polemike/kriticki-osvrt-na-stavove-srpskog-sabora-dveri.html

Владимир Вељковић

Хајдук Вељко , све то добро знамо , али на основу чега тврдиш да су дверјани неонацисти?

На основу пешчаника ?

Подели на овим сајтовима

Од осталих организација се у првом реду разликују у томе што су колико толико образованији, писменији, уљуднији, и што ипак нису хулигани и отворени расисти.

Владимир Вељковић

Нису отворени расисти, али јесу прикривени?

Подели на овим сајтовима

Пре свега велики поздрав за Немању. Мислим да је у сваком смислу веома храбро твоје појављивање у Инсајдеру, и сматрам да си тиме показао да и неко ко је православни хришћанин може у овој земљи да делује слушајући глас своје личне савести (не умишљене колективне).  

о. Иван Цветковић: „Оно што ја могу да кажем и као свештеник и као грађанин јесте да Двери никако не могу да се убаце у исти контекст са ултрадесничарским и прикривеним нацистичким организацијама.“

Бојим се да се са овим не могу сложити. Једина разлика између Двери и Образа а коју су увек подвлачиле и саме Двери, јесте да су образовци политичка организација док Двери то нису. Према томе, сада када су и дверјани ушли у политику нема, по свему судећи, између њих никаквих разлика, осим организационих и стратешко-тактичких.

Владимир Вељковић

Хајдук Вељко , све то добро знамо , али на основу чега тврдиш да су дверјани неонацисти?

На основу пешчаника ?

Evo ja poznajem neke is dveri i mogu da tvrdim,da potpisem i da stavim glavu na panj da su oni licno,kao i mnogi iz te organizacije pravi neonacisti!!!

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Владимир Вељковић

На основу пешчаника ?

Evo ja poznajem neke is dveri i mogu da tvrdim,da potpisem i da stavim glavu na panj da su oni licno,kao i mnogi iz te organizacije pravi neonacisti!!!

Ајде да ти верујемо на реч...

Подели на овим сајтовима

За разлику од жутог..независно истраживање!

Независно ? Да,али то је анкета на овом форуму. Колико мислиш да су људи ван православних форума чули за "Двери" ? Не верујем.

Подели на овим сајтовима

0203_cool :cheesy:

ти знаш некога из Двери?

bighugbighug bighugbighug 0110_hahaha 0110_hahaha

Де Дени...можеш неком ко није упознат са твојим куцкањем задње две године..од Верујем до ЖРУ...

:nene:

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

За разлику од жутог..независно истраживање!

Независно ? Да,али то је анкета на овом форуму. Колико мислиш да су људи ван православних форума чули за "Двери" ? Не верујем.

Није..него са сајта...који се бави новинарством...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...