Снежана Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Па не сумњам... Иначе, за то се у Мачви користи термин странице, са акцентом на "а"... Ево једна индустријска приколица ... и иста таква ("Дубрава" Сремска Митровица-произвођач), са једном страницом... ... е, ово и они зову странице, али онај наставак, када возе нпр. товар сена, то зову лотре. Милан Ракић and Пајко је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 ограда? плот би била наша? Ограда и плот су наше Плот ме више подсећа на старословенску реч за тело... Другачији је нагласак. тело-плоот ограда-плот А и тело ти је ограда душе Crveni Baron, Пајко and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ово име није заузето Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Срећно и берићетно. А треба - сретно и благодетно. Пајко and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Па не сумњам... Иначе, за то се у Мачви користи термин странице, са акцентом на "а"... Ево једна индустријска приколица ... и иста таква ("Дубрава" Сремска Митровица-произвођач), са једном страницом... ... Lotre je germanska rec, tako oni nazivaju merdevine ,,,lojtre ili nesyto slicno ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Lotre je germanska rec, tako oni nazivaju merdevine ,,,lojtre ili nesyto slicno ... Добро је Билбија, вид`о сам и први пут да су лотре германизам У реду је Снежана and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Сулундар, чунак Ја не знам шта је ово Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 A za masala? <Em turcizam em znaci nesto kao " slava Alahu"...mash - alah ... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Добро је Билбија, вид`о сам и први пут да су лотре германизам У реду је по којем је Лотар Матеус добиЈо име Crveni Baron, Баба, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Ја не знам шта је ово http://www.kupindo.com/Sporeti/18080725_Cunak-Beli-40cm У мом крају се то звало и "лулић". Баба and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 A za masala? <Em turcizam em znaci nesto kao " slava Alashu"...mash - alah ... јесте Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Ја не знам шта је ово Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 A za masala? <Em turcizam em znaci nesto kao " slava Alahu"...mash - alah ... ما شاء الله Mā shāʼ Allāh http://en.wikipedia.org/wiki/Masha%27Allah Crveni Baron, Баба and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Оџак турцизам, наша би била димњак. Сулундар, чунак? Чунак би требало да је наша. Kucni auspuh .... Баба, Иван Ивковић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Kucni auspuh .... https://danielezeffirelli.wordpress.com/2008/10/28/deutschland-uber-alles/ ИгорМ, Милан Ракић and Баба је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ово име није заузето Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 А муштулук? Добра вест, радосна вест, благовест.Иначе, само у једном имену је лепо да остане турцизам. А то је Карађорђе. За остало алал нам вера. Иван Ивковић, Саша од Москве, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука