Ljubičasta Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FHp2KgyQUFk I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hQCxX_1QRgk Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Grizzly Adams and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 31, 2013 Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 31, 2013 Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 Msm brate Drasko nemo' se ljutis al kada sam video ovu pesmu meni prvo palo na pamet... drasko skinuo mrak... xD Драшко је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 Msm brate Drasko nemo' se ljutis al kada sam video ovu pesmu meni prvo palo na pamet... drasko skinuo mrak... xD па мож да буде и то једног дана "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 Evo jedna.. nije bas ovog momenta ali ovih dana Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Silence , ПЧЕЛИЦА, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука