Душка Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Сестро слатка, чему такве речи? Eto.... život je nekad siv nekad zut "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Eto.... život je nekad siv nekad zut Zašto se na youtubu ne može više naći ona od Džonija-Rekvijem, da li Vi znate? Imate li je slucajno negdje da biste je mogli postaviti? Hvala Нема! Бранимир је уклонио сва своја ауторска дела и спојио их у неколико блокова... Његов канал на ЈуТјубу... Душка је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Нема! Бранимир је уклонио сва своја ауторска дела и спојио их у неколико блокова... Његов канал на ЈуТјубу... Tačno sam znala da ćete postaviti Bajagu Hvala za trud i link ka njegovom kanalu... Imam sve azrine i vecinu njegovih solo uradaka ali u mp3 formatu ali sam htjela pogledati i video z arekvijem, baš je bio opuštajući... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 blessyou poljupcic shuntavilo bighugbighug bighugbighug bighugbighug И главу горе! Душка је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Душка and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Драшко and Silence је реаговао/ла на ово 2 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јун 28, 2013 Пријави Подели Написано Јун 28, 2013 Sara" је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Душка је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 wrong http://www.youtube.com/watch?v=QrtydD2u1N0 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Упитаност........... :291291291: Sara" је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Silence је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука