Bernard Написано Јул 7, 2019 Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 7, 2019 Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јул 21, 2019 Пријави Подели Написано Јул 21, 2019 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јул 21, 2019 Пријави Подели Написано Јул 21, 2019 Поет је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Јул 21, 2019 Пријави Подели Написано Јул 21, 2019 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 22, 2019 Пријави Подели Написано Јул 22, 2019 Kad hoces da ostavis pesmu, a ne ide link... Elem, Ceca - Idi dok si mlad. Idi bre i ne zezaj! "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јул 22, 2019 Пријави Подели Написано Јул 22, 2019 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 22, 2019 Пријави Подели Написано Јул 22, 2019 https://youtu.be/s-Z0Ct9ZyG0 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 22, 2019 Пријави Подели Написано Јул 22, 2019 пре 2 минута, Драшко рече https://youtu.be/s-Z0Ct9ZyG0 nemoj molim te Drale, to je ravno jeresi https://youtu.be/eD1DuBKxV-4 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 22, 2019 Пријави Подели Написано Јул 22, 2019 Anika and Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јул 23, 2019 Пријави Подели Написано Јул 23, 2019 Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јул 24, 2019 Пријави Подели Написано Јул 24, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Август 5, 2019 Пријави Подели Написано Август 5, 2019 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Август 7, 2019 Пријави Подели Написано Август 7, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука