Jump to content

Оправданост смртне казне и евентуално увођење исте у вашу државу???

Оцени ову тему

Да ли бисте подржали увођење смтрне казне у вашу земљу?  

83 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте подржали увођење смтрне казне у вашу земљу?

• Да
      15
    • Не
      52
    • Већ постоји
      3
    • Никако
      12

Препоручена порука

Шта је код нас срж проблема?

Проблем је немоћ државе и друштва.

Ако попгледамо историју Хришћана,видећемо да су они увек бирали мање зло,ако су били у ситуацији да то морају да ураде.

Рецимо,Хришћани нису ратовали,нису носили оружије,међутим када су добили своје државе ствари су се промениле.

Који је проблем у Србији.

Ми смо врло сиромашни,држава је као да је и нема,затвори су нам препуни тако кад неко добије пресуду он мора да чека неко време да би ишао у затвор и одслужио казну а и казне су смешно мале.

У некм нормалним условима,конкретно педофил ,би био осуђен на дугогодишњу казну,у затвору би имао адекватну рехабилитацију .Када би се нашао на слободи био би праћен ,сваки корак би му се знао.

У Србији једноставно нема могућности за тако нешто ,већ имамо ситуацију да га осуде на неку смешну робију и он чим изађе опет почини исто дело.

Обзиром да се ту постављају само две опције ,или мртав педофил или да на својој савести носимо силовану децу,ја сам за смртну казну ,све док се не створе услови за адекватније решење.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 417
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ovo je jako lepo i hriscanski sa tvoje strane, ali da se OVO desilo mom detetu, ovaj ziv ne bi ostao.

http://www.pressonli...jak sve priznao!.html

Lako je komentarisati na forumu, ali da se vama desi, ne daj Boze, neka nesreca, ko zna kako biste razmisljali. Ne dao Bog nikome da sazna.

koga nije snasla ta muka ne zna kako je kada se pomesaju osecanja

i sta na sta je sve covek spreman....

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

NIKAD jer bi je vlast zloupotrebljavala za obračun sa političkim neprijateljima, i zato što ne ostavlja vreme da čovek vidi grešku i pokaje se, u ostalom mi ne dajemo život nikome tako i ne možemo da mu oduzmemo ono što mu nismo dali.

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

mi ne dajemo život nikome tako i ne možemo da mu oduzmemo ono što mu nismo dali.

А што то не објасниш убицама деце и силоватељима, масовним убицама и убицама које примене изузетно болне технике убијања својих жртава?

Подели на овим сајтовима

NIKAD jer bi je vlast zloupotrebljavala za obračun sa političkim neprijateljima, i zato što ne ostavlja vreme da čovek vidi grešku i pokaje se, u ostalom mi ne dajemo život nikome tako i ne možemo da mu oduzmemo ono što mu nismo dali.

Recimo,nažeš se u situaciji,jedini način da spasiš svoju porodicu i sebe,da ubiješ onoga koji će vas da ubije,šta bi uradio,sedeo skrštenih ruku i čekao da te Bog spase?
Подели на овим сајтовима

Smrtna kazna nikad nije opravdana. Zbog smrtne kazne mnogi su stradali nevini, jer je usavršavanjem forenzičke tehnologije dokazano kasnije, kad je već bilo kasno da je optuženi bio nevin.

Kakav god da je strašan zločin počinjen, uvijek je bolje dodijeliti doživotnu kaznu, pa ako je neki luđak kao Brejvik, ili onaj što je ubio onu novosadsku manekenku, strpati ga u neku tamnicu da na vidi dnevnog svjetla.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

U Srbiji ubiješ nekog zverski i dobiješ 4 godine...

Mi imamo ozbiljan problem sa visinama kazni koje se izriču... kao i sa činjenicom da se ne ulaže u izgradnju novih zatvora... ali ne rešavaju se ti problemi tako što ćemo početi da ubijamo ljude...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Mi imamo ozbiljan problem sa visinama kazni koje se izriču... kao i sa činjenicom da se ne ulaže u izgradnju novih zatvora... ali ne rešavaju se ti problemi tako što ćemo početi da ubijamo ljude...

Konkretno,ti finansiski problemi se neće rešiti ali neki drugi hoće
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...