Jump to content

Упознавање преко друштвених мрежа

Оцени ову тему

Препоручена порука

cini mi se da u naslovu fali rec OCEKIVANJE

kad bi se ljudi upoznavali bez nekih ocekivanja ,onda nikom ne bi bio problem da li je to drustvena mreza ili kafic

mislim da mnogo ljudi ocekuje od upoznavanja,i da tu dolazi do problema

volela bi da bar 5 ljudi upoznam sa ovog foruma,da spojim sliku i rec i ne vidim nista lose u tome

nasa ocekivanja su problem ,jer ljudi su takvi kakvi su (lepi,ruzni,pametni,glupi,ludi ,ne ludi ....) ,a mi od njih pravimo nesto sto nama odgovara i onda se desi ..... facenew22222222

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 98
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

у преводу, ти се нећеш на журци ником обратити, иако чујеш занимљив коментар ?

Немој да прејудицираш. Не видим ни једну моју реченицу из које си могао извести овакав закључак.

мени је то потпуно исто.

Ако није проблем, појасни шта је теби "потпуно исто"?

из моје перспективе, то је баш велики социјални пропуст у животу, да не помињем комуникацију било које врсте.

Веома ми се допада комуникација са људима, таква ми је природа, а оно што наглашавам јесте да је много природније када с неким комуницирам и аудио и визуелно. Рекох већ, почетак није од нарочитог значаја али је ретко да се познанство са нета претвори у пријатељство. Штавише, немам потребу за тим и ништа не очекујем, али не искључујем (морам се поновити).

мене брине што тако једносмерно размишљаш, а будућност комуникација долази, и то глобалних размера.

Немој да те брине. Следим цивилизацијски напредак само у оној мери која од мене неће направити пасивног саговорника. Седети сатима и остваривати комуникацију с људима велики је луксуз и по мало крађа сопственог живота.

Подели на овим сајтовима

Немој да прејудицираш. Не видим ни једну моју реченицу из које си могао извести овакав закључак.

предрасуда се чини са тачком на крају ... не знаком питања  animal030
мени је то потпуно исто.

Ако није проблем, појасни шта је теби "потпуно исто"?

па с обзиром да се исто понашам на нету, као и уживо, исто ми је.

нешто нисам приметио ни да се други људи другачије понашају.

све остало је способност процене, колико смогнеш да приметиш какви су људи.

Подели на овим сајтовима

предрасуда се чини са тачком на крају ... не знаком питања  animal030

Ок, мада нисам мислила на предрасуде а и поставио си сугестивно питање. (тачка mocart )

па с обзиром да се исто понашам на нету, као и уживо, исто ми је.

Баш и не разумем то "исто".

нешто нисам приметио ни да се други људи другачије понашају.

Како си дошао до сазнања?

све остало је способност процене, колико смогнеш да приметиш какви су људи.

Стичем утисак да ти не иде баш добро када сам ја у питању. Али, шта је ту је... Боже мој 707148.gif

Подели на овим сајтовима

1. сугестивно питање је ниво ''кад сте последњи пут тукли жену?''

2. врати се уназад, имам осећај да губиш концентрацију јер не цитираш важне делове него кривинариш смисао у смеру који теби одговара и онда и изгубиш нит разговора.

3. гледајући

4. ја не знам шта је теби у срцу и уму, одговарам на оно што пишеш.

пс. видиш како нам лепо иде упознавање преко нета  :group111: smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=15888.msg507227#msg507227 date=1313693734]

4. ја не знам шта је теби у срцу и уму, одговарам на оно што пишеш.

пс. видиш како нам лепо иде упознавање преко нета  nasznak9877777777777777777 greengrin greengrin

Шта ли би писао под "п.с." да си под 4. другачије писао?

П.С. Све што напишемо је одраз наших мисли. 33605.gif

Подели на овим сајтовима

Мач са две оштрице, али некад се и посрећи. У вези сам годину ипо дана са девојком са фејса, додуше, ја сам преко везе дошао до ње, тј преко заједничке другарице, али смо се најпре на фејсу дописивали једно 2 месеца. Могу вам рећи из мог искуства,да виртуелна комуникација уме јако да завара. наиме,ја сам мислио док се нисмо лично упознали да се она жестоко фолира и да је нафурана,кад оно на послетку,скроз ок девојка. Оћу да је женим, попадија да ми буде ...једног дана :229229229: idea

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

Zahvaljujuci netu i facu sam stekla prijatelje (nadam se) iako ih licno ne poznam...ovde takodjer...ne verujem da se neko moze pretvarati godinama i pisati samo ono sto bi nama odgovaralo. Na fb nemam stotine prijatelja a omogucio mi je da nadjem rodjake i prijatelje za koje nisam znala ni gde su a kamoli nesto drugo.

Zloupotreba je bilo i bice i u stvarnom i virtualnom zivotu.

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Drustvene mreze su laz. Najbolje je koristiti ih za odrzavanje kontakta sa prijateljima i porodicom van, a mozda se ponekad i upozna poneka zanimljiva osoba ali retko.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Drustvene mreze su laz. Najbolje je koristiti ih za odrzavanje kontakta sa prijateljima i porodicom van, a mozda se ponekad i upozna poneka zanimljiva osoba ali retko.

Слажем се само бих изузела едукативне/стручне сајтове као и форуме и наравно пуно информација. novonovopouke.png

Подели на овим сајтовима

Слажем се само бих изузела едукативне/стручне сајтове као и форуме и наравно пуно информација. novonovopouke.png

Ja sam poprilichno iskusan na tom pitanju. Prvo krstarica, tu sam bio aktivista, pa pionir na myspace, pa pionir na fejsbuku. Mnogo pre nego sto su mnogi od danasnjih korisnika uopste culi za te stvari.

Pre je i imalo nekog smisla za malo povucenije ljude kao sto sam ja, koji su bili buntovni prema drustvu pa su ljude srodnih razmisljanja nalazili na tim mestima.

Ne zalim upoznao sam neke sjajne drugove i drugarice preko tih mrezi.

medjutim danas nema smisla, vecina ih koristi za neko nazovi internet muvanje i jednostavno ne vidim svrhu.

NA fejsbuku se cujem sa bracom i drugarima koji studiraju po drugim gradovima onako malo bacamo jedni drugima pesmice na zidu i kontaktiram preko grupa sa kolegama oko predmeta, ispita, skripti i slichno.

Sve ostalo po meni za to izgubilo smisao. KOntaktiranje upoznavanje etc.

Doduse skoro sam se upoznao sa nekim ateistima iz Nisa, a mozda se upoznam sa nekim zemljacima koji duguju pivo sa ovog foruma ( ZvonkoM :D )t.j sa ove drustvene mreze.

Iskreno kompijuter mi je preko glave vise :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Iskreno kompijuter mi je preko glave vise :D

Мислим да мој потпис поткрепљује твоју мисао или обрнуто, свеједно је. :смајли_који_се_смеши:

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Неколико драгих особа сам упознала најпре виртуелно па онда и уживо girl_jumping

ja sam tebe upoznala i jos neke 0507_music0506_music0509_music0510_music

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...