Jump to content

Упознавање преко друштвених мрежа

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja sam mnoge upoznala a i Petriju ,i nisam se pokajala,ulepšali ste mi život :drugarstvo: :cheesy2: :zru: spaja ljude :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 98
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Upoznao sam ludaka po internetu ali nisam uzivno. Uglavnom mnogo sam ljudi preko foruma, fesja, tvita upoznao ali sve su to fini i meni dragi ljudi. Sad vrlo lako mozes napr. stupiti u kontakt sa nekom osobom, upoznati je i na kraju upoznati uzivo. Ali sad ako su obojca ludi ona ko im je kriv :)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ja sam mnoge upoznala a i Petriju ,i nisam se pokajala,ulepšali ste mi život :drugarstvo: :cheesy2: : zru: spaja ljude :)

Petriju nisam,što ne znači da neću.A inače,upznah mnoge ljude koji mi postaše sastavni deo života i ne da se ne kajem,već idem dalje. algabacaju

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Из мог искуства са упознавањем преко нета,могу рећи да ми нико није постао пријатељ ,и углавном се све своди на познанство.

То што се ми као видимо уживо ,на саборима и сличним окупљањима,и сви смо као нешто добри и љубазни,није покриће за другарство и саставни део живота,како неко рече...

Пријатељство је много више од овог интернет пијетизма и излива сајбер емоција....

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Мени жао што нисам упознала Мартирија, Петрију, Малину, Душу, Аквилија, и многе друге, али можда и буде прилике. Надам се томе.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Мени жао што нисам упознала Мартирија, Петрију, Малину, Душу, Аквилија, и многе друге, али можда и буде прилике. Надам се томе.

Što ti žao,pa čitav je život pred tobom,biće prilika ihahaaaaj,samo uživaj :drugarstvo: 0202_238

Подели на овим сајтовима

Из мог искуства са упознавањем преко нета,могу рећи да ми нико није постао пријатељ ,и углавном се све своди на познанство.

То што се ми као видимо уживо ,на саборима и сличним окупљањима,и сви смо као нешто добри и љубазни,није покриће за другарство и саставни део живота,како неко рече...

Пријатељство је много више од овог интернет пијетизма и излива сајбер емоција....

ииииииииииииии вратио се Зосима :)))

Подели на овим сајтовима

i ja se nadam da cemo se upoznati :) !!!!!!!! i volela bi da se upoznamo !!!!!!!!!!!

Eto mene prvom prilikom i naravno,bićeš obaveštena na vreme 0202_238 :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Ja nisam došla na ovaj forum s ciljem da upoznam nekog, ali sam ovde našla divne ljude koje jedva čekam da upoznam.

nisam ni ja ,ali Bogu hvala bio je sabor i tamo sam ih upoznala :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

nisam ni ja ,ali Bogu hvala bio je sabor i tamo sam ih upoznala :)

Nego mene interesuje ima li mene negde među tim tvojim guskama? algabacaju
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...