Jump to content

Beograd dobio Plato Milana Mladenovića!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Обично су ЕКВ-исти тешки хејтери свега осталог. Е сад, могу да замислим колики је хејтер онај који хејтује ЕКВ!  prstgore

Иначе, јако ме радује вест. Геније је био, и он и Маргита. Људи огромне дубине...

O TOME SE RADI! Ljudi misle da je to tako i očekuju da ih prepoznaješ i respektuješ kao tobož intelektualne, genijalne i duboke osobe i generalno sledbenici EKV kulta zahtevaju respekt koji možda zavređuju Da Vinči ili Beethoven. Ja mislim da oni prosto nisu bili takvi.

http://www.facebook.com/pages/EKV-Anti-Fan-Club/23119866539

Подели на овим сајтовима

То са хејтерима,не знам,нисам познавао такве љубитеље ЕКВ.

Blago tebi, u mom okruženju je pričati loše o EKVu isto kao pričati o vladaru u totalitarnoj državi.

Маргите ми је жао,с обзиром како је завршила,а какав је геније била...

Just_Cuz_19  Just_Cuz_19

Него да ли ће се људи навићи ... хм како сад да кажем "идем на плато Милана Младеновића" ? Видећемо да ли ће то заживети. smej.gif

Nadam(o) se da neće nikada.  Hoću trg Milenka Pavlovića!    prstgore

Подели на овим сајтовима

Лепо,драго ми је,али ми се мало смучио ЕКВ,посебно после Маргитиних објашњавања смисла неких песама...

А шат је причала у објашњењима? Нисам никад слушала тај њен интервју...

Kњига "Врати унатраг". Има сјајних политичких осврта,али боље да не знаш шта је говорила о песмама ЕКВ.

Подели на овим сајтовима

O TOME SE RADI! Ljudi misle da je to tako i očekuju da ih prepoznaješ i respektuješ kao tobož intelektualne, genijalne i duboke osobe i generalno sledbenici EKV kulta zahtevaju respekt koji možda zavređuju Da Vinči ili Beethoven. Ja mislim da oni prosto nisu bili takvi.

http://www.facebook.com/pages/EKV-Anti-Fan-Club/23119866539

У суштини немају појма колико су ЕКВ остали у сенци других бендова за живота,а посебно деведесетих година... Били су бенд за мали број људи.Лепо је рекао неко,морали су да направе "заокрет" на "С ветром уз лице"... Иначе до тада их скоро нико није ни слушао,па су направили поп албум у складу са светским трендовима.

Подели на овим сајтовима

знаш шта је говорила о песмама ЕКВ.

????? :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

знаш шта је говорила о песмама ЕКВ.

????? .mislise.

Маргита је објашњавала песме ЕКВ које су често двосмислене или нејасне.

gde to moze da se vidi ili procita...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...