Jump to content

Beograd dobio Plato Milana Mladenovića!

Оцени ову тему

Препоручена порука

stadaradim greengrin :) 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

добро је неко рекао да би био баш поносан на државу што је увела прохибицију и затварање свега музикалног у поноћ  joooj joooj joooj

Подели на овим сајтовима

4chsmu1 winter greengrin greengrin

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Лепо,драго ми је,али ми се мало смучио ЕКВ,посебно после Маргитиних објашњавања смисла неких песама... Али опет,то је велики бенд,и драго ми је.Једино је безвезе да се неке странке рекламирају преко тих акција давања имена платоима..

Подели на овим сајтовима

Лепо,драго ми је,али ми се мало смучио ЕКВ,посебно после Маргитиних објашњавања смисла неких песама... Али опет,то је велики бенд,и драго ми је.Једино је безвезе да се неке странке рекламирају преко тих акција давања имена платоима..

свет ти је то рим тути туки револуција  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

свет ти је то рим тути туки револуција  prstgore

1414_feel

Не,ово је "спонтана" револуција,односно "спонтано" окупљање и давање имена трговима.Без организатора,само се каналише народна воља  dada

Подели на овим сајтовима

Обично су ЕКВ-исти тешки хејтери свега осталог. Е сад, могу да замислим колики је хејтер онај који хејтује ЕКВ!  0102_laugh

Иначе, јако ме радује вест. Геније је био, и он и Маргита. Људи огромне дубине...

Подели на овим сајтовима

Обично су ЕКВ-исти тешки хејтери свега осталог. Е сад, могу да замислим колики је хејтер онај који хејтује ЕКВ!  0102_laugh

Иначе, јако ме радује вест. Геније је био, и он и Маргита. Људи огромне дубине...

Променила су се времена.Данас исти људи слушају Цецу,екв и Партибрејкерсе prstgore То са хејтерима,не знам,нисам познавао такве љубитеље ЕКВ.

Маргите ми је жао,с обзиром како је завршила,а какав је геније била....

Него да ли ће се људи навићи ... хм како сад да кажем "идем на плато Милана Младеновића" ? Видећемо да ли ће то заживети. :)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Лепо,драго ми је,али ми се мало смучио ЕКВ,посебно после Маргитиних објашњавања смисла неких песама...

А шат је причала у објашњењима? Нисам никад слушала тај њен интервју...

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

читала....шта мислим? па ништа ново нисмо сазнали, а да нисмо знала. можда мало више пикантерија. јако ми је драго да се неко спасио и покајао. жао ми је оних што нису. 

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...