Тавита Написано Март 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Волим те прољеће!Са тобом се рађам!Због тебе у мојим очима је бехар,у облику мушкарца.И моје гране се шире...почињу да грле,једно плаво небо,једне очи црне 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha "вирус" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 0110_hahaha smej.gif "вирус" Dobar neki!? Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2010 0110_hahaha smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 smej.gif crvenilo 0110_hahaha yeeeeeeeee Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Јутрос сам добила ове стихове dada Хвала Ти 0104_cheesy 0104_cheesy nasumično sam redjao suglasnike zdravo je negde jedinica mere gde je snaga za stolom biblioteke prijatelji medju knjigama sva osećanja u pet samoglasnika i jedan pomoćni ne-poznati jezik i dva lika dva čaja zeleni i voćni hteo sam reći da nije istina tražio sam te medju zaboravljenim dečijim andjelima slab sam i dužan ljubav svima od tada medju nam isto more i pučina po mislima od meandra do meandra tražim ti ime da li je Ana ili Aleksandra.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Auuuuuuuuu sto je ovo lepo Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2010 И мени су се допали 8084.gif Изненадили ме... Од једне дивне особе... тако да...да 0104_cheesy Хајде напиши нешто, баш ми се Ти читаш , не знам како да се изразим crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Evo ti jedan pocetak, pa ako si raspolozena mozemo da se nastavljamo: Duso moja neumorni tragacu Htela si stepom da gazimo Isle smo Pustinju da pokoris Isle smo Nebo da prepesacis Isle smo Dugom da potrcis Isle smo... Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Не смијем да се усудим, бојим се да у овом тренутку немам јаку инспирацију... што не умањује моју радост... једва чекам да ти причам crvenilo А ти ми пиши.. толико ме тога од тебе радује 8084.gif Лов ју бона 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Ti jedna, moja BOSANCICE Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Боли ме, боли ме...само данас, сутра не...Вечерас уђох у просторије...одлетјеше криркови ја родих се!!Повиј ме, повиј ме!Оче, ти што мене извуче из утробе...и рече мраку да се повуче...са црвенилом материце да нестане..моје није..и није од мога..И бехар, у корак..и тон...роди се на стаблу..што заледи зима...И бехар ме боље од човјека разумије,што значи бити мртав,и родити се...и зашто берете бехаре,ако не вјерујете да са истог стабла је?Погледај ми, погледај ми...пупчану врпцу корјене...још једном се везало..из једне до друге утробе.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Март 30, 2010 Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Drugacija! Pozitivna! Zivot zove! НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Drugacija! Pozitivna! Zivot zove! Hvala Ti Jelena, drago mi je da ti se dopada.... Odazivam se amen 0442_feel 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука