Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Nekoliko puta mi se desilo da ne odem u školu jer sam čitao karla maja. ( sećam se da je to bilo 5 razred osnovne škole) I sad sam duboko potresen činjenicom da su indijanci nasilno nestali od onih koji nisu hteli da im dolaze u goste. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Takođe sam rado čitala Vinetua; zaboravih, i danas kao i nekad dok bijah dijete,duboko sam potresena činjenicom da je Ana Frank umrla, i da je umrla, očajna i namučena, nekoliko dana prije oslobođenja logora... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 ^ Дневник Ане Франк ме је подсетио на руску девојчицу Тању која је водила дневник током опсаде Лењинграда. Последње што је написала било је "Тања је остала сама". Најпотреснијих књига које сам икада прочитала била је књига "Јелена '93.", Миле Кордић је аутор. Данима после те књиге сам се осећала лоше, у преиспитивањима, у неком недефинисаном стању између туге, страха и љутње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Баш добра тема. Приповетке Леонида Андрејева: "Елеазар", "Он", "Бен Товит", "Јуда Искариотски". Оне су оставиле посебан утисак на мене док сам спремала руску књижевност у завршној години. Језиво су добре, а притом су натопљене религијом (а чиме би другим =) ). А песма која ме је ганула, али на радост, је заправо један прелеп хвалоспев са прелепим сликама и звуцима природе, која мене лично асоцира на Јаснују Пољану. Када се подеси фул скрин добија се посебан угођај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 "Пилипенда", Симо Матавуљ Tavita је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Октобар 10, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 Приповјетка Малишан код Христа на божићној јелки, Достојевског. Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 10, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 Мали принц, Борхесово "Јеванђеље по Марку" Натан and ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Октобар 10, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 Старац Силуан - Држи свој ум у аду Tavita, StefanLugic and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanLugic Написано Октобар 16, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 Bas sad u septembru sam posetio keliju sv. Siluana. Na sv. Gori. ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanLugic Написано Октобар 16, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2017 ''Sve mi je slobodno, al sve ne koristi.Sve mi je slobodno, al sve ne izgradjuje.'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука