Evgenik Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Поштовање према Епископском чину је неприкосновена ствар од Апостола наовамо. Упозоравам све учеснике ове теме да се неће толерисати било какво (ма и двосмислено) блаћење и прозивање канонских Епископа. Ако имате неке конкретне ствари - реците, или пишите Великом Суду, у супротном држите се хришћанског етоса односно начина говора. Овај форум није жута штампа, и скоро да је једини на којем се не пљује по Цркви и њеним канонским свештеним главама, и такав ће и остати. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Ma cekajte, da li je Max - Zosima, cuveni? Ako je on ovo sve rekao vama u brk, onda ipak deluje ono sto se pricestio u Feneku kod vladike Artemija. Mnogi ce progledati, i mnogi mangupi ce mangupe prepoznati. Mali grad - mali mangupi, veliki grad - veliki mangupi. No, tema je Grigorije, pa da dam svoj nesebicni doprinos. Na godinu dana, od upokojenja Patrijarha Pavla, desilo se cuveno pismo vladike Grigorija, u kojem je najavljivao pravi razlog smene vladike Artemija(pravljenja vec 15 godina crkve rasklonickog duha-jer ne prati duh vremena), krik pismo da se patrijarh Pavle konacno penzionise. 12.Novembra te 2008 godine zasedao je Sabor, i organizovan je molitveni hod ispred patrijarsije, u kojem je narod i protestvovao i molio Sabor da se stari Patrijarh ne smenjuje... Zadesih se u Beogradu, i naravno pridjoh koloni, i veoma me obradovalo pojavljivanje mnogih episkopa, koji su blagosiljali narod sa balkona Patrijarsije. Narod je mirno pojao, bogomoljacke pesme, i tropare. Neki nisu izlazili iz soba na balkon, i primetno je bilo ko nije izlazio. Ali pred kraj molitvenog hoda(koji je ovde nazivan sobor necastivih, pogledajte stare postove i teme ovde, ko je sve pljuvao po narodu, koji ne shvata da je Pavle izlapeo, pa ga treba u penziju), kolona se okrece, pojavljuju se obrazovci, njh 6-7 i staju na celo kolone, i masu zastavama. B92 to jedva docekuje, i od toga pravi miting obraza, i klerofasista. Mi odlazimo,a Mladen Obradovic poziva na slavu,sv.Kralja Milutina i na secu kolaca, koju u Obrazu sece Dimitrije Kalezic, u nekoj oronuloj zgradi sa nekim prostorijama na spratu. Dok se kolona odmice, primetih da je sisao dole - na onaj ulaz u Patrijarsiju iz uske ulice, i stao iza kontejnera upravo vladika Grigorije. Posto sam bio u civilu, odlucih se da pridjem i pokazem da ima hrabrijih koji na tu njegovu provokaciju, kako eto on silazi tek kada odlazi narod, da pokaze da se ne boji, odnosno da hrabro stoji medju narodom. Vezuje pertlu, sagnut, i onako mangupski saginje se i setka.. - BLAGOSLOVITE VLADIKO..(metanisem i uzimam blagoslov)..zbunjen sam jer mi je izgledao mnogo visi,valjda zbog tih kosarkasa, i shvatam da sam njegove visine, i visi, jer mu gledam u vrh glave...brada kao nacrtana, lice bez i jedne bore, kao da je botoks radio, obrazcici crveni kao nacrtani, a obrve redovno pocupane, ..sav preplanuo.. - BOG BLAGOSLO..unezveren gleda u mene.. - IMATE POZDRAVA IZ BACKE.. - BLAGOSLOVIOOOOOOOO (zavrsava) IZ BAAACKEEEE?????...sav bendoff..kez od uva do uva, misli jao jedan od obozavalaca.. - PORUCUJU VAM DA IH NE UNIJATITE..VLADIKO - A??? MA KO TE UNIJATI JADO?...(iz velikog keza, stvara se kiseli osmeh, kruzici crveni na obrazima postaju ogromni krugovi, i postaje zajapuren, umanjuje poged) - PA NAROD HOCE DA IM OSTAVITE PATRIJARHA, I DA BRATSTVO I JEDINSTVO OSTANE IZA NJIH, MI U BACKOJ VEKOVIMA ZIVIMO SA INOVERNIMA, I SVAKOM GUTEN TAG, JUNO POT, DOBRI DJEN, A FRATRI NAM SE NISU SETALI PO OLTARU VLADIKO..LJUBAV SE POKAZUJE DRUGACIJE.. - A TAKO ZNACI? ZNAS LI TI JADO.. - VLADIKO CITAMO VAS VIDOSLOV, TAMO IMA VISE KATOLICKIH BOGOSLOVA NEGO SVETIH OTACA.. - ZNAS LI TI JADOO nastavlja.. DA IMA CITAVA JEDNA TEOLOGIJA O MUVI......? - ? ostajem zbunjen.. - O MUVI!!! LETI MUVA I LETI PO CRKVI, I UDJE U OLTAAAR, I STANE NA PRESTO, I SADA STA TI MISLIS, DA LI JE TO PRESTO OBESVECEN ILI MUVA OSVECENA? A? A? dize obrvu u stilu bosanskog mangupa.. A STA FALI AKO SU ONI TAMO...U OLTARU...TO NISI NAUCIO, A TREBAO SI! - PREOSVECENI, NE BAVIM SE SHOLASTIKOM, TEOLOGIJU MUVE NE POZNAJEM, ALI OSTAVITE NAM PATRIJARHA ..KOLIKO MOZE DA ZIVI STARAC OD 94 GODINE?.. - gleda me ljutito, i kazem mu, OPROSTITE VLADIKO, MORAM POCI,NAROD ODLAZI, NE ZAMERITE. - cuti, ne govori nista, i ja odlazim.. ... Ovde se zaista vidi koliko si 'mudar',nema sta :cheesy: :bla: facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Хм... био си у цивилу.. 0409_feel Видим такође да се свим силама трудиш да прикажеш Епископе Свете Цркве на најгори начин, као и овај разговор где Ти владаш ситуацијом, а ето, Владика се мучи да Ти доскочи. Међутим, не иде му. Толико се трудиш да си чак и дупли налог направио упркос етици форума да се не праве дупли налози: Вероватно зарад вишех циљева то радиш, но који су то виши циљеви блаћења Епископа? Једино противницима Цркве Божије и онима који за тај свој посао узимају дебеле паре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Мој оче Иване, што се мене тиче све ми је јасно. А то је Стање је јадно православно и то одавно Сад дсе види да смо неговали гују у недрима, па је гуја порасла. Овај форум је супер, из само једног разлога. Показао је неки пресек верујућих, и уопште Срба. Молим да се подхитно, на неки начин на спољашњем носиоцу запише он сав. Да остане за будуће генерације, које Бог може из праха и камена да подигне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Oче Иване, о вама заиста имам лепо мишљење, као човеку добре душе..немојте то кварити. Где сам ја то покушао да прикажем епископе на најгори могући начин?? У овој прикладној причици, КОЈУ САМ ЈА ДОЖИВЕО, видели смо како је Владика мене матирао, са теологијом о муви, а не како сам ја владао ситуацијом , а он се мучио да ми доскочи. То сам рекао, јер овај разговор показује њихове(пастирске) реакције када нека овца заблеји, а не када се интервју води са професионалим новинарима, и припремом. Кажете да радим зарад виших циљева, и зарад новца? Не знам шта радим зарад вишег циља, сем што с клапам крај с крајем, и што наравно имам своје мишљење после свега што видех и доживех. Зар се то не сме? Причао сам са неколико владика-до 7, и моје мишљење је само потврђено. Инсајдера знам, јер смо јако блиски, а комп користимо са посла, знате кажу да се може наћи ИД, па нам је мало фрка, а ја се баш не разумем у то. Сестри Пролеће: сестро да ли је то иронично, и шта би га ви питали и на који начин? Брату Дибидусу: брате да нисам ја гуја та која се неговала у недрима? Нисам схватио, појасни ако хоћеш.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Једна ствар ми није јасна брате: Шта мислиш да се постиже оваквим понашањем према нашим Епископима? Шта се то Теби толико Владика Григорије замерио да овако оњему пишеш? Да ли Ти смета то што говори истину о проблемима који дуго муче нашу Цркву? Ако мислиш да ћеш на тај начин оправдати раскол бившег Владике Артемија, мислим да нема никаквог смисла јер ће, као и сваки други раскол, ускоро почети да се распада на разне фракције и под фракције. Ако већ тако добро познајеш ситуацију, како кажеш, зашто су артемијеве присталице покушале атентат на Артемија? Знаш сигурно за онај проблем са колима? Ко може да приђе аутомобилу бившег владике Артемија? Игледа да је он постао "мање православан" него што то желе они који гледају на све начине да разбију Цркву, но слабо им успева јер Цркву води Дух Свети. Шта је следеће? Ја се лично дивим Владици Григорију најпре на његовој храбрости. Иначе, ова прича са Бачким Инсајдером и Тобом као заједничким пријатељима и истим компјутером много тога говори. Драги мој пријатељу, остави се пљувања по Цркви него да се сви заједно саберемо и да превазиђемо ове невоље. Да се Артемије врати у Цркву као монах, да га оставе на миру и нека човек заврши свој овоземни живот како доликује дугогодишњем Епископу. Мирно и достојанствено у Цркви. тако ћете показати љубав према њему у правом смислу јер волети некога значи видети га вечно постојећим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Мудрове, ниси ти гуја. Нисам ја то мислио. Да је неко гуја. Гуја је наше схватање вере и спасења. Теби је владика неки, и колико сам схватио, он није твој епископ , нешто рекао... и то у пролазу. И од тога се прави суд о неком владики. Нема везе с владикама и Црквом, него о елементима понашања и размишљања. Много беремо на себе. Ако смо једног владику на основу твог доживљаја требали да судимо, овакав је онакфв, ово, оно....шта ја треба да мислим о 150 милиона Руса, или 20 милиона колико живи у Москви? Коме не смеш ни на ногу да наступиш... итд. да не набрајам. Да ли ти знаш, да ја кад дођем у Србију, после Москве ( читај московског народа) мислим да сам ушао у Рај? Ја не смем тако да судим. Десет година се борим и срце ми се грчи да не осуђујем на основу тренутних доживљаја ништа... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Brate Mudrov, a sto se za promenu malo ne okanes Drugih ljudi, pa uzmes da malo gledas svoju dusu i ono sto je tebi potrebno za spasenje? Tako ce mane da te boli glava... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 о.Иван: Једна ствар ми није јасна брате: Шта мислиш да се постиже оваквим понашањем према нашим Епископима? Шта се то Теби толико Владика Григорије замерио да овако оњему пишеш?Не знам о каквом понашању говорите?Ово је тема о владици Григорију, и не знам чему оволике салве на мој рачун? Многи коментаришу , па и ја...једном анегдотом, у којој сам показао, како реагује пастир када овца заблеји. Не знам да ли је то забрањено? Зар се владици не сме прићи и поставити питање, на крајње културан начин наравно? Један брат из "супротног" табора(који ме не би одао ни за шта), када је чуо некако да сам пришао владици, и питао га то што написах, почне онако да ме кори, уз повишен глас: "ти једном доктору наука да приђеш и постављаш питања,он је владика, знаш како си могао надрљати" Док ми је то причао, шетали смо се Дунавском и у једном кафићу седи вл.Порфирије и неки локални мафијаш, или човек на граници успешног бизниса....смеју се, шале, причају..ма као пријатељи из детињства. Поставим брату питање, зар ја не могу да се удостојим питања једном владици, као нама познати бизнисмен, и зар само одабрани могу прилазити владици и са њим седети у друштву и постављати отворена и осетљива питања, без бојазни да не настрадају? Он заћути. Не знам чиме сам испровоцирао ваше савете да се бавим више својом душом,него другима: оби-ван: Brate Mudrov, a sto se za promenu malo ne okanes Drugih ljudi, pa uzmes da malo gledas svoju dusu i ono sto je tebi potrebno za spasenje? Tako ce mane da te boli glava.Трудим се брате, некада падам, устајем, кајем се, молим се, али и патим због мога народа, због моје Цркве, где стварно прео(влада) марфијев закон.о.Иван: Да ли Ти смета то што говори истину о проблемима који дуго муче нашу Цркву?Не мислим да је он храбар, јер говори о проблемима који муче нашу Цркву на тај начин.То ме подсећа на Чеду Јовановића, који заиста као и већина пешчаниковаца, говоре о проблемима друштва, и тачно погађају у центар, али не треба ми Чеда да ми каже да је ситуација на терену таква да живи 2.000.000 шиптара на Косову који не признају нашу државу и да Косово морамо признати. Нико није глуп, па да не види реалност на терену, и да не схвата шта је сила, којој ако се супротставиш, добићеш оно што си већ добио, али од њега се очекује решење, да бар по том принципу извуче Србе са Севера Косова одатле, и из Ранилуга, Грачанице..или тражи компезацију за РС. Констатовање живота у том стилу видео сам и код владике Григорија, чуј вл.Артемије прави Цркву расколничког духа, као да епископа са другачијим мишљењем нема у Бугарској, Руској, и посебно Грчкој Цркви, где је и даље један Митрополит Серафим Пирејски. Где постоји дијалог, и где се не слагање са нападним екуменизмом и обновом, не етикетира као напад на Цркву, и ксенофобичност. Владика Григорије је "храбро" рекао да патријарха треба пензионисати, јер проблеми чекају, а одлуке су блокиране.. Шта смо то ми добили у брзини од смрти патријарха ПАВЛА? Исто 80годишњег ПАТРИЈАРХА, који је ето заиста ставио потпис на смену владике Артемија, заиста изјавио да се може разговарати о календару, заиста рекао да је пацифиста и екумениста(није рекао да је ИКУМЕНИСТА), заиста рекао да није битна форма Крста у Нишу, али ипак је латински, итд. И зашто је због тога требало журити са патријарховим пензионисањем? И овако смо избламирани на сваком кораку, па како би то било да смо га пензионисали и све ово направили, а онда се Патријарх упокојио, тачно годину дана после смене? Ко би нас опрао? И то је његова храброст? Констатовати живот? Каже храм Светог Саве је скадар на Бојани, и мисли да је открио топлу воду? Као да ми не видимо да би већ саградили и 10 Студеница у 12 веку. И шта је то урађено од прошлогодишње зиме до сада на Храму, што не би било урађено раније? Јуче на РТВ1 Ацовић каже да се мора направити тим од 90 мозаичара(не уметника, него само мајстора) у 6 екипа по 15, и ако би сутра почели да раде мозаик, требало би 8 година!!!! Владика Григорије је углавном "храбро" написао писмо и "суочио се са проблемом"! Ма ајте молим вас... о.Иван: Ако мислиш да ћеш на тај начин оправдати раскол бившег Владике Артемија, мислим да нема никаквог смисла јер ће, као и сваки други раскол, ускоро почети да се распада на разне фракције и под фракције.Нећу ништа да оправдам, владику Артемија јако ценим, и не могу да замислим нашу Цркву без њега.Он је дубоко расудљив човек, и смирен, и сваки потез је уз молитву расудио, и ако он каже да није битно и ако им узму и отму Цркву тј храм у Љуљацима, да ће служити и на ливади, али да од Православља немају намеру одступити, по цену живота, знам да то он и мисли...а то да ће бити фракција,можда и хоће, ђаво не спава,али једно је сигурно, да су они јако сложни, и да монаше 10 искушеника, не напрасно као што раде неки, него после дугогодишњег искушеничког стажа. Ко је све ово прошао, и одлучио се на монашење, тај је јако храбар и сигуран у оно што владика исповеда. Он није бацао анатеме ни на кога, он није негирао благодет, он је наставио да служи, и не признаје неканонске одлуке како према себи тако и неке друге, које су биле предмет спотицања у СПЦ. Ако већ тако добро познајеш ситуацију, како кажеш, зашто су артемијеве присталице покушале атентат на Артемија? Знаш сигурно за онај проблем са колима? Ко може да приђе аутомобилу бившег владике Артемија?Ово попе Иво је за балкасног шпијуна, можда други део, и не могу да верујем да сте ово рекли.Његове присталице хоће да га убију, јер би им било лакше без епископа, а онда би позвали Акакија да рукоположи остале у епископе? Ха, ха, ма дајте.. Аутомобилу може да приђе свако,јер је напољу и у БГ, када је у Бистричкој, у оној вили од 27м2. На крају крајева, ту информацију су објавиле као сензацију управо "артемиејве присталице". Или мислиш да њега не могу убити, они који су у кожним јакнама били на вратима Грачанице, који имају власт,моћ, новац, позиције, утицај итд. Игледа да је он постао "мање православан" него што то желе они који гледају на све начине да разбију Цркву, но слабо им успева јер Цркву води Дух Свети. Шта је следеће?Од почетка слушамо како владиком манипулише, Виловски, па монаси, јеромонаси, верници, милитантни кругови, итд.Не знам зашто је то код неких тешко признати да владика Артемије расудљиво све сам ради. Тамо без благослова владике Артемија се не ради ништа, и нема никога који ће владику вући за рукав и говорити му шта да ради. Знам да је то тешко признати, јер онда се треа суочити са чињеницом да владике имају различито мишљење, и да је истина то што говори владика Григорије, да је 15 година јогунаст, а неки чланови овога форума попут Арагорна и сами говоре о опасном владици Артемију којем на манипулише нико, него је све сам осмислио, мноооого мноооого раније. Драги мој пријатељу, остави се пљувања по Цркви него да се сви заједно саберемо и да превазиђемо ове невоље. Да се Артемије врати у Цркву као монах, да га оставе на миру и нека човек заврши свој овоземни живот како доликује дугогодишњем Епископу. Мирно и достојанствено у Цркви. тако ћете показати љубав према њему у правом смислу јер волети некога значи видети га вечно постојећим.Заиста постоји решење да буде овако како ви Оче кажете.Ово је заиста могуће, иако се многи спрдају са овим што сте рекли, бар они који су острашћени у другом табору, а што сам осетиона својој кожи на фамозној групи. Знате како? Замислите следећу ситуацију: Сабор, Синод, уз све медије које имају - пусти два, три пута ону изјаву од зимус Патријарха Иринеја, о начину служења, и на шта се одлука Сабора односи, које је неко снимио на беседи београдским свештеницима.. ..онда се некако амортизују изјаве о екуменизму, промени се макета крста изнад Ниша, и ако не може руски, Крст са Голготе, онда неки са оцилима се постави. ..враћају се изнете двери, нове цркве се граде и уређују унутра по канонима.. ..престају приче о доласку Папе, или му се уручи позив преко Јасеновца, он то не прихвати наравно... и ... ...владика Артемије остане без аргумената, нема екуменизма, нема промене календара, служба се служи по одлуци Сабора(три пута)...Патријарх то опет помене на некој беседи неким другим свештеницима..и почну притисци на владику Артемија, нема толико верника, народ долази у своје парохијске Цркве, нема таласања.. Он се враћа, али већ је старији, никоме се не даје тако старијем епархија. ..да не би ускакали сами себи у стомак, нико не тражи да се владици враћа чин, јер ипак не треба сујете епископске дирати и тражити снисхођење. ..владика Артемије се као монах упокојава у неком манастиру ван Рашке и Косова, и све је мирно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Право да ти кажем,Мудров,док сам читала ову твоју догодовштину са Владиком Григоријем било ме је срамота 0212_rolleyes баш ме је потресао твој надмен став према једном Епископу 0110_hahaha Није то у духу православља. На предавању Епископа Атанасија у Кг,један човек устаде и рече му: -"Вас сматрају за највеће зло Спц и то кажу,Ваша браћа Епископи!" Владика Атанасије је био видно потрешен,како и не би...страхота 0110_hahaha а онда је рекао: Хвала пуно.Имаћу зашта да се кајем.Хвала браћи. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Слажем се са Валентином. И ја лично сам понекад имао негативне помисли на неке наше Владике, али ни у сну снова ми није падало на памет да себе убиједим да знам шта мисле, нити да им натурам ствари са којима људи немају везе. Posto sam bio u civilu, odlucih se da pridjem i pokazem da ima hrabrijih koji na tu njegovu provokaciju, kako eto on silazi tek kada odlazi narod, da pokaze da se ne boji, odnosno da hrabro stoji medju narodom. Vezuje pertlu, sagnut, i onako mangupski saginje se i setka.. - BLAGOSLOVITE VLADIKO..(metanisem i uzimam blagoslov)..zbunjen sam jer mi je izgledao mnogo visi,valjda zbog tih kosarkasa, i shvatam da sam njegove visine, i visi, jer mu gledam u vrh glave...brada kao nacrtana, lice bez i jedne bore, kao da je botoks radio, obrazcici crveni kao nacrtani, a obrve redovno pocupane, ..sav preplanuo.. - BOG BLAGOSLO..unezveren gleda u mene.. - IMATE POZDRAVA IZ BACKE.. - BLAGOSLOVIOOOOOOOO (zavrsava) IZ BAAACKEEEE?????...sav срећан..kez od uva do uva, misli jao jedan od obozavalaca.. - PORUCUJU VAM DA IH NE UNIJATITE..VLADIKO Заиста, Мудрове, ви изгледа мислите да можете читати мисли Епископима, а коментари да му је изглед "као да је ботокс радио" а понашање "мангупско" никако не приличе православном хришћанину. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Какав ботокс човече Божији,таква му генетика.Моја мајка је малтене без и једне боре а рођена је 48 године,цео живот се умивала хладном водом и користила бекутан дечју крему.То је ствар генетике и бака ми је имала здраво лице.Ботокс... 0212_rolleyes Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Нисам рекао да му је ботокс радио, него да има равно лице, као да је радио. Младолик, леп, ма као насликан. Али ако је добило другачији контекст, ево ИЗВИЊАВАМ СЕ ИСКРЕНО!!! Ово да је мангупски шетао иза контејнера, то не могу објаснити,и то се мора само видети. Знам да док смо причали, да су 4-5 младића и девојака и један пар, стајали са стране и слушали наш разговор, који је био кратак, јер је народ одлазио, и нисам хтео да идем сам, него сам журио, а и он је био изненађен, питањем(крајње културно, после благослова), и после приче о муви, остали смо са пар секунди ћутања, јер када сам рекао да ипак оставе патријарха и не пензионишу,га и колико може да живи човек од 94 године, и то у болници, више није било шансе да се настави дијалог. Пат позиција. Не знам што сте подебљали ово: један од обожавалаца, јер у моменту док сам узимао благослов, он је био резервисан, када сам рекао имате поздраве из Бачке..општа радост и усхићење, не могу то да опишем, вероатно мисле да је у Бачкој највећа елита истомишљеника, и беспоговорних климоглаваца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 Какав ботокс човече Божији,таква му генетика.Моја мајка је малтене без и једне боре а рођена је 48 године,цео живот се умивала хладном водом и користила бекутан дечју крему.То је ствар генетике и бака ми је имала здраво лице.Ботокс... 0212_rolleyesДок сам одговарао брату Евгенику, ви сте већ успели да направите читаву причу.Тако да је објашњење и за вас. Извињавам се ако је добило другачији контекст. Мислим да је све на њему природно, али неговано. Да се вратимо на ваш утисак како сам ја био надмен као онај у Кг. Лепо сам описао све како је било, сем можда његовог акцента, или намерног нагалшавања, "ТЕЕЕОЛООООГИЈА О МУУУВИ"..све остало је аутентично. Интересанто да када сам дошао кући, и када сам са неким блиским колегама и пријатељима попричао о томе, они су говорили како је из те приче владика био надмен према мени. Ко ће га знати. Знам да нисам ни трунку био као брат из крагујевца, и ако је тако одреаговао владика Атанасије, онда свака му част, јер смо га упамтили на ескурзији и на својој кожи осетили његов другачији став. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 "манглупска шетња" је ваш лични доживљај односно пројекција слике коју сте већ направили у својој главе без да познајете човека. Свакако да увек неко неког воли а неког не воли ,али ипак је овакав начин изражавања алудирајући тако да би молио да се више овако не пише. Ово ми све помало поприма елементе нечег чудног, типа коментарисање бора на лицу ,кретање итд... Дакле у будуће без оваквих "манглупских" описивања! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука