Небојша Јовановић Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Поставио сам овај видео на форум у теми о Вл. Григорију https://www.pouke.org...и/page__st__120 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Поставио сам овај видео на форум у теми О В. Григорију https://www.pouke.org...и/page__st__120 Pa zašto je tvoj prošao nezapaženo a ovaj Dekijev zapažen? Da sam primetio ranije, lajkovao bih tvoj video, ali sada ne mogu zato što sam već Dekijev. šta'š ukrao ti prvenaštvo. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Pa zašto je tvoj prošao nezapaženo a ovaj Dekijev zapažen? Da sam primetio ranije, lajkovao bih tvoj video, ali sada ne mogu zato što sam već Dekijev. šta'š ukrao ti prvenaštvo. Ма нема везе него да не дуплирамо теме Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Al ja imam sada još jedan video, i nekako mi se ne sviđa da ga stavljam u onu temu koju si linkovao "Епископ Захумско-Херцеговачки и Приморски Григорије (Дурић)", već bih otvorio novu "Vladika Grigorije na Palma Plus TV" Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ово је неки старији снимак?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 јесте,из 2007. мислим. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Препознах по коси.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ovaj Vladika ima dosta pametnih i lično sam se obradovao kada sam čuo njegovo razmišljanje a neke tačke koje su mi se svidjele su: Ono što su Srbi srušili trebaju da izgrade. Kako izmiriti ljude u Bosni? Odgovor košta oko 6 miliona dolara(da se našalim pa da ozbiljno pričam. U našoj genetici postoji kod koji kaže vi možete i znate da živite jedni pored drugih poštujući se i uvažavajući se.Ali nažalost nastao je kod koji kaže vi ste stvorenida se mrzite i da ratujete jedni protiv drugih.I jedan i drugi su podjednako snažni.Da bi dobro pobjedilo potrebno je uključiti dvoje srce i razum. Ono što mi se nije svidjelo je sljedeće:Njegovo navođenje mišljenje jednog čovjeka koji je rekoa da su muslimani imali mogučnost da Srbe drže u okruženju nebi bijedan Srbin ostao živ a ovako je bar neko ostao.Ovo naprosto nije tačno a najbolji dokaz tome je historija.Vladali smo vama nekoliko stoljeća a vidi vas mašallah, koji ste.Tako da sama ova činjenica mišljenje vladike čini jako nelogičnim i neispravnim, ali mora se čovjek braniti pa makar navodio i hipotetička stanja. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Vladali smo vama nekoliko stoljeća a vidi vas mašallah, koji ste. Vladali ste? Pa zar mislis da su Srbi sve to vreme sedeli i preli vunu? Ajde bosanac, uozbilji se malo. Citaj malo tu istoriju, vreme turske vladavine jako je sareno, daleko od toga da ste "vi" prosto vladali... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Vladali ste? Pa zar mislis da su Srbi sve to vreme sedeli i preli vunu? Ajde bosanac, uozbilji se malo. Citaj malo tu istoriju, vreme turske vladavine jako je sareno, daleko od toga da ste "vi" prosto vladali... Ne nisu, ratovali su za Osmansko carstvo i što jest, jest, bili su najvjerniji vazali turcima. Zbog toga su turci se odnosili prema vama jako korektno sve dok niste počeli se protiv njih boriti e onda je bilo svašta. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Nisu ratovali uvek i samo za osmansko carstvo, naprotiv. To si vreme nekako preskocio. Osim toga, Srbi su se mnogo puta bunili, tako i toliko da su turci strepeli sta dalje, pa zbog toga pokusavali svirepim zlocinima nad civilima da se osvete i uteraju strah ljudima... naravno, to im nije uspelo. Da ne pominjem danak u krvi, koji su sprovodili. E, a kad smo poceli da se bunimo totalno, e onda jes` bilo svasta - saterali smo turke sve do Bosfora... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 17, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2012 Феноменалан интервју о вјерском животу и толеранцији у Мостару: Признајем да сам био изузетно скептичан и критичан када сам чуо да се епископска катедра премјешта из Требиња у Мостар, међутим пошто сам одгледао ову емисију повлачим ријеч и свачано изјављујем да сам лупао глупости. Ис полла ети деспота! JESSY and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 17, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2012 ја сам скоро био у мостару и то тамо нема... мислим на толеранцију.. Има је у изјавама... али у реалном животу нема... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 17, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2012 Ајд за почетак погледај интервју па после коментар Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 17, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2012 Ајд за почетак погледај интервју па после коментар искрено...нагледао сам се и наслушао интервјуа за читав живот.. мрзи ме.. а само сам коментарисао суживот... нисам ништа лоше мислио... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука