Зосима Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Сад видиех,и за вас ово важи,простодушни људи из провинције,далеко од центра догађања,што је уопште одлика овог форума... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Сад видиех,и за вас ово важи,простодушни људи из провинције,далеко од центра догађања,што је уопште одлика овог форума... зато имамо тебе Макс да нас просветлиш и упутиш... на почетку мојих долазака на форум, схватила сам да си дух из лампе... и сама сам се чудила оклен ми то, коначно схватих... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Не треба одговарати... Треба пустити да глупост одзвања. Архетипска особина људског рода је кад остане без аргумената човек се прво позива не ''доказе'' и ''тајно (мало познато) знање'', онда креће вређање (испливавање примитивизма) и на крају агресивно (насилничко) понашање... Наравно, то се односи на специфичну групу људи. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Опрости мирођија,ал не лупај. Овде мене ретко ко разуме,а обично ме скапирају погрешно,мислећи да се ја овде нешто правим важан,и паметујем,а свака ми је готово свето-отачка... :cheesy: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Сад видиех,и за вас ово важи,простодушни људи из провинције,далеко од центра догађања,што је уопште одлика овог форума... da... veoma lepo od tebe... hitni lopticu u šumicu... prvo sam te pitao šta je loše u tome da neko igra fudbal-to si iskulirao... onda sam reko da je Hristov pastir upravo onakav kao e.Grigorije i da je njegovo pismo bio krik iskrenosti i ljubavi prema svojoj Crkvi i njenom pastvom... uprkos riziku koji je nosilo ... na sve to,dobio sam odgovor da me je sredina u kojoj živim unazadila i indoktrinirala,da me je palanka zaslepila i da sam dobar dečko ali naivan i prostodušan,što i nije tako loše... MADA.... sada... :cheesy: Heroji-Zgromicu te ja Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Не треба одговарати... Треба пустити да глупост одзвања. Архетипска особина људског рода је кад остане без аргумената човек се прво позива не ''доказе'' и ''тајно (мало познато) знање'', онда креће вређање (испливавање примитивизма) и на крају агресивно (насилничко) понашање...А ти мали заиста си дрзак и безобразан,вероватно херцеговачко магаре,и зрео си за васпитне мере! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Не треба одговарати... Треба пустити да глупост одзвања. Архетипска особина људског рода је кад остане без аргумената човек се прво позива не ''доказе'' и ''тајно (мало познато) знање'', онда креће вређање (испливавање примитивизма) и на крају агресивно (насилничко) понашање...А ти мали заиста си дрзак и безобразан,вероватно херцеговачко магаре,и зрео си за васпитне мере!Хахахахахаха! Ја не да у животу нисам био у Херцеговини, већ (за разлику од већине Срба) немам ни дааалеке корене одатле. Баш си прозорљив... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Опрости мирођија,ал не лупај. Овде мене ретко ко разуме,а обично ме скапирају погрешно,мислећи да се ја овде нешто правим важан,и паметујем,а свака ми је готово свето-отачка... :cheesy: Знаш шта Макс, да нисам модератор овде, и да сам мушко, сад бих ти одвалила овде нешто, онако по чачански, после чега би се вртео у круг једно пола сата... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Не треба одговарати... Треба пустити да глупост одзвања. Архетипска особина људског рода је кад остане без аргумената човек се прво позива не ''доказе'' и ''тајно (мало познато) знање'', онда креће вређање (испливавање примитивизма) и на крају агресивно (насилничко) понашање...А ти мали заиста си дрзак и безобразан,вероватно херцеговачко магаре,и зрео си за васпитне мере!Bay the way - хвала што си потврдио тезу...Напредан дечко. Већ је стигао до крајњег степена. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Коме смета еп. Григорије смета му и Свети Василије Велики, Григорије Ниски и др.Одличан је вл.Григорије, волим га, поштујем, не разумем само шта си хтео овим да кажеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Коме смета еп. Григорије смета му и Свети Василије Велики, Григорије Ниски и др.Одличан је вл.Григорије, волим га, поштујем, не разумем само шта си хтео овим да кажеш?Није се односило на тебе, већ на оне који га нападају. Не схватају да он чини оно што су чинили велики Оци Цркве. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 link=topic=11034.msg351516#msg351516 date=1296251804] da... veoma lepo od tebe... hitni lopticu u šumicu... prvo sam te pitao šta je loše u tome da neko igra fudbal-to si iskulirao... onda sam reko da je Hristov pastir upravo onakav kao e.Grigorije i da je njegovo pismo bio krik iskrenosti i ljubavi prema svojoj Crkvi i njenom pastvom... uprkos riziku koji je nosilo ... na sve to,dobio sam odgovor da me je sredina u kojoj živim unazadila i indoktrinirala,da me je palanka zaslepila i da sam dobar dečko ali naivan i prostodušan,što i nije tako loše... MADA.... sada... :cheesy: Ех, и ти падаш у ватру,и само потврђујеш то што сам написао...Нисам видео ,то за фудбал,али ево ,рећи ћу ти сад... Као што наслов теме каже,како се епископ понаша у скалду са чином....ја мислим да не треба да игра фудбал,тј,није у складу! Крик писмо,дај не зезај... Што се тиче "индоктринизације" (не знам,чему тај изарз) провинције,ту долази оно ...мада...јер наивност и простодушност не морају увек бити полодотворне... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mila Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Хм,мени баш тако делује,још ако узмемо у обзир да је био у Лондону и завршио течај за пи-ара... 0409_feel Како, молим?! Шалиш се. Откуд та информација? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 max, ja sam ti samo hronološki nabacao komentare i malo preterao u slikovitom izražavanju... verovatno te to navelo da misliš da sam pao u vatru ali u principu me fasciniralo sa kakvom lakoćom si nas dijagnostikovao... kao windows 7 problem sa internetom... ne vidim zašto bih padao u vatru... valjda zato što sam van glavnih mesta dešavanja 0409_feel mogu ti reći da sam vrlo često na glavnim mestima dešavanja... svake nedelje tačnije... pogadjaš koja su to mesta ili treba da napišem sFun_bat Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Коме смета еп. Григорије смета му и Свети Василије Велики, Григорије Ниски и др.Одличан је вл.Григорије, волим га, поштујем, не разумем само шта си хтео овим да кажеш?Није се односило на тебе, већ на оне који га нападају. Не схватају да он чини оно што су чинили велики Оци Цркве.У одређеном сегменту, да. Али, еј, Св. Василије, Св. Григорије... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука