Jump to content

Razvod braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

nema je, nece je nikad ni biti... ja ne znam sto se neki bune i traze je.

elem... sta posle razvoda? ja i posle vise od 4 godine nemam pojma. nesto se vrtim u krug, kao robot idem na posao svaki dan, satirem se 12 vise sati dnevno samo da bih dosla i svalila se u postelju. moj nedeljni ciklus je: posao-kuca-crkva.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

al eto ja sam dozivljvala jos pored sve te nesrece da mi ljudi govore kako sam ja losa hriscanka, zla zena, kako sam smela da ostavim muza, kako oni nikad ne bi dali svom bratu da se ozen raspustenicom kao sto sam ja...

Pročitao sam da si pokušala sve i razgovor i pomoć sa strane i ostalo.

Šta je bio kontaargument Danijela.Ako nisam previše ličan.

kontraargument? ne razumem.

Da li ga je uopšte bilo.Je li bilo volje sa druge strane da se ostane u braku.

Ili je to bilo otaljavanje.

каква црна воља код наркомана, такав човек је роб своје страсти и учиниће било шта само да се убоде опет ... што је дуже наркоман то је горе, то ти је кад стигнеш до дна а онда кренеш да копаш тунел надоле ...
Подели на овим сајтовима

nema je, nece je nikad ni biti... ja ne znam sto se neki bune i traze je.

elem... sta posle razvoda? ja i posle vise od 4 godine nemam pojma. nesto se vrtim u krug, kao robot idem na posao svaki dan, satirem se 12 vise sati dnevno samo da bih dosla i svalila se u postelju. moj nedeljni ciklus je: posao-kuca-crkva.

Ijedna stvar koja te zadovoljava?

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

немам појма, ја сам супер прошао ...

мислим није као да сам био у браку, ал ако се рачуна осам година са једном особом нешто ...

само нисам јако дуго уопште излазио, док нисам све истерао негативно из себе што се накупило, а онда сам једну ноћ изашао са друштвом, па ми и није нешто било јер сам био поптуно отупео у међувремену од жена, свађа, туђих и сопствених родитеља и којечега приде ...

једноставно сам наставио да излазим, јер нисам хтео да седим у кући и да се закопам ту. нешто касније сам нашао опет девојку, па ми било лепо ...

сад сам опет сам, а ок сам, прошле ме трауме одавно  klapklap

Подели на овим сајтовима

данијела, а шта је био проблем?

vec sam pisala... on je narkoman. jednostavno nije hteo da se mane toga i ja vise nisam mogla da podnesem ludilo i pakao koji ide uz to i ostavila sam ga.

Извини, ја имам слабо памћење, не сећам се ни шта је јуче било малтене. Преоптерећеност мозга.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...