Jump to content

Razvod braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da li ga je uopšte bilo.Je li bilo volje sa druge strane da se ostane u braku.

Ili je to bilo otaljavanje.

naravno, trebala sam mu zbog para.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Prvo, bio je stariji i iskusniji od mene, a drugo, kad mi je pokazivao gde se sve bockao po telu i pricao kakve je situacije imao, a navodno je bio 6 meseci chist, smuchilo mi se, shvatila sam da je to chovek na koga se ne mozes osloniti i verovati mu, a posle nekoliko mesec chula sam da je opet bio na lecenju. I drago mi je sto sam mu odolela.

Подели на овим сајтовима

ne treba mi, hvala. a i matora sam ja vise za to zezanje s muskarcima  klapklap

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

dobro matora sam i nemam zivaca vise. ne mogu da ih slusam kad pocnu svoje price (lazi) odmah mi se povraca. zato odmah RAUS.

Подели на овим сајтовима

jos ovako golema kad se namracim...

ja sam dozivotni kontras i bundzija klapklap

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...