Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 aquilio Ugorzavati deomkratiju u pojedinim delovima sveta nije ni blizu isto kao i ugrozavati demokratiju u ostatku sveta. А у чему ти конкретно видиш разлику између "угрожавања демократије у појединим деловима света" и "угрожавати демократију у остатку света"? ...лично мислим да ако нека од сила ради једну или другу од ових ствари, или пак обе, малтене му све дође на исто...угрожавати демократију у бар једној држави је заиста парадокс, а сви смо сведоци тога, а камоли у више држава... У главном интересује ме какву ти разлику видиш у томе? Ti mora da me zezas??????? Nemoguce je inace objasniti poreklo ovako provokativno besmislenog i glupog pitanja. Kakvu razliku vidim izmedju toga da Amerikacni "ugrozavaju" (da namerno znaci navodo jer bez obzira so njihova intervencija ugrozava demokratiju u Iraku tamo je stepen demokratije nakon njihove intervenicje daleko veci nego dok je Sadam divljao tamo) demokratiju u pojedinim zemljama i u svim zemljama? Pa takvu sto je to "ugrozavanje" potpuno poslovno a ne psihopatsko rusenje svega pred sobom. Kakva je razlika izmedju mafijasa koji legalnim ili ilegalnim putevima rektira priverdnike i manijaka koji ubija svakoga ko mu se nadje na putu? Pa ogromna sa ovim prvim se i moze izaci na kraj u smislu nekog politkcog nadigravanja ovaj potonji je van pameti. Zivot nije 0442_feel sa slagom i svetskih policajaca koji intervenisu u drugim zemljama je uvek bilo ali to nisu sve nuzno lose ili potpuno lose akcije. Evo recimo malo ko zna ili zeli da zna da je anticka Sparta dugo vremena bila "NATO" i u svojoj vojnoj sili svrgavala diktatorose oklonih kraljvstava koji su spremali savez sa Persijom u velikom ratu protiv ostatka helade. A da nije bilo tog "ugrozavanja" od strane Sparte postoji jako velika sansa da mi sad ovde ne bi pisali preko neta ne go bili na daleko nizem stepenu razvoja. Ti imas problema sa skupovima kao matematickim entitetima. Ako neko ugrozava celinu ond ne moze da ugrozava i celini i jedan deo. Znaci ako ugrozava ostataka sveta nemoze istovremeno da ugrozava i pojedine jer je to vec uradio ugrozavanjem ostatka sveta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ово што раде у Либији је фашизам и то најгори. Онај Хитлер барем није био оволика лопурда. Онда ће да пошаљу Гадафија у Хаг и да кажу да су одбарнили свет од диктатора. Руси су бре за њих екстра. Рецимо први су ишли у космос и то уредно а ови ишли на Месец али шатро тј у пустињи Неваде. A ti si se obrazovao ali isto onako satro iz Politike, Pravde i citajuci "Godine raspleta". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 ја сам дешко за тебе са села што се тиче образовања Бодлер. :cheesy: Odlicno Srbija nakon 20+ godina kampanja ispiranja mozga i zasluzuje Bodlera koji veruje u zaverologije i tu je negde tvojih kognitivnih kapaciteta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 а ти верујеш у деда Мрза :cheesy:) Из ког си насеља Овча Борча или Падинска скела Isto koliko sam iluminatski agent koji rastura Koka Kolu i evoluciju po Srbiji. Ja ti lepo kazem da sam iz Nju Dzerzija a ti mi ne verujes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 сада ће Кинези да направе мост па ћеш за десет минута да будеш у центру. Можеш и у Народно позориште да одеш да видиш како изгледа. Bio sam ja na Brodveju vise puta a pitanje je da li si ti stigao da odes makar u "Puz" kod Kockice ikad, pored svih pionirskih obaveza i radnih akcija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 па ти немаш ни за карту за Нардоно позориште а не за Бродвеј јадниче. Naravno, sta ce meni karta. Ljude mog renomeo porpustaju svuda bez karte. A pitanje je da li ti preko sindikata uspes da izmuvas neka sedista trece klase. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 а да организујемо такмичење у пљувању у даљ, овако се упљувасте живи 1000000001010 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Carevi ste! Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Igor_NumberOne Написано Мај 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 а ти верујеш у деда Мрза 0110_hahaha) Из ког си насеља Овча Борча или Падинска скела Isto koliko sam iluminatski agent koji rastura Koka Kolu i evoluciju po Srbiji. Ja ti lepo kazem da sam iz Nju Dzerzija a ti mi ne verujes. Пријатељу, Њу Џерзиии а?!!! ...хехе једна од локација коју морам некад`у животу посетити, у неком бољем времену наравно!!! ...е па брате запала секира у воду , драго ми је због тебе заиста!!! Значи дијаспора наша...јбг сав наш ум одавно оде из ове наше Србије, остадосмо ми који очигледно нисмо на том новоу интелигенције буроз, нити смо просвећени попут тебе...него шта ћеш, глупо би па било у овом свету да смо сви једнаки у свим сверама, неко у нечему мора предњачити у односу на друге!!! Поздрав брате и, не замери, заиста стичем утисак да некако баш доживљаваш с`пуно емоција ову нашу тему разговора и не замери што не стижем на време увек да учествујем обзиром на моје потребе јурцања унаоколо, што на послу што овако, изналазећи решења и довијајући се око финансиских обавеза... Добро, колико прочиатх на доле видим да ти немаш претензије ни ка синдикалном деловању, односно удруживању, што ми осликава личност која вероватно нема потреба за борбом за остваривање радничих права...не замери ако грешим , али схвати једно, увек постоји и друга страна...увек постоји неко ко мисли другачије и идеално би било кад`би се сва мишљења, на било коју тему, стопила у једно, па та нека евентуално произалшла средина би заиста била врх врхова... е летимично бацих око овде, не замери што нисам дубље ушао у неку дискусију, али свакако настави ти пријатељу писати кад`имаш времена, биће ми задовољство да првом приликом разменим мишљење са тобом...још једанпут поздрав из Србије и "peace brother"!!! ИГОР_NumberOne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Igor_NumberOne Написано Мај 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 ...упс...мало саркастично звучим хехехехе ИГОР_NumberOne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 како си се зезнуо, аквиљо живи у Србији 0205_whistling 0304_smile4 :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Igor_NumberOne Написано Мај 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=14363.msg451099#msg451099 date=1306505416] како си се зезнуо, аквиљо живи у Србији 0205_whistling 0304_smile4 :bla: хехехе ма претпоставио сам, без зезања, него чисто ето надовезах се кад`је споменуо Њу Џерзи...порадовах се да ето има и неког нашег Америкаца овде хехехе...надам се да ми неће замерити јер видим доста је импулсиван и доста некако "нападачки" и крајње критички настројен, што ми се лично свиђа ..али свакако хвала на обавештењу ИГОР_NumberOne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Igor_NumberOne Написано Септембар 4, 2022 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2022 Свратих, након ето једанаест година од када сам поставио ову објаву, само ето да видим да ли је неко од коментатора можда, у међувремену, малке изменио своје ставове и виђење Путина и Русије... Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 ИГОР_NumberOne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 5, 2022 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2022 Komentatori iz 2011 uglavnom su postali neaktivni na forumu jako dugo.. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uomo del Ve.Te. Написано Новембар 16, 2022 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2022 Црна Гора је ушла унато сад је ред на Р. Српску (Босну и Херцеговину) а потом долази ред на Р. Србију....то је то... странци имају рецепт који 100% функционише...на овоме раде цели тимови људи, који су завршили најбоље светске школе које тренутно постоје....ни један од њи никада није певао под шатором у Р. Српској или Р. Србији.......и ето "зна се шта ће бити" само је питање "колико ће то дуго да траје"....и то је то..... ... западу не одговара више бакир зато су га склонили поготово што угрожава хрвате... на другу страну бакиров јаран из лакташа одговара западу из многих разлога, улазак унато, држи страну хрватима у федерацији итд........................................... ....чоек говори истину... изгледа да су кубанци, аустријанци и швјацарци бољи људи од нас данашњи Срба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука